Wow kakvo mjerilo, u cak nase tri zadnje utakmice. Iako nije ni to ali eto.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
RaymondRed
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Koja je uloga ljajica ???
Ja kad sam govorio sa sandzackog alkosa ne treba dovoditi, razapinjali me ovde...
Ja kad sam govorio sa sandzackog alkosa ne treba dovoditi, razapinjali me ovde...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Imam anksioznost od nasih bivsih igraca, ne znam nijednog da nam nije zabio. Ovaj je Ramic bio i kod nas pristojan, al mu se natovarili bas jako nakon onog derbija, jer su im idoli ga nesto sprdali.
-
RaymondRed
- Kontakt:
- MokraKifla
- Kontakt:
Cestitke Mariju Civtanovicu na ispisanoj historiji kao prvi trener koji je uspio izgubiti od Rudara iz Prijedora u citavoj historiji svetinje.
- MokraKifla
- Kontakt:
Cestitke Mariju Civtanovicu na ispisanoj historiji kao prvi trener koji je uspio izgubiti od Rudara iz Prijedora u citavoj historiji svetinje.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Samo da se završi sezona ovo je uzas za gledati. Losi rezultati, igraci ****, stadion se raspada a nek prodaju set za rostiljanje 50 km
Od kada udjose "zvijezde" mi padosmo u igri.
Ja bih svakom igracu stavio u ugovor 20% od plate kada izgubis od rudara, radnika I slicnih
Sjetim im se majke svima redom
Ja bih svakom igracu stavio u ugovor 20% od plate kada izgubis od rudara, radnika I slicnih
Sjetim im se majke svima redom
-
KosevoZove
- Kontakt:
**** vam sve pisete ovdje kako cemo im jos dva do kraja, a na kraju popusimo kakvi mi ocm dragog , rudar te okrene to se nama samo moze desiti!!
Fuj!!
Fuj!!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Banuj sam sebe botino.MokraKifla je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:50Cestitke Mariju Civtanovicu na ispisanoj historiji kao prvi trener koji je uspio izgubiti od Rudara iz Prijedora u citavoj historiji svetinje.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Loše, užasno. Debelo po džepu udariti za ovo. Pristup odvratan.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Zamisli imas nesto protiv Maria Cvitanovica,a da zaboravio sam jos te boli jer ti je Suzref nabiven nogom u guzicu po 7i put u trenerskoj karijeriMokraKifla je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:50Cestitke Mariju Civtanovicu na ispisanoj historiji kao prvi trener koji je uspio izgubiti od Rudara iz Prijedora u citavoj historiji svetinje.
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Nije dobro kad ovako gubimo od direktnih konkurenata.
Koja sramota moj brate fujjjjjjj
Koja sramota moj brate fujjjjjjj
- luckystrike
- Kontakt:
Jeb3m vam matere nesposobne, nezainteresovane i sebične.
Bravo glupani
-
KosevoZove
- Kontakt:
Sram vas bilo umjesto da zabijemo jos jedan, nas ljudi okrenu za 10 min jer ste se postavili pickasto!!
Listica mora pasti da se iskupite sad za ovu sramotu, umjesto da nas kone ganjaju ili mozda i kiksaju jok obrnuto ccc!!
Listica mora pasti da se iskupite sad za ovu sramotu, umjesto da nas kone ganjaju ili mozda i kiksaju jok obrnuto ccc!!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
BRUKA I SRAMOTA ....
Nisam mislio ništa pisati poslije ovakve utakmice, ali moram reći da je ovaj Ljajić ubjedljivo najveća prevara svih vremena-
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 74 gosta.