Ima li neko upuceniji da napise ili ovo Nšk ili Hšk?iz dosadašnjega NŠK ŽELJEZNIČAR u FUDBALSKI KLUB VASO MISKIN CRNI!
Fala
Ima li neko upuceniji da napise ili ovo Nšk ili Hšk?iz dosadašnjega NŠK ŽELJEZNIČAR u FUDBALSKI KLUB VASO MISKIN CRNI!
Da da vi ste bas u poziciji da se nekom smijete. U posljednjih 15tak godina isto trofeja kao Olimpic imate.Samba71 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 12:26jurisicduska je napisao/la: ↑17 nov 2025, 12:08Evo ih u nedostatku argumenata, ide Karadzic...
Kakvi debili
Evo argument, pardon dokaz za tebe i onu đukelicu Ajlah.
Neka nama vas debila, da vas nema kome bi se smijali.![]()
Pa mora da ga je napravio jedan sličan njemu, samo mu je majka to prešutjela.jurisicduska je napisao/la: ↑17 nov 2025, 12:08Evo ih u nedostatku argumenata, ide Karadzic...
Kakvi debili
NoProfit reci majci da podgrije paprike večeras i nek ostavi upaljen bojler kasnit ću. Treba li ti para za užine ?NoProfit je napisao/la: ↑17 nov 2025, 13:34Pa mora da ga je napravio jedan sličan njemu, samo mu je majka to prešutjela.jurisicduska je napisao/la: ↑17 nov 2025, 12:08Evo ih u nedostatku argumenata, ide Karadzic...
Kakvi debili
Mogu i ja to, samo se javi privatno. U srijedu sam u Sarajevu, gdje god hoćeš.Samba71 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 13:43NoProfit reci majci da podgrije paprike večeras i nek ostavi upaljen bojler kasnit ću večeras. Treba li ti para za užine ?NoProfit je napisao/la: ↑17 nov 2025, 13:34Pa mora da ga je napravio jedan sličan njemu, samo mu je majka to prešutjela.jurisicduska je napisao/la: ↑17 nov 2025, 12:08Evo ih u nedostatku argumenata, ide Karadzic...
Kakvi debili
![]()
Nije odigrano ni pola utakmica, a ti vec znas da ce oni biti 3. iako za prvim kasne 5 bodova.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 nov 2025, 21:28Veci cirkus ce biti kada Leotar kao 3.uguraju u PL
Hajde molim te reci mi kako i zasto su pojedini "objektivni"sarajevski mediji,izvjestavali sa prvog derbija nakon prelaska igraca,na taj nacin,da je igra Zeljeznicara bila losa,ali 3 puta se naglasava Domorockog posebno.jurisicduska je napisao/la: ↑16 nov 2025, 11:08Hajd sve to na stranu ali :
To je značilo prelazak osam najboljih igrača Željezničara u redove novooformljenog kluba. Sedam igrača je prihvatilo prelazak u Torpedo, a samo jedan je odbio. Bio je to Joško Domorocki.
Jošku je, kako je kasnije govorio, tada nuđen stan, dva odijela i 'ministarski fasung'.
Malo je čudno priznat će se da se igrači na silu odvode a nude im se stanovi , odijela etc.
Meni zvuci kao klasičan transfer u zimskom prelaznom roku.
Također igro frajer sve utakmice od tad dok nije nečasno otjeran , mislim zanimljivo je reci “NE” državi i nastavit sasvim normalno igrat fudbal, zivjeti, raditi.
Uz to ne možeš legendu kluba otjerat nečasno i otpustit a kasnije to nigdje ne navodit da bi potkrijepio taj legendarni status. Posto frajer legenda 45 godina poslije odbijanja transfera.
Frajer odbio uslove možda da su mu dva stana ponudili bi i pristao. I to je sva priča. A ovo je bas patetisanje kad uzmeš historijski kontekst.
Uz to nema nigdje tragova o ovim namještaljkama suspenzijama etc. Vi morate prihvatit svoju historiju za početak.
Bonus :
Sjever Grbavice izgrađen od novca koji je ostao od Olimpijade i preusmjerila ga pogodit ces opet država dole.
