Armin Gigović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Armin Gigović
Moras biti blago retardiran da gledas ovog vise od par utakmica i da vidis nesto o njemu sto nas dovodi do zakljucka da je 70% foruma retadirano. Lik nema aspekt igre u kojem je dobar
Daleko najviše razočarao od svih igrača koji su se godinama zazivali na forumu a uspjeli smo ih privoliti da igraju za nas.
Ovo što on igra je teški kriminal.
Ovo što on igra je teški kriminal.
Koja je njegova prirodna pozicija, AMF ili CMF?
Jer u reprezentaciji ne igra ništa.
Jer u reprezentaciji ne igra ništa.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Ne pomaze u fazi odbrane a ne pomaze ni u fazi napada. Jedan od najgorih igraca Young Boysa ove sezone, dva crvena kartona u zadnje dvije utakmice za klub. Za par godina ce igrati u nasoj ligi.
Mislim da ovo treba biti pokazatelj Barbarezu da ovaj igrač nije neko kome može vjerovati! U ovim prelomnim utakmicama, a skoro u svakoj koju je igrao, jednostavno nema tu magiju koja je potrebna za reprezentativni fudbal!
Volio bih da ne uzima nekom mjesto! Kad je ušao u par navrata totalno bezglavo kretanje.
Volio bih da ne uzima nekom mjesto! Kad je ušao u par navrata totalno bezglavo kretanje.
Ogromna enigma lik. Niti znamo koji tacno poziciju igra, niti za sta ga je najbolje koristiti, a bgm ni njegove karakteristike. Od svih ovih novih ubjedljivo najvece razocarenje, a mozda smo najvise ocekivali od njega na pocetku...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma 70% foruma je vidjelo da igra u Bundesligi i to ga je zacementiralo, iako u praksi nije ništa pokazao što bi ga izdvojilo u odnosu na ostale veznjake, osim loše konkurencije. A nije da nije imao kad pokazati, od debija do ovog dvomeča bio je zavaren za startnu postavu.JayCatwright je napisao/la: ↑18 nov 2025, 23:45Moras biti blago retardiran da gledas ovog vise od par utakmica i da vidis nesto o njemu sto nas dovodi do zakljucka da je 70% foruma retadirano. Lik nema aspekt igre u kojem je dobar
Drago mi je da mu je sad spušten status na igrača rotacije jer kad imaš opciju da njega držiš na klupi, otvaraju nam se i neke druge opcije. Naprimjer, ja sam ubijeđen sad kad imamo i Esmira i Kerima, da bi Hajradinović kao kreativac procvjetao između njih dvojice, i ako mu oporavak prođe dobro to bi mogao biti pun pogodak. Isto tako, gledajući Kerima - zna povući loptu, ima dobar pas i pregled igre, šut iz daljine - ne vidim nijedan razlog što ne bi mogao odgovoriti zadatku te neke desetke, a na krilu onda svakako imaš Memića.
-
signalidunapark
- Kontakt:
Najbeskorisniji igrač u ekipi, i to ubjedljivo.
Vidim da su ga u YB vratili iz ofanzivnog veznog na osmicu i tako igra već treću utakmicu zaredom.
Ne znam što ne nabaci 5-10 kila. Izgleda štrkljavo, slabašan momak.
I mene je bas razocarao u zanjih par utakmica . On mora i moze bolje !
Ja ne znam Otkud mit da on moze puno da trci. 55ti minut, on se vuce po terenu ko polumrtvac
naprijed rejal
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ma lik je produkt modernog tranzicijskog fudbala, gdje veznjak ne mora nužno biti kvalitetan u posjedu, već u igri bez lopte.
Njegova najveća snaga su ubacivanja iz drugog plana, gdje može koristiti kretnje drugih igrača koji će mu otvarati prostor i na osnovu instinkta prepoznavati te situacije.
Fizički to može podnijeti, ne mora biti brz kao krilo, dovoljno je da bude brži od nekog Tahirovića.
Takav je igrač Bellingham, samo je Bellingham igrač na najvišem nivou, pa to što mu je najveća snaga ubacivanje iz drugog plana, ne znači da su mu ostali segmenti igre loši.
Što ideš niže, a moraš se spustiti nekoliko stepenica niže da siđeš od Bellinghama do Gigovića, nedostaci su sve evidentniji.
Ma ne znam iskreno, meni je totalno nedorecen kao igrac.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:08Ma lik je produkt modernog tranzicijskog fudbala, gdje veznjak ne mora nužno biti kvalitetan u posjedu, već u igri bez lopte.
Njegova najveća snaga su ubacivanja iz drugog plana, gdje može koristiti kretnje drugih igrača koji će mu otvarati prostor i na osnovu instinkta prepoznavati te situacije.
Fizički to može podnijeti, ne mora biti brz kao krilo, dovoljno je da bude brži od nekog Tahirovića.
Takav je igrač Bellingham, samo je Bellingham igrač na najvišem nivou, pa to što mu je najveća snaga ubacivanje iz drugog plana, ne znači da su mu ostali segmenti igre loši.
Što ideš niže, a moraš se spustiti nekoliko stepenica niže da siđeš od Bellinghama do Gigovića, nedostaci su sve evidentniji.
naprijed rejal
Ali odakle ideja selektoru da ga gura na krilo.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
I ovaj majstor na klupi mladih momaka danas. 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Izgleda je i ovaj prno u šišu 
Ma on je meni profulo s klubom, Remberg mu grijao klubu u Kielu, a onda prešao u HSV i standardan, a ovaj naš otišao u YB. Inače bezveze igrač,ko muha bez glave,al citav vezni red nam je takav,sve da ih sastavis ne mozes dobit igraca da valja..
- PasodelMar
- Kontakt:
Nema kuveta u njemu. Ništa tu nema što bi činilo razliku na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.