Bosanski imbecili (i jedan izrod, hercegovački) na aparatima
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Uradili smjenu generacija, rekonstrukciju tima, podmladili ekipu i usput ostvarili odličan rezultat
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
sta je covjece tebi? Nije mi jasno odakle tolika mrznja prema selektoru i reprezentaciju?bhfanatic14 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 08:30Dobro se cugalo i slavilo baraž, to je kad si mali. Imaju igraci na koga se ugledat, na propalog kockara i alkosa. Kad si mal slavis baraz a imas sp pred sobom,nista od utorka. To je razlika izmedju profesionalaca i amatera zaostalih u vremenu i muzici. Fuj cestitke austriji koji bi svi bili izbaceni da idu cugat u becu dva dana prije najbitnije utakmice. Olosi ljudski
- Threeplanetrees
- Kontakt:
I pjanska je team building
Sta reci o ovom pusikurcu, pudlica necija koja 10 godina po forumu pise o nekim menadzerima, menadzerskim igracima. Taman nestao bio 3 godine sa foruma, i vratio se opet sa komentarom za Barbareza da je "menadzerska kuja"
i od tad mu posvetio preko 1000 komentara za par mjeseci. Nije to nikakva bolescina, to su sitni interesi malih pusikuraca.
Samo nemojte ove jazavce svrstavati u isti kos sa rajom koja kritikuje da bude bolje. **** Barbareza, bit ce i proce, ali ovakvih ljiga se cuvajte.
Samo nemojte ove jazavce svrstavati u isti kos sa rajom koja kritikuje da bude bolje. **** Barbareza, bit ce i proce, ali ovakvih ljiga se cuvajte.
A few moments laterjednom se mora stati u kraj lopovima dosta je vise !!!! Hocemo Barbarez misketa spahica bajramovica brazzu hibica Musica bolica bajevica da vode savez jer su to patrioti i profesionalci i bivsi sjajni fudbaleri! Koji znaju kako lopta funkcionise.
bhfanatic14 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 09:40Najveci alkosi ikada sto su igrali za bh su : barbarez spahic dzeko pjanic hrgovic milenkovic bajramovic misimovic !!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Jeste na veceru u 1 sati ujutro, a prije toga jeli Pizzu posle utakmice u svlacionici. Ne budi naivan ili ubacen element.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Bile male pizze. Zaslužena večera poslije utakmice.
Kakva mazlumčinaRodjeni81 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 10:43Sta reci o ovom pusikurcu, pudlica necija koja 10 godina po forumu pise o nekim menadzerima, menadzerskim igracima. Taman nestao bio 3 godine sa foruma, i vratio se opet sa komentarom za Barbareza da je "menadzerska kuja"i od tad mu posvetio preko 1000 komentara za par mjeseci. Nije to nikakva bolescina, to su sitni interesi malih pusikuraca.
Samo nemojte ove jazavce svrstavati u isti kos sa rajom koja kritikuje da bude bolje. **** Barbareza, bit ce i proce, ali ovakvih ljiga se cuvajte.A few moments laterjednom se mora stati u kraj lopovima dosta je vise !!!! Hocemo Barbarez misketa spahica bajramovica brazzu hibica Musica bolica bajevica da vode savez jer su to patrioti i profesionalci i bivsi sjajni fudbaleri! Koji znaju kako lopta funkcionise.bhfanatic14 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 09:40Najveci alkosi ikada sto su igrali za bh su : barbarez spahic dzeko pjanic hrgovic milenkovic bajramovic misimovic !!
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Eto djeca od 18, 20 godina isli cugatibhfanatic14 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 10:54Jeste na veceru u 1 sati ujutro, a prije toga jeli Pizzu posle utakmice u svlacionici. Ne budi naivan ili ubacen element.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Rodjeni81 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 10:43Sta reci o ovom pusikurcu, pudlica necija koja 10 godina po forumu pise o nekim menadzerima, menadzerskim igracima. Taman nestao bio 3 godine sa foruma, i vratio se opet sa komentarom za Barbareza da je "menadzerska kuja"i od tad mu posvetio preko 1000 komentara za par mjeseci. Nije to nikakva bolescina, to su sitni interesi malih pusikuraca.
Samo nemojte ove jazavce svrstavati u isti kos sa rajom koja kritikuje da bude bolje. **** Barbareza, bit ce i proce, ali ovakvih ljiga se cuvajte.A few moments laterjednom se mora stati u kraj lopovima dosta je vise !!!! Hocemo Barbarez misketa spahica bajramovica brazzu hibica Musica bolica bajevica da vode savez jer su to patrioti i profesionalci i bivsi sjajni fudbaleri! Koji znaju kako lopta funkcionise.Ma samo ignore.bhfanatic14 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 09:40Najveci alkosi ikada sto su igrali za bh su : barbarez spahic dzeko pjanic hrgovic milenkovic bajramovic misimovic !!
