Armin Gigović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Armin Gigović
Moras biti blago retardiran da gledas ovog vise od par utakmica i da vidis nesto o njemu sto nas dovodi do zakljucka da je 70% foruma retadirano. Lik nema aspekt igre u kojem je dobar
Daleko najviše razočarao od svih igrača koji su se godinama zazivali na forumu a uspjeli smo ih privoliti da igraju za nas.
Ovo što on igra je teški kriminal.
Ovo što on igra je teški kriminal.
Koja je njegova prirodna pozicija, AMF ili CMF?
Jer u reprezentaciji ne igra ništa.
Jer u reprezentaciji ne igra ništa.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Ne pomaze u fazi odbrane a ne pomaze ni u fazi napada. Jedan od najgorih igraca Young Boysa ove sezone, dva crvena kartona u zadnje dvije utakmice za klub. Za par godina ce igrati u nasoj ligi.
Mislim da ovo treba biti pokazatelj Barbarezu da ovaj igrač nije neko kome može vjerovati! U ovim prelomnim utakmicama, a skoro u svakoj koju je igrao, jednostavno nema tu magiju koja je potrebna za reprezentativni fudbal!
Volio bih da ne uzima nekom mjesto! Kad je ušao u par navrata totalno bezglavo kretanje.
Volio bih da ne uzima nekom mjesto! Kad je ušao u par navrata totalno bezglavo kretanje.
Ogromna enigma lik. Niti znamo koji tacno poziciju igra, niti za sta ga je najbolje koristiti, a bgm ni njegove karakteristike. Od svih ovih novih ubjedljivo najvece razocarenje, a mozda smo najvise ocekivali od njega na pocetku...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma 70% foruma je vidjelo da igra u Bundesligi i to ga je zacementiralo, iako u praksi nije ništa pokazao što bi ga izdvojilo u odnosu na ostale veznjake, osim loše konkurencije. A nije da nije imao kad pokazati, od debija do ovog dvomeča bio je zavaren za startnu postavu.JayCatwright je napisao/la: ↑18 nov 2025, 23:45Moras biti blago retardiran da gledas ovog vise od par utakmica i da vidis nesto o njemu sto nas dovodi do zakljucka da je 70% foruma retadirano. Lik nema aspekt igre u kojem je dobar
Drago mi je da mu je sad spušten status na igrača rotacije jer kad imaš opciju da njega držiš na klupi, otvaraju nam se i neke druge opcije. Naprimjer, ja sam ubijeđen sad kad imamo i Esmira i Kerima, da bi Hajradinović kao kreativac procvjetao između njih dvojice, i ako mu oporavak prođe dobro to bi mogao biti pun pogodak. Isto tako, gledajući Kerima - zna povući loptu, ima dobar pas i pregled igre, šut iz daljine - ne vidim nijedan razlog što ne bi mogao odgovoriti zadatku te neke desetke, a na krilu onda svakako imaš Memića.
-
signalidunapark
- Kontakt:
Najbeskorisniji igrač u ekipi, i to ubjedljivo.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Brix, Google Adsense [Bot], LondonBlues, Proximic, zikerrz21, Zra i 50 gostiju.