Sutra ces moliti ovdje da ti je neko preuzme za originalnu cijenu, vrijeme ide.
Traziti nesto vise za kartu je sasvim ok, ponuda/potraznja, ali ovo sto neki kao ti traze 300-400 eura po komadu je sramota.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sutra ces moliti ovdje da ti je neko preuzme za originalnu cijenu, vrijeme ide.
Na mojim kartama nema cijene jer su Sponzor Karte Sektor B. Nebi ih dao za 500e po komadu. Baksuz narodGoalgetter je napisao/la: ↑17 nov 2025, 15:01Sutra ces moliti ovdje da ti je neko preuzme za originalnu cijenu, vrijeme ide.![]()
Traziti nesto vise za kartu je sasvim ok, ponuda/potraznja, ali ovo sto neki kao ti traze 300-400 eura po komadu je sramota.
sramota
Moja karta moja cijena . 8 karata smo kupili 4 jarana ne mogu dvije smo već prodali po ovoj cijeni još dvije imamo ko hoće a hoće narod nek izvoliBeko je napisao/la: ↑17 nov 2025, 15:22sramota
Pa ja "navijac" zmajeva ustvari njih koristi da prodje kafane, drogu,alkohol, rospije itd... to je sejo iz minhena
travuljasSs je napisao/la: ↑17 nov 2025, 14:44Koliko je uopšte nas bilo ovde? Imaju li kakve relevantne informacije?
Nadam se da će se organizovat ovakav korteo sutra kroz Beč, pa da nas ide 7-8 hiljada kroz grad. Al za to treba organizacija i dobro obavijestiti
zabija dzeko za proslavu thanksgivinga
Ne računajući Alabu, koji je stalno povrijeđen i nije dovoljno konstantan, Sabitzer i Laimer su zapravo jedina dva igrača Austrije koji su vidno kvalitetniji od svakog našeg, a najžalosnije je što je nama upravo sredina najtanja, tamo gdje su oni najjači, što se vidjelo u Zenici kada su nam obojica strpali po golčić, na svim ostalim pozicijama, počevši od golmana u odbrani i u napadu im možemo parirati, a negdje smo i jači, ovaj put čini mi se na krilima posebno.
adrenaline323 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 15:57Samo disciplina u odbrani i strpljenje u napadu da ne pregorimo za 20 minuta. Napadacki imamo vise potencijala od njih, Alajbegovic i Dzeko ce napraviti razliku.
da imamo cijeli tim iz 2013 ne bi bilo iz pola snage. ali ako ništa sutra bi podrška mogla biti blizu nivoa iz 2013, procjena je da bi možda i 15.000 bosanaca moglo biti na stadionu što je cca. trećina prateraEdincapitano je napisao/la: ↑17 nov 2025, 15:57Da imamo jednog Pjanica iz Juventusa uzeli bi austriju s pola snage. Sve imamo solidno osim veznjaka, a to je mozda i najvaznija pozicija.
Kakav Alaba, lik jedva trening odradio zadnji. A i ako bude igrao, pitanje je u kakvoj je formi uopste.Mocvara1991 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 15:56Austrijanci bez kartoniranih, bez ozljedjenih,a u odnsou na Kipar pojacani vrlo vjerovatno Alabom. Pretpostavljam da ce u spic Arnautovic, a onaj visoki napadac ce ostati na klupi i u slucaju negativnog rezultata ulazi. Puno su mocniji u veznom redu, mi smo strasno oslabljeni nazad neigranjem Dedica i Katica,ali ja vjerujem u nasu navalu Alajbegovic,Esmir i Dzeko. Kao sto sam jednom i napisao na glavu od prve minute, ko im j3be mater. I ako padnemo s mudima ja halalim ,a ako padnemo kalkulisanjem i bez ispaljenog metka... Bilo bi mi zao.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Jegres, LondonBlues i 64 gosta.