Nije problem normalna kritika, ali on je davno presao svaku granicu osnovne kulture, prenaporan je, i ktomu još da prostiš, pokvaren.
Pa kad ce ici jbt? Utakmica zavrsena u pola 11 minimalno, dok se proslavilo u svlacionici, malo ispred stadiona sa navijacima. Pa dok se istusiraju. Otislo je tu najmanje sat vremena, mozda i vise. Nerealno da tako plitko razmisljas jbt, pa nece se teleportovati u restoran u 10 sekundi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Rodjeni81 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 10:43Sta reci o ovom pusikurcu, pudlica necija koja 10 godina po forumu pise o nekim menadzerima, menadzerskim igracima. Taman nestao bio 3 godine sa foruma, i vratio se opet sa komentarom za Barbareza da je "menadzerska kuja"i od tad mu posvetio preko 1000 komentara za par mjeseci. Nije to nikakva bolescina, to su sitni interesi malih pusikuraca.
Samo nemojte ove jazavce svrstavati u isti kos sa rajom koja kritikuje da bude bolje. **** Barbareza, bit ce i proce, ali ovakvih ljiga se cuvajte.A few moments laterjednom se mora stati u kraj lopovima dosta je vise !!!! Hocemo Barbarez misketa spahica bajramovica brazzu hibica Musica bolica bajevica da vode savez jer su to patrioti i profesionalci i bivsi sjajni fudbaleri! Koji znaju kako lopta funkcionise.bhfanatic14 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 09:40Najveci alkosi ikada sto su igrali za bh su : barbarez spahic dzeko pjanic hrgovic milenkovic bajramovic misimovic !!
ma daaaaaj
bhf14 je Rumun, piše mu u pasošu
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Sociopatama je nemoguce objasniti neke stvari.
Zašto se trudite?! Samo “ignore”.
A ima ih još koji iskoče iz rupe s vremena na vrijeme pa se brže-bolje vrate u rupu, skontaju bar vrijeme za povlačenje.
Jadnici, ne treba ih dirati.
A ima ih koji su pravi licemjeri i sad kao nešto glume, oni su kao pisali nešto, kao očekivali. A milion puta popljuvali selektora i tjerali ovaj SS koji nam i jeste donio ovaj rezultat.
A ima ih koji su dostojansveno kritikovali, bili neutralni u određenom smislu i na kraju uvidjeli da ova priča s ovim ljudima ipak ima smisla.
A ima ih koji su kritikovali dostojanstveno i s mjerom, ali u svakom trenutku vidjeli koliko je pozitivna priča s ovim selektorom, SS i direktorom, bez obzira na greške i igru, jer su prepoznali želju, posvećenost, rad i trud od prvog dana. Takvih je samo par. Nažalost.
Nevjerovatni su izljevi mržnje pojedinaca.
Drugi pišu “a jel’ se to ne smije uputiti kritika”, a oni ne kritikuju nego pljuju iz posta u post. Slijepi pored očiju.
U biti, nebitni su ti likovi. Nek se grcaju u svojim bljuvotinama.
Drago mi je čak i zbog njih da je ovaj SS već ove kvalifikacije uspio ostvariti rezultat. Nek crknu od muke.
Posebno mi je drago zbog SELEKTORA, SS, DIREKTORA i IGRAČA - jer su svi itekako ovo zaslužili zbog svog predanog rada i izvan terena i na terenu.
Pa eto, drago mi je i zbog ahmedhodzica sto smo ostvarili ovaj uspjeh jer znam da njemu nije drago. Jer je mislio da bez njega ne može, a nije ni vjerovao u ovu priču. Kao i zbog krunica a donekle i huseinbasica. A nisu slučajno malim slovima napisani.
Ali posebno mi je drago zbog raznih “husarica”. Znam da ne možete spavati od muke. I nećete još dugo moći.
A noći svakako duge.
Zašto se trudite?! Samo “ignore”.
A ima ih još koji iskoče iz rupe s vremena na vrijeme pa se brže-bolje vrate u rupu, skontaju bar vrijeme za povlačenje.
A ima ih koji su pravi licemjeri i sad kao nešto glume, oni su kao pisali nešto, kao očekivali. A milion puta popljuvali selektora i tjerali ovaj SS koji nam i jeste donio ovaj rezultat.
A ima ih koji su dostojansveno kritikovali, bili neutralni u određenom smislu i na kraju uvidjeli da ova priča s ovim ljudima ipak ima smisla.
A ima ih koji su kritikovali dostojanstveno i s mjerom, ali u svakom trenutku vidjeli koliko je pozitivna priča s ovim selektorom, SS i direktorom, bez obzira na greške i igru, jer su prepoznali želju, posvećenost, rad i trud od prvog dana. Takvih je samo par. Nažalost.
Nevjerovatni su izljevi mržnje pojedinaca.
Drugi pišu “a jel’ se to ne smije uputiti kritika”, a oni ne kritikuju nego pljuju iz posta u post. Slijepi pored očiju.
