santasa je napisao/la:Tribalian je napisao/la:Od Srba Dusan Basta,Goran Drulic(njemu kao i onom prvom Juninhu,Micel Salgado presudio),Dusko Tosic-Karleusa

.
Od Bosanaca uvek sam se pitao gde je Alen Skoro?????
Od Hrvata ne znam da je neki veliki talenat naprasno nestao?
Od ovih iz sveta Dzonatan Vudgejt ubedljivo,unistio se u Realu(povrede ga unistile) i cuveni talenat nekadasnji Ivan De la Penja

.
Naravno ispred svih njih je Perica Ognjenovic,najveci talenat 90-tih godina na ovim prostorima ,covek 1998. presao u Real madrid i zavrsio posao

. Sad igra u Jagodini

Zar je Perica još živ (i još igra, u Jagodini

) - ja sam mislio da mu je mafija bar polomila noge. Škoro je bio u Rijeci pa Sarajevu pa opet u nekoj fudbalskoj Nedođiji, ako nije završio karijeru. Ovaj Tošić mali je razočarao, ne znam što nije ostao u Švabiji, bilo ga krenulo...
Ipak Perica je definitivno naj-talent sa strmoglavim padom - s prostora bivše nam države. Od Bosanaca Mujo Kučuković je jantužnija priča. Od Hrvata onaj mali hercegovac što je iz Hajduka otišao u Dinamo Kijev (možda su ga poslali u Černobil, gluho bilo).
Kad se setim Perice uh

mislio sam evo ga Ronaldo novi

ali brate da se ne lazemo on je seljace iz Smederevske Palanke ,poleteo za parama i nista drugo.Ali Alen Skoro mi nije taj tip ,za njega sam mislio da ce stvarno nesto biti od njega.Inace ovaj Perica igra za Jagodinu vec 2 sezone,bio je negde u Grckoj dugo(Larisa ja mislim).A Karleusu je poterao neki maler otkad je ozenio onu

Samo sam zaboravio da dodam ime Casana ,ovo sto se njemu dogadja je propast.Dete luckog grada Barija,ubio Srbiju u dva uzastopna finala evropskog prvenstva U21,dohvatio se para,a poreklom je iz siromasnog kvarta barija i eto..... nista bitno ni od njega.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....