Brate džabe ti je normalno mišljenje iznijeti vjeruj miTracy3McGrady je napisao/la: ↑18 nov 2025, 23:39Hvala ti legendo, da smo ovo mogli birati prije kvalifikacija da završimo drugi, svi bi potpisali. Sad nam ne valja ni igranje za SP do zadnje minute.
Pored rezultatskog uspjeha, dobili smo bezbroj novih igrača koji će u budućnosti nositi ovu repku, I siguran sam da ćemo godinama biti redovni učesnici prvenstava.
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
O majko moja mila, pa corav insan vidi da su neki igraci bili mrtvi, s Dzekom na celu. Sta kaze, kad ide, ne moras nista mijenjati, a ljudi nas utjerali u go jer smo umrli. Tabak je mogao uzorati teren do kraja i ova prica o Dzeki je debilizam zesci, pa covjeku je 40 godina, a u 3 dana je odigrao 200 minuta. On ni u najboljim danima nije mogao toliko izdrzati.
Prijatelju sve to stoji ,a zasto taj jedan trener ne odabere naj spremnije i najbolje...Mozda da razumije igru mozda bi(kao igraca ga necu komentarisat idu sve pohvale).Ali mi ni jednu utakmicu nismo ima li igru pod njegovim vodstvom ,a igra donosi rezultate,a rezultati donose veliko takmičenje...Mi da smo zasluzili da prodjemo prosli bi..Ako ja kao osnovni posmatrac mogu zaključiti koji igraca je dobar na kojoj poziciji zasto on ne moze.badboy je napisao/la: ↑18 nov 2025, 23:351. Na pocetku kvalifikacija niko nije ocekivao da cemo veceras igrat utakmicu za plasman.
2. Kompletna reprezentacija je promijenjena u zadnjih godinu i malo vise. Od skupine absolutnih loosera koje su nabijali kako je ko stigao do ovoga veceras je ogroman uradjen posao i napredak.
3. Ova ekipa plus jos cetiri pet igraca sto ovih koji su povrijedjeni, kartonirani ili novi koji su dogovoreni i koji ce se prikljuciti ce biti ekipa - generacija koja ce napraviti najvece rezultate u istoriji nase reprezentacije.
4. Ovo je definitivno strucni stab koji je upao kad je reprezentacija bila na najlosijem nivou od kad postoji, a dosli su za godinu dana do toga da im na utakmicu u Bec dodje 30,000 navijaca!!!
Stvarno mi nije jasno da se neko zali na ovo ili da misli da se moglo ili moralo vise.
Puna podrska Sergeju, Spahicu, ekipi oko njih i svim igracima koji su dio ove price bez izuzetka. Bravo ljudi. Ne moze nista preko noci…
Da li bi toliko branio i hvalio selektora da ima veze s nekim drugim klubom a ne veležom?
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
-
signalidunapark
- Kontakt:
U kojim godinama?Tracy3McGrady je napisao/la: ↑18 nov 2025, 23:39Hvala ti legendo, da smo ovo mogli birati prije kvalifikacija da završimo drugi, svi bi potpisali. Sad nam ne valja ni igranje za SP do zadnje minute.
Pored rezultatskog uspjeha, dobili smo bezbroj novih igrača koji će u budućnosti nositi ovu repku, I siguran sam da ćemo godinama biti redovni učesnici prvenstava.
U godinama kad nam u skupinama budu Englezi, Španjolci, Francuzi, Holanđani i Portugalci?
Ovo je bila jedinstvena prilika, nakon 2014. jedina takva.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Barbini pusikurci, njima je sve super, nek se ne puca i sve pet. Izvucite glave iz njegove guzice, pichketine raspale, djeca vam bila pametna kao vas mentor, smece raspalo.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Umjetnik, sta je bio kad je vodio? Razlika izmedju tebe i Barbareza ko trenera je 15ak utakmica. Haman tebi treba crtati. Svaka cast, al ako ne prodjes baraz ceramo te, a majku ce ti moc svaki uhljup psovat. Sta ti znas kako voditi reprezentacijujasmin10 je napisao/la: ↑18 nov 2025, 23:38Tebi stvarno treba crtati ? Pep je vodio nekoga prije PRVOG tima Barcelone.
I vodio bih.
Walk on
Selektora branim isključivo iz razloga što ga očigledni mentalni bolesnici, degenerici i krezubi nepismeni navijači hejtaju.
