Nakon 6 sati leta. Još se ni jedna zastava Austrije nije vidjela u Beču , naši su svugdje. Specijalno reportiranje za forumaše!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma nesto mi previse zvuci 25+k da je doslo do karata, koliko god nas narod bio snalazljiv i inatljiv. To bi vec onda bilo pravo ludilo, a otislo je daleko vise iz Tuzle sto i ja znam.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 nov 2025, 11:1525+k sigurno (njihov neki medij na twitteru napisa a naš reposta da je oko 27000 naših kupilo kartu), mislim da će ovo sje.bati i Pariz. Nas 50ak je iz Tuzle samo krenulo u zadnja 24 sata, što ja znam![]()
Ipak sam misljenja da ce kerim startat umjesto esmiraClutch je napisao/la: ↑18 nov 2025, 12:25Vasilj
Malić-Hadžikadunić-Muharemović-Karić
Šunjić-Tahirović
Bajraktarević-Gigović-Memić
Džeko
Gotovo sam siguran da će ovo biti startna postava. Čvrsto i kompaktno. Jedina dilema je RB ali stvar koju radi Barba je ostavljanje opcija i aduta za nastavak utakmice u ovisnosti od rezultata tako da u ovom slučaju očekujem Memića prvo na krilu a zatim ukoliko rezultat bude zahtijevao prebaciti ga na RB, identično kao protiv Rumunije. Uz naravno Alajbegovića i Tabakovića (koji može biti koristan i ako budemo vodili i ulazi svakako).
Na ovu gore postavu ja bih umjesto Tahirovića volio da zaigra Hadžiahmetović, ali znamo svi da od toga nema ništa. Možda čak i Tabaković od početka umjesto Edina prvenstveno zbog trke, ali sumnjam da će se desiti.
Zadnji ubjedljivo, bile bi mozda 2, 3 ove zadnje reprezentacije losije od nas po ovim bodovima pored imena.