U biti, nebitni su ti likovi. Nek se grcaju u svojim bljuvotinama.
Drago mi je čak i zbog njih da je ovaj SS već ove kvalifikacije uspio ostvariti rezultat. Nek crknu od muke.
Posebno mi je drago zbog SELEKTORA, SS, DIREKTORA i IGRAČA - jer su svi itekako ovo zaslužili zbog svog predanog rada i izvan terena i na terenu.
Pa eto, drago mi je i zbog ahmedhodzica sto smo ostvarili ovaj uspjeh jer znam da njemu nije drago. Jer je mislio da bez njega ne može, a nije ni vjerovao u ovu priču. Kao i zbog krunica a donekle i huseinbasica. A nisu slučajno malim slovima napisani.
Ali posebno mi je drago zbog raznih “husarica”. Znam da ne možete spavati od muke. I nećete još dugo moći.
A noći svakako duge.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 17 nov 2025, 11:34, ukupno mijenjano 3 puta.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Samo nemojte ove jazavce svrstavati u isti kos sa rajom koja kritikuje da bude bolje. **** Barbareza, bit ce i proce, ali ovakvih ljiga se cuvajte.A few moments laterjednom se mora stati u kraj lopovima dosta je vise !!!! Hocemo Barbarez misketa spahica bajramovica brazzu hibica Musica bolica bajevica da vode savez jer su to patrioti i profesionalci i bivsi sjajni fudbaleri! Koji znaju kako lopta funkcionise.Jao kera hahahahahahabhfanatic14 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 09:40Najveci alkosi ikada sto su igrali za bh su : barbarez spahic dzeko pjanic hrgovic milenkovic bajramovic misimovic !!
- invincible1921
- Kontakt:
Ja mislim da bi se ljudi sokirali kad bi vidjeli sta se desava na okupljanjima ostalih reprezntacija
Jbt treniras svaki dan po dva puta, i sta sad kao nesto ce se desit u tih 5 dana sto ce te napravit duplo boljim igracem.
Jedino sto je bitno i vazno je da si na utakmici 100% spreman i to je to...a sto se mene tice izuzev seve i laganog zagrijavanja ne moraju ni trenirat...
Ta prica oko kolaca i lulica je tolko prenapuhana da je to nerealno....jedino bitno ali jedino doslovno, je to da su spremni 100% da ne urade nesto sto ce doves do toga da ne budu...i da je atmosfera medju njima ok da nema zle krvi
To je apsolutno sve
=\_1921_/=
Samo nemojte ove jazavce svrstavati u isti kos sa rajom koja kritikuje da bude bolje. **** Barbareza, bit ce i proce, ali ovakvih ljiga se cuvajte.A few moments laterjednom se mora stati u kraj lopovima dosta je vise !!!! Hocemo Barbarez misketa spahica bajramovica brazzu hibica Musica bolica bajevica da vode savez jer su to patrioti i profesionalci i bivsi sjajni fudbaleri! Koji znaju kako lopta funkcionise.Hahahah, joj najjači post ikadbhfanatic14 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 09:40Najveci alkosi ikada sto su igrali za bh su : barbarez spahic dzeko pjanic hrgovic milenkovic bajramovic misimovic !!
Da, oni ako se druže i slave zajedno, malo će se psihički relaksirati, razvit će se i neki timski i drugarski duh, mislim da ljudi malo podcjenjuju da i to ima pozitivan efekat.invincible1921 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 11:48Ja mislim da bi se ljudi sokirali kad bi vidjeli sta se desava na okupljanjima ostalih reprezntacijaPa hrvatima se ovdje dive mnogi a sutnuli kovaca koji je pokusavao da glumi trenera iz kluba na okupljanjima...
Jbt treniras svaki dan po dva puta, i sta sad kao nesto ce se desit u tih 5 dana sto ce te napravit duplo boljim igracem.
Jedino sto je bitno i vazno je da si na utakmici 100% spreman i to je to...a sto se mene tice izuzev seve i laganog zagrijavanja ne moraju ni trenirat...
Ta prica oko kolaca i lulica je tolko prenapuhana da je to nerealno....jedino bitno ali jedino doslovno, je to da su spremni 100% da ne urade nesto sto ce doves do toga da ne budu...i da je atmosfera medju njima ok da nema zle krvi
To je apsolutno sve
To ti pravi razliku hoće li i onaj na klupi trčati da slavi gol kao što smo vidjeli protiv Rumunije, ili ćemo imati još Huseinbašića koji odu s priprema bez pozdrava jer neće igrati od prve.
Jedino eto što stoji je da je kratak rok do Austrije, a tijelo se najbolje oporavi kvalitetnim snom, ali eto, dobiješ na mostu, izgubiš na ćupriji.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jel danas press konferencija ili sutra?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Goalgetter
- Kontakt:
Danas u 17:30