U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
General505
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Inace, nece se kruha od fudbala najesti jedino Telalovic i golman mozda.
Bitno je pobijediti zadnju moldavce jer nismo definitivno ispali gleda se i treceplasirani najbolji mislim, zbog toga ovaj bod moze biti bitan
-
obrijanopile
- Kontakt:
E, onda je gotovo, jedino se nadati da Poljaci dobiju Talijana. Glupo praviloDamirT je napisao/la: ↑15 nov 2025, 18:12Igra se po jedan mec. Nema revansa.obrijanopile je napisao/la: ↑15 nov 2025, 18:11Ima jos da se igra. Imamo dvije utakmice sa Modavijom i onda uzvrat sa Italijom i Poljskom. Nije ovo gotovo.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
U17 6 utakmica 6 golova
U19 2 3 utakmice 2 gola
Krenuo je I bolje nego sto sam očekivao, niko se nije nadao ovome da skoro svaku utakmicu zabija.
I činjenica da su ga tako brzo prebacili u u19 je iznenađujuća, obzirom da mu je trebalo dobra 2 mjeseca da se navikne na internat I nove saigrače
Obzirom da već pratiš tog dečka redovno koliko vidim, a da o njemu nema mnogo informacija na internetu, ne bi bilo loše da u svojim postovima naglasis barem za koji klub i njegovu selekciju igra odredjenu utakmicu, eventualno Jel ligaškog karaktera ili prijateljska i td. Ovako je teško nagadjati neke stvari. Samo ubacis npr da igra recimo za Lyon u19 i sl. Jer kad se napiše recimo u19, ponekad se ne zna ni da li se misli za reprezentaciju ili klub i ako je neki klub koji je u pitanju.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑16 nov 2025, 09:54Ajdin Muminović opet strijelac I opet za u19.
U17 6 utakmica 6 golova
U19 2 3 utakmice 2 gola
Krenuo je I bolje nego sto sam očekivao, niko se nije nadao ovome da skoro svaku utakmicu zabija.
I činjenica da su ga tako brzo prebacili u u19 je iznenađujuća, obzirom da mu je trebalo dobra 2 mjeseca da se navikne na internat I nove saigrače
Koliko vidim ima dvojno državljanstvo francusko i bosansko. Vjerujem da će drage volje doći igrati za našu reprezentaciju i u mladjim kategorijama jer francuske kategorije su najjače na svijetu.
-
General505
- Kontakt:
Tracy3McGrady je napisao/la: ↑16 nov 2025, 09:54Ajdin Muminović opet strijelac I opet za u19.
U17 6 utakmica 6 golova
U19 2 3 utakmice 2 gola
Dobice mali poziv
Taj gol u predzadnjem kolu nema na zvanicim podacima da je on dao a pise da je igrao za u19
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kako znaš da će dobiti poziv, Jel imaš neke informacije ili?General505 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 11:12Tracy3McGrady je napisao/la: ↑16 nov 2025, 09:54Ajdin Muminović opet strijelac I opet za u19.
U17 6 utakmica 6 golova
U19 2 3 utakmice 2 gola
Dobice mali poziv![]()
Taj gol u predzadnjem kolu nema na zvanicim podacima da je on dao a pise da je igrao za u19
Istina za predzadnje kolo da njemu nisu upisali pogodak, to mi je njegov otac odma rekao. Ali evo gola
A evo video od jučerašnje tekme, ne znam u kojoj minuti je zabio moram pogledati, tek mi je jutros poslao video njegov otac, nisam ni ja jos vidio gol.
https://www.youtube.com/live/3mTd814D2J ... S7TC2iVjpc
Uglavnom, kako mi kaze da se Francuzi već raspituju, vjerovatno ga planiraju za slijedeće okupljanje, jer je bas pokazao da ima taj potreban osjećaj za gol i da im treba takav tip napadača. Meni lično je krivo zašto niko ne želi da zvanično stupi u kontakt sa malim, da dobije osjećaj da ga se prati, jer ako jednom ode za mlade Francuske ko zna sta ce u dijetu proraditi, sad za sad mu je Bosna na prvom mjestu, ali nikad se ne zna sta vrijeme može donijeti.
-
General505
- Kontakt:
Tracy3McGrady je napisao/la: ↑16 nov 2025, 12:16Kako znaš da će dobiti poziv, Jel imaš neke informacije ili?General505 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 11:12Tracy3McGrady je napisao/la: ↑16 nov 2025, 09:54Ajdin Muminović opet strijelac I opet za u19.
U17 6 utakmica 6 golova
U19 2 3 utakmice 2 gola
Dobice mali poziv![]()
Istina za predzadnje kolo da njemu nisu upisali pogodak, to mi je njegov otac odma rekao. Ali evo gola
A evo video od jučerašnje tekme, ne znam u kojoj minuti je zabio moram pogledati, tek mi je jutros poslao video njegov otac, nisam ni ja jos vidio gol.
https://www.youtube.com/live/3mTd814D2J ... S7TC2iVjpc
Uglavnom, kako mi kaze da se Francuzi već raspituju, vjerovatno ga planiraju za slijedeće okupljanje, jer je bas pokazao da ima taj potreban osjećaj za gol i da im treba takav tip napadača. Meni lično je krivo zašto niko ne želi da zvanično stupi u kontakt sa malim, da dobije osjećaj da ga se prati, jer ako jednom ode za mlade Francuske ko zna sta ce u dijetu proraditi, sad za sad mu je Bosna na prvom mjestu, ali nikad se ne zna sta vrijeme može donijeti.
Mali je preslikani Pjanic, stil igre, tehnika a posebno fizicki izgled, noge, kretnje
Preporucio sam ga direkt covjeku pri Savezu, malo je problem jer sad Šilic koordinator za te omladinske selekcije ali obećali su ga pozvat.