Pomoglo je i to što je usprkos svemu ostvario i odličan rezultat, pa ga je lakše braniti
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ma lik nema osjecaja za utakmicu, nije znao maksimizirati stanje svoje ekipe da bi izvukao najbolji rezultat.. moras imati i covjeka koji ce zaganjati i nekog ko ce istrcati i kontru kad se lopta uzme u ovakvoj utakmici gdje se od 15 minute bukvalno branimo ispred svog sesnesterca.. to svako normalan ko prati fudbal zna ali ne i ovi nasi u stabu
znaci da ga nismo primili ne bi izvrsio izmjene jer STO CES MJENJAT KAD IDE
kad ide ne moras nista mjenjati PA IDE LJUDINO AL DOKLE pitanje je samo vremena bilo kad cemo kapitulirati jer smo disali na skrge grob te yebo i fudbal
znaci da ga nismo primili ne bi izvrsio izmjene jer STO CES MJENJAT KAD IDE
kad ide ne moras nista mjenjati PA IDE LJUDINO AL DOKLE pitanje je samo vremena bilo kad cemo kapitulirati jer smo disali na skrge grob te yebo i fudbal
I opet nas je Gigovic kostao utakmice cim je usao, klasika.... Austrija nije imala niti jedne prave prilike do gola. Kod gola Austrije, Gigovic (koji ne pokriva nikoga) pusta Sabitzera da stoji sam na njihovoj lijevoj strani dok svi nasi ostali igraci pokrivaju svoje igrace Austrije, Sabitzer prima loptu naravno jer ga ne cuva niko, Gigovic ni da pomisli da ga pritisne ili pokusa oduzeti loptu, setka se pored njega, Sabitzer se naravno namjesti kvalitetno, nabaci loptu i gol Austrije...... Definitivno najgori igrac repke ikad. I prije nego kritikujete, pogledajte jos jednom gol Austrije i pratite Gigovica citavo vrijeme sta radi u tim trenucima.
Jeste se raspisao ovaj dJecacic…
Samo zahvaljujući Barbarezu i ovom stručnom štabu smo izborili baraz. Bilo ko drugi da nas je vodio davno bismo kvalifikacije završili i u blatu se i dalje grcali, kao i prethodnih 10+ godina.
Naravno da će nas oni voditi u barazu.
Jeste li vi svjesni da smo igrali bez 4 standardna prvotimca: Kolasinac, Dedić, Demirović, Katić.
Iako tako oslabljeni, sekunda je falila protiv mnogo jačeg protivnika.
Realnost je da je klupa Austrije jača od našeg prvog tima a kamoli njihov prvi tim od naše hendikepirane ekipe bez 4 standardna prvotimca od kojih su trojica najbolji igrači našeg tima.
Malo realnosti nije na odmet.
Taktički odlično odrađena utakmica. Austrija za 90 minuta imala jedan šut sa 16 i to je to sto je bilo opasno. Mimo toga do nesretnog gola nikakvu priliku nisu imali.
Čak i uvođenje Gigovica umjesto napadača je ispravna promjena (samo da je umjesto Dzeke a ne Tabaka - ali i to je priča sbbkbb).
Povredom Karica smo morali potrošiti izmjenu neplanirano i zato su kasnile izmjene kasnije jer smo imali pravo samo još jednom mijenjati.
Licno ne bih ni krenuo s Dzekom, ali ako već jesi, onda ga vadi u 60.minuti. Teško da bi ga bilo koji selektor izvadio iz igre kad na terenu nemaš ni Dedica ni Kolasinca ni Demirovica kao zamjenske kapitene i vodje.
Sretno nam u barazu, nadamo se sa zdravim najbitnijim igračima i to je to.
Samo zahvaljujući Barbarezu i ovom stručnom štabu smo izborili baraz. Bilo ko drugi da nas je vodio davno bismo kvalifikacije završili i u blatu se i dalje grcali, kao i prethodnih 10+ godina.
Naravno da će nas oni voditi u barazu.
Jeste li vi svjesni da smo igrali bez 4 standardna prvotimca: Kolasinac, Dedić, Demirović, Katić.
Iako tako oslabljeni, sekunda je falila protiv mnogo jačeg protivnika.
Realnost je da je klupa Austrije jača od našeg prvog tima a kamoli njihov prvi tim od naše hendikepirane ekipe bez 4 standardna prvotimca od kojih su trojica najbolji igrači našeg tima.
Malo realnosti nije na odmet.
Taktički odlično odrađena utakmica. Austrija za 90 minuta imala jedan šut sa 16 i to je to sto je bilo opasno. Mimo toga do nesretnog gola nikakvu priliku nisu imali.
Čak i uvođenje Gigovica umjesto napadača je ispravna promjena (samo da je umjesto Dzeke a ne Tabaka - ali i to je priča sbbkbb).
Povredom Karica smo morali potrošiti izmjenu neplanirano i zato su kasnile izmjene kasnije jer smo imali pravo samo još jednom mijenjati.
