Zašto ste izveli Tabakovića, a ne Džeku i da možete vratiti film da li biste ranije reagovali s izmjenama i osvježili ekipu?
- Ne mora uvijek značiti da neko ko je gol dao i ima više snage da će donijeti prevagu, to je odluka da je Džeko jedan od najboljih target igrača na svijetu i te lopte koje primi i proslijedi to je kvalitet veliki i o tome razmišljate pogotovo u ovakvoj dinamici igre", govori Barbarez i nastavlja.
Vidite kada funkcioniše i kada je ok ne mora značiti da se mora išta mijenjati. Emira smo mijenjali jer je bio povrijeđen. Probali smo s Gigovićem srednji blok učvrstiti i ulaskom njih je to i dobro funkcionisalo. Nisam se bojao centaršuteva jer smo vladali šesnaestercom i s te strane nisam imao problem.
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Da li on stvarno vjeruje u ovo sto priča ?
Jer ovo puse samo barbini pusiqrcevi.
Jer ovo puse samo barbini pusiqrcevi.
Znaci ti bi?
A kako imas isto iskustva, koliko si nas puta vodio?
Walk on
- invincible1921
- Kontakt:
Ohladi malo sa psovkama. Ne vidim ni ja po čemu je Austrija 10 puta kvalitetnija? Ljudi jedva otišli na SP ovoj grupi. Da su 10 puta jači završili bi priču u oktobru i tjt.Threeplanetrees je napisao/la: ↑18 nov 2025, 23:20Za nas je do jučer Finska bila Španija prčim ti majku bosansku glupu. Idi sijeci šume samo zato i jesiBoixosNois1899 je napisao/la: ↑18 nov 2025, 23:16Čuj deset puta kvalitetniju. Pa nisi sa Španijom igrao luzeru retardirani.Threeplanetrees je napisao/la: ↑18 nov 2025, 23:15U grupi sa Austrijom, Rumunijom i Kiprom završili drugi sa omjerom 5-2-1 i psujete Barbarezu jer nije dobio deset puta kvalitetniju ekipu. Mater vam bosansku bezobraznu do jučer nas Finska i Luksemburg guzili
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Da nacrtam. Isto iskustva kao i selektor kada je dobio mandat.
- JayCatwright
- Kontakt:
Mrtve svima koji ga podrzavaju
- QUARTERBACK
- Kontakt:
joj sta izjavljuje pa grob te yebo frajer HODAAAAAAAAAAAAA HODAAAAAAAA DRUZE STA MI ZNACI STO JE DOBAR TARGET MAN KAD NE MOZE DA SE POSTAVI U POZICIJU DA JE PRIMI KAKO TREBA JER NEMA KUVETAAAA VISEEE
mrs yebem te usta celava
mrs yebem te usta celava
1. Na pocetku kvalifikacija niko nije ocekivao da cemo veceras igrat utakmicu za plasman.
2. Kompletna reprezentacija je promijenjena u zadnjih godinu i malo vise. Od skupine absolutnih loosera koje su nabijali kako je ko stigao do ovoga veceras je ogroman uradjen posao i napredak.
3. Ova ekipa plus jos cetiri pet igraca sto ovih koji su povrijedjeni, kartonirani ili novi koji su dogovoreni i koji ce se prikljuciti ce biti ekipa - generacija koja ce napraviti najvece rezultate u istoriji nase reprezentacije.
4. Ovo je definitivno strucni stab koji je upao kad je reprezentacija bila na najlosijem nivou od kad postoji, a dosli su za godinu dana do toga da im na utakmicu u Bec dodje 30,000 navijaca!!!
Stvarno mi nije jasno da se neko zali na ovo ili da misli da se moglo ili moralo vise.
Puna podrska Sergeju, Spahicu, ekipi oko njih i svim igracima koji su dio ove price bez izuzetka. Bravo ljudi. Ne moze nista preko noci…
2. Kompletna reprezentacija je promijenjena u zadnjih godinu i malo vise. Od skupine absolutnih loosera koje su nabijali kako je ko stigao do ovoga veceras je ogroman uradjen posao i napredak.
3. Ova ekipa plus jos cetiri pet igraca sto ovih koji su povrijedjeni, kartonirani ili novi koji su dogovoreni i koji ce se prikljuciti ce biti ekipa - generacija koja ce napraviti najvece rezultate u istoriji nase reprezentacije.
4. Ovo je definitivno strucni stab koji je upao kad je reprezentacija bila na najlosijem nivou od kad postoji, a dosli su za godinu dana do toga da im na utakmicu u Bec dodje 30,000 navijaca!!!
Stvarno mi nije jasno da se neko zali na ovo ili da misli da se moglo ili moralo vise.
Puna podrska Sergeju, Spahicu, ekipi oko njih i svim igracima koji su dio ove price bez izuzetka. Bravo ljudi. Ne moze nista preko noci…
Pa u kojoj godini zivis? Imam i ja isto iskustva ko Guardiola, prije nego sto je posto trener. Nisi odgovorio, bi li vodio ti?
Zadnja izmjena: 313, dana/u 18 nov 2025, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Walk on
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Potpisujem, ovog retarda moze podrzati ubleha i teska debilcina.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Petev je za ovoga Johan Cruyff lično.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Zapjenjeni forumski degenerici su eklatantan primjer zašto se o bosancima pričaju vicevi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Da se samo može vratiti vrijeme Mehmeda Baždarevića i Hadžibegića kada nas je Finska silovala, a od plasmana se opraštali nakon četvrtog kola **** vam majku bolesnu bezobraznu
- JayCatwright
- Kontakt:
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Hvala ti legendo, da smo ovo mogli birati prije kvalifikacija da završimo drugi, svi bi potpisali. Sad nam ne valja ni igranje za SP do zadnje minute.
Pored rezultatskog uspjeha, dobili smo bezbroj novih igrača koji će u budućnosti nositi ovu repku, I siguran sam da ćemo godinama biti redovni učesnici prvenstava.
Pored rezultatskog uspjeha, dobili smo bezbroj novih igrača koji će u budućnosti nositi ovu repku, I siguran sam da ćemo godinama biti redovni učesnici prvenstava.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Najgluplji botovi na svijetu su ovi Barbini botovi.
- feniksptica
- Kontakt:
Ima l ista gluplje od tog da je Barba iz Mostara dole pa se ovi osjecaju odgovornim da ga brane samo iz tog razloga
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.
/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)