Busuladzic kako znam je jedini neki talenat, al djeluje daleko od toga da ce postat neki solidan igrac, a i pitanje je hoce li igrat za Bosnu. Zna li neko ima li kakav CMF, DMF koji obecava?
On ako će glumit neku zvijezdu i ljutit se jer nije pozvan sa 16 godina onda neka odyebe.
Rijad Telalovic moze DMF a i CMF , strasan igrac koji dominira starije igrace po 3 4 godine gdjw god da se pojavi u ligi u repki mas fizicki nadmoca i inteligentno dobardedo26 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 11:49Kakve potencijale imamo; Dedic, Tarik, Kerim, Esmir, jos samo kad bi bar jedan vezni mladi se pojavio da ima potencijal postat bar igrac za Werder Bremen ili Bolognu. U tom slucaju bi imali na svakoj poziciji bar jednog dobrog igraca, a kad imas na svakoj poziciji bar jednog dobrog, onda je i O'Shea i Fletcher dobar. Ko razumije, razumije.
Busuladzic kako znam je jedini neki talenat, al djeluje daleko od toga da ce postat neki solidan igrac, a i pitanje je hoce li igrat za Bosnu. Zna li neko ima li kakav CMF, DMF koji obecava?
-
General505
- Kontakt:
convict35 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 13:43Rijad Telalovic moze DMF a i CMF , strasan igrac koji dominira starije igrace po 3 4 godine gdjw god da se pojavi u ligi u repki mas fizicki nadmoca i inteligentno dobardedo26 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 11:49Kakve potencijale imamo; Dedic, Tarik, Kerim, Esmir, jos samo kad bi bar jedan vezni mladi se pojavio da ima potencijal postat bar igrac za Werder Bremen ili Bolognu. U tom slucaju bi imali na svakoj poziciji bar jednog dobrog igraca, a kad imas na svakoj poziciji bar jednog dobrog, onda je i O'Shea i Fletcher dobar. Ko razumije, razumije.
Gledao sam ga protiv Talijana, nije nesto specijalno odigrao ali realno nije ni mogao, igrali bunker klasicni.
Ali na par dodira vidi se da momak ima taj vic za igru, lagan dodir, dribling, fizicku građu, dobro kretanje, neodoljivo me podsjeca na Sucica pobjegulju.
Moze biti dobar igrac ali hitno da ode u neku razvojnu ligu i i klub koji forsira mlade igrace.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Stadion Koševo
Imamo plasman tri puta zaredom u eri rahmetli Sakiba Malkocevicabhfanatic14 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 18:212 2 sa maltomidealna utakmica bila menadzerska za asmira da sve ispuni sto mu je zadato. Jer se nije igralo za nista. Znaci 30 godina imamo ni jedan uspjeh, NI JEDAN od u15 do u21 nigdje nismo otisli na veliko takmicenje
![]()
![]()
Zna to on vrlo dobro, nego se pravi budala.guillermo je napisao/la: ↑17 nov 2025, 18:26Jesmo tri puta zaredom u eri rahmetli Sakiba Malkocevicabhfanatic14 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 18:212 2 sa maltomidealna utakmica bila menadzerska za asmira da sve ispuni sto mu je zadato. Jer se nije igralo za nista. Znaci 30 godina imamo ni jedan uspjeh, NI JEDAN od u15 do u21 nigdje nismo otisli na veliko takmicenje
![]()
![]()
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
8 utakmica za repku U17
4 gola i 2 asistencije
Malta je ozbiljnija drzava od nas, oni su i europsks unija
Nije to period prije 20 godina kad nisu bili sportski nastrojeni
Kazahstan uzme bod Belgiji sa igracem manjem, Farski buse Crnu Goru i pate Hrvatsku…
Danas svi igraju i ulagaju
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Pa vidis jedino su nama zabili dva gola haha
Ne treba se nervirati, ipak djeca su to
Najvaznije ove godine da A repka i u21 odu na svjetsko, europsko, a i u 19 ima neku sansu u naredni krug
U17 repka nebitna kad pricamo o razultatima
Ona je da izvucemo 2,3 pojedinca za u19 i nista vise od toga
Tek u21 repka treba da ganja razultate i da momci dobiju osjecaj velikih takmicenja pred A repku
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: 061657451, 1921zeljeznicar1921, 313, adrenaline323, aldin-8, Alucard, ANamelessGhoul, AnelMid, Anoniman, aqarius, Balorda, Beduin, Beli98, bhfanatic14, Biscione, bordobijeli, bosnas_, BosnianDragon2024, budzak, celikmilan, costacurta08, COYGBiH, darker10, dzemil, eaglebvb09, edin139, Edincapitano, ELDIABLO20, enobarca, exampLe., feniksptica, FerdinandF, Fudo, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, Grk1234, HordasFks, Hrammm1921, InatSilniBosanski, invincible1921, J1897, Jabroni, James1987, jasmin10, Jet2Holiday, JimmyPage, jurisicduska, kakarut, karajlo, Lavcina, Ledara, legendarnadruga, leo1946, ljevak, lol89, lumani, Lynx, maha1, marlostanf1eld, Micron, mikimaus, MikiPirs, Mkey4nba, Mocvara1991, MSOZ101, muhamedhulk, Muumii, napapijri1987, nebeskasila, Nemanja99, Objektivac, PointBlank, prisonbreak, s4mke, SanaBosna, Sarun, Scholl, Smaja, StevieG8, strahmeipomisliti, tale07, TefalTava, THEC, TofiTofita, travuljasSs, tuzlanskinacin, unavita, Venom, VolimBiH96, VolimoSarajevo, voltron30, Wolffire, zastitaIdentiteta, zgembo89 i 843 gosta.