Baš obrnuto. Prvo poluvrijeme ko u pozorištu jer obicni navijaci navijaju samo posle gola/šanse. Jos kad gubiš svi ko popišani.
Al u Beču se sprema posebna atmosfera, info iz prve ruke
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
A ako te iste imigrante samo mrze zbog toga sto su islamske vjere jesuli onda Fašisti ???
Ista situacija i sa Češkom i Slovačkom gdje su na vlast došli okorjeli desničarski diktatori i fašisti.galia95 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 19:55Ma pusti ovog levata, garant se i njegovi stavovi podudaraju sa mađarskim fašizmom, šovinizmom, ksenofobijom i islamofobijom pa su mu toliko dragi.
Možda griješim, ali bolja nam je prilika pobijediti Austriju u Beču pred 20.000 naših navijača, nego kasnije se peglati po ovim fucking baražima. Jedino ako dobijemo Ukrajinu pa da im se osvetimo za prethodni baraž hahahaha. Inače baraž mi je vjerovatno najodvratnija riječ u našem vokabularu.
Ma 100%.galia95 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 20:05Možda griješim, ali bolja nam je prilika pobijediti Austriju u Beču pred 20.000 naših navijača, nego kasnije se peglati po ovim fucking baražima. Jedino ako dobijemo Ukrajinu pa da im se osvetimo za prethodni baraž hahahaha. Inače baraž mi je vjerovatno najodvratnija riječ u našem vokabularu.![]()
Ma ne grijesis. Laksi nam je ovaj novembarski baraz, nego onaj pravi u martu. Eto 50% posla obavljeno. Daj jos 50% pa da sve gori aBd.galia95 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 20:05Možda griješim, ali bolja nam je prilika pobijediti Austriju u Beču pred 20.000 naših navijača, nego kasnije se peglati po ovim fucking baražima. Jedino ako dobijemo Ukrajinu pa da im se osvetimo za prethodni baraž hahahaha. Inače baraž mi je vjerovatno najodvratnija riječ u našem vokabularu.![]()
Podrazumijeva se da prodjemo polufinale, na Ukrajince idemo u finalu.
Uf, Česi su čudna ekipa. Gledao sam ih protiv Hrvatske i jako su čvrsti i rastrčani.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 nov 2025, 20:10Samo Ukrajinu iz prvog pota, to je idealna prilika jer su pretanki, bukvalno su na neviđenu dozu nafake prošli sad protiv Islanda. Ne bih bio iznenađen da ih neko iz ovog pot4 odma izbaci. Ne bi ni Poljska možda bila baš katastrofa. Samo ne žabari ili Turci, iako su oni epski chokeri.
Što se tiče ovih iz drugog pota prva tekma, mi ne znamo igrati sa ovim reprezentacijama sa otoka, tj. ne odgovara nam taj stil igre. Smatram da bi protiv Slovačke bili favoriti a sa Česima tu negdje, možda 60-40% za njih, oni imaju po imenima dobru reprezentaciju ali ovo što oni igraju je baš baš loše.
Ali hajde da mi dobijemo Austriju pa da ne razmišljamo o ovome, nek lažni nijemci razmišljaju o tome![]()
Najidealniji scenario na papiru bar je Slovacka u gostima pa Ukrajina u finalu...
Ma čudna ekipa, javnost nije zadovoljna nikako s njihovim igrama i selektorom, kad gledaš na papiru imaju baš dobra imena, dosta igrača igra zajedno, a na terenu to izgleda toliko nekad nepovezano da oči krvare. Recimo, protiv Hrvatske u gostima su izgledali ko amateri, a da ne pričam tek o epskom debaklu na Farskim Otocimasignalidunapark je napisao/la: ↑16 nov 2025, 20:14Uf, Česi su čudna ekipa. Gledao sam ih protiv Hrvatske i jako su čvrsti i rastrčani.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Cwirek, ebi46, General505, Goalgetter, GoldenLilies, HariTz, jasmin10, kolezeljovac, Muumii, Shategabri, torbica, Uknaac, UtdBiH21, zikerrz21 i 88 gostiju.