Licno ne bih ni krenuo s Dzekom, ali ako već jesi, onda ga vadi u 60.minuti. Teško da bi ga bilo koji selektor izvadio iz igre kad na terenu nemaš ni Dedica ni Kolasinca ni Demirovica kao zamjenske kapitene i vodje.
Sretno nam u barazu, nadamo se sa zdravim najbitnijim igračima i to je to.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 18 nov 2025, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Hajde što nema on, ok, znali smo da je kockar i trenerski amater koji dana nije proveo na klupi bilo koje ekipe. Ali mi nije jasno da u stručnom štabu niko ne vidi te neke stvari. A svi kao imaju karijere igračke u fudbalu. Neshvatljivo nešto.QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 nov 2025, 23:46Ma lik nema osjecaja za utakmicu, nije znao maksimizirati stanje svoje ekipe da bi izvukao najbolji rezultat.. moras imati i covjeka koji ce zaganjati i nekog ko ce istrcati i kontru kad se lopta uzme u ovakvoj utakmici gdje se od 15 minute bukvalno branimo ispred svog sesnesterca.. to svako normalan ko prati fudbal zna ali ne i ovi nasi u stabu
znaci da ga nismo primili ne bi izvrsio izmjene jer STO CES MJENJAT KAD IDE![]()
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- JayCatwright
- Kontakt:
Al frajer ceka 80 minutu da uvede najboljeg igraca kvalifikacija
Umro dabogda
Umro dabogda
- Threeplanetrees
- Kontakt:
12 godina nismo primirisali ovoj situaciji i pojedini balvani nezadovoljni što nije direktno izborio SP pobjedivši Austriju u Beču 
Je li stvarno ovo izjavio? Dugo gluplju izjavu nisam cuo. Pa nece te citavo vrijeme ici jbt.QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 nov 2025, 23:46Ma lik nema osjecaja za utakmicu, nije znao maksimizirati stanje svoje ekipe da bi izvukao najbolji rezultat.. moras imati i covjeka koji ce zaganjati i nekog ko ce istrcati i kontru kad se lopta uzme u ovakvoj utakmici gdje se od 15 minute bukvalno branimo ispred svog sesnesterca.. to svako normalan ko prati fudbal zna ali ne i ovi nasi u stabu
znaci da ga nismo primili ne bi izvrsio izmjene jer STO CES MJENJAT KAD IDE![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A evo i lizača anusa mostarske neznalice. Naravno, u svom stilu levat brani levata.
Proziva ga Alajbegovic. Napokon da neko od igraca kaže ono sto svi mislimo.
Grob te yebo čovjek je ostavio najboljeg igraca iz napada na klupi.
Grob te yebo čovjek je ostavio najboljeg igraca iz napada na klupi.
-
Direktorcic
- Kontakt:
Ja ne vidim nista lose ovdje sto de tice sergeja,osim izmjena,to sam vec gore napisao.otkrio je novih 4-5 igraca, nama su 3 igraca iz prvih 11 nddostajala veceras,samo bi sa dedicem bila druga prica.Nakon onih sramotnih kvalifikacija gdje su nas istamburale 756. I 834. Reprezentacija svijeta,doci ovdje i sve ovo zivjeti s momcima,stvarno ne vidim nista toliko lose sto pisete.austrija i ekipe ko austrija su za nas jos uvijek svemirski brodovi.
Momcima svaka cast. Od pocetka do kraja su ginuli, borili se i dali sve od sebe. Nemađ zamjerki. Falio je Dedic. Upotpunosti su se od pocetka koncentrisali po nasoj desnoj strani i sve su karte na to bacili. Tesali su, tesali i istesali na kraju. doslovice priveli na iskustvo kraj. Tesko je biti pametan, prizivao sam izmjenu Malića od kraja prvog poluvremena, i najzesci udari su bili od 50 do 60te minute kad su nas tempom lomili. To je jedina zamjerka selektoru, kasnio je sa izmjenama a znam i zasto nije imao hrabrosti. Morao je drugo poluvrijeme poceti sa Memicem na beku umjesto Malica i sa Alajbegovicem na mjestu Memica. Nije se odvazio mjenjati u 50-60toj jer je tempo bio toliko agresivan da ga je bilo strah da ce sa izmjenama poremetiti ritam branjenja a trebala mu je svjezina da mozemo na nalete odgovoriti. I taman kad smo izdrzali do 70te, opet kasni sa bokovima koji su pregorili. Morao je tu biti hrabriji. Nedostatak iskustva kod mladih da privedu tekmu kraju kao austrijanci, i neiskustvo selektora oko tajminga izmjena i remecenja ritma protivniku nas je kostalo pobjede.
Zadnja izmjena: hz1987, dana/u 18 nov 2025, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 39 gostiju.