Dakle zemlja, sjever, jug, pola istoka, travnjak, svlačionice - sve ti drzava napravi ili razne “države”.
Ja stvarno ne znam kako možete sebe nazvat radnički klub.
Nije bio ko vas psiholog sigurnoAjlah je napisao/la: ↑17 nov 2025, 16:57Šalu na stranu ali mene bas zanima zna li neko sta je tacno bio Domorocki?
U nekim dokumentima se pominje kao ugledan i strog satnik, ali vecina svjedoka koji su ga poznavali govorili su da nije imao nikakav čin nego jednostavno bio je najbolji, nepobjediv. Kao neka vrsta hrvatskog ramba.
posto vidim da si glup i odgojen kao sin naslijednik koji je opasan za sebe i okolinu morat cu ti jos jednom napisati, pa valjda razumis malo bolje
Sine šta bi ti u životu volio ?Ajlah je napisao/la: ↑17 nov 2025, 16:57Šalu na stranu ali mene bas zanima zna li neko sta je tacno bio Domorocki?
U nekim dokumentima se pominje kao ugledan i strog satnik, ali vecina svjedoka koji su ga poznavali govorili su da nije imao nikakav čin nego jednostavno bio je najbolji, nepobjediv. Kao neka vrsta hrvatskog ramba.
Znam, odbio je naredbu KP i generalstaba da mora preci u Sarajevo. Zato me bas i zanima sta je tacno bio. Vjerovatno je imao neku nadnaravnu moć, kad ga se tito prepo. Ovi danasnj generacije ne znaju kakvo je to vrijeme bilo.MukiBek je napisao/la: ↑17 nov 2025, 17:04Nije bio ko vas psiholog sigurnoAjlah je napisao/la: ↑17 nov 2025, 16:57Šalu na stranu ali mene bas zanima zna li neko sta je tacno bio Domorocki?
Samba71 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 17:11Sine šta bi ti u životu volio ?Ajlah je napisao/la: ↑17 nov 2025, 16:57Šalu na stranu ali mene bas zanima zna li neko sta je tacno bio Domorocki?
Da si glup ili da Bogdo nisi ?
![]()

Ne bi ja rekao da ti ista vidis ali eto. Ako administracija foruma smatra da ti postovi nisu za ovu temu, neka ih izbrise lagano. A i ti hvala Bogu nisi na prisilnom citanju.SHZ82 je napisao/la: ↑17 nov 2025, 17:04posto vidim da si glup i odgojen kao sin naslijednik koji je opasan za sebe i okolinu morat cu ti jos jednom napisati, pa valjda razumis malo bolje
imaju pravila foruma i imaju teme za svako takmicenje/ligu/klub posebno
oni smaraju na temi na kojoj ne pripadaju
Pujdo, moran budi. Av avAjlah je napisao/la: ↑17 nov 2025, 16:57Šalu na stranu ali mene bas zanima zna li neko sta je tacno bio Domorocki?
Volim kako vi ne odustajete u ubjedjivanju da je sve ovo realno i postenoVorovus je napisao/la: ↑17 nov 2025, 14:00Nije odigrano ni pola utakmica, a ti vec znas da ce oni biti 3. iako za prvim kasne 5 bodova.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 nov 2025, 21:28Veci cirkus ce biti kada Leotar kao 3.uguraju u PL
Kakve veze ima Aleksandar vucic sa ovom temom. Vi grbaviĆACI stvarno niste normalni. Idi skandiraj mu na vasem podforumu ili forumu, nemoj ovdje trovati temu sa vasima glupostima.Argentina je napisao/la: ↑17 nov 2025, 19:36Av avAjlah je napisao/la: ↑17 nov 2025, 16:57Šalu na stranu ali mene bas zanima zna li neko sta je tacno bio Domorocki?
U nekim dokumentima se pominje kao ugledan i strog satnik, ali vecina svjedoka koji su ga poznavali govorili su da nije imao nikakav čin nego jednostavno bio je najbolji, nepobjediv. Kao neka vrsta hrvatskog ramba.![]()
Trenutno korisnika/ca: laszlo, Marokanci58 i 8 gostiju.