FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sad lagano Tarik i Nedim nek poljube trobojku na dresu i lagano sa aljkosima zapjevaju o Kosovu i Metohiji.
SARAJEVO SIAMO NOI
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Mentalitet pobjednika ne mozes dobiti kamaranjem igraca iz sibenika i takvih ekipa. Bolje klupa dinama od najboljeg igraca zadnje ekipe u ligi.Djulboni je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:12Za poraz ne krivim Maria, jer je ovo poraz našeg mentaliteta, a većina naših igrača nema mentalitet šampiona, a što se najbolje dalo primjeriti kad je kloc Bralić bio u krupnom kadru tamo nekad oko 6-7 minute (umro doslovno i hoda iskrivljen kao upitnik).
Ovoj ekipi nedostaje drčnosti, sportskog bezobrazluka i mentalitet pobjednika. Kad sve sabereš i oduzmeš ekipa za poziciju 3-5 i ko misli drugačije nije realan i objektivan.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Momci žive od toga ne mogu igrati u Sarajevu igraju gdhe mogu . Ja ti momcima nista ne zamjeram.OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:18Sad lagano Tarik i Nedim nek poljube trobojku na dresu i lagano sa aljkosima zapjevaju o Kosovu i Metohiji.
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Svi oni duplo zapnu protiv Sarajeva, valjda da nešto dokažu. Nisam vidio ovakvu lomljavu, trud i stisnute pesnice protiv druguh klubova. Yebat ih, ko i ove naše ikebane.bordobijeli je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:22Momci žive od toga ne mogu igrati u Sarajevu igraju gdhe mogu . Ja ti momcima nista ne zamjeram.OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:18Sad lagano Tarik i Nedim nek poljube trobojku na dresu i lagano sa aljkosima zapjevaju o Kosovu i Metohiji.
SARAJEVO SIAMO NOI
-
RaymondRed
- Kontakt:
Bukvalno nema to veze. Sutra ces recu bolje najbolji igrac losije ekipe nego igrac s klupe dinama.ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:20Mentalitet pobjednika ne mozes dobiti kamaranjem igraca iz sibenika i takvih ekipa. Bolje klupa dinama od najboljeg igraca zadnje ekipe u ligi.Djulboni je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:12Za poraz ne krivim Maria, jer je ovo poraz našeg mentaliteta, a većina naših igrača nema mentalitet šampiona, a što se najbolje dalo primjeriti kad je kloc Bralić bio u krupnom kadru tamo nekad oko 6-7 minute (umro doslovno i hoda iskrivljen kao upitnik).
Ovoj ekipi nedostaje drčnosti, sportskog bezobrazluka i mentalitet pobjednika. Kad sve sabereš i oduzmeš ekipa za poziciju 3-5 i ko misli drugačije nije realan i objektivan.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
ma i ne znam šta da mislim. Samo znam da me ovo više ne pogađa. Neka pogađa ove što mjesečno uzimaju kao prosječan čovjek za 2 godine. Pola kluba je večeras u nekoj kafani, što igrači što ostali uposlenici, a ja trebam da tugujem. Evo im kurrac svima.RaymondRed je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:32Bukvalno nema to veze. Sutra ces recu bolje najbolji igrac losije ekipe nego igrac s klupe dinama.ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:20Mentalitet pobjednika ne mozes dobiti kamaranjem igraca iz sibenika i takvih ekipa. Bolje klupa dinama od najboljeg igraca zadnje ekipe u ligi.Djulboni je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:12Za poraz ne krivim Maria, jer je ovo poraz našeg mentaliteta, a većina naših igrača nema mentalitet šampiona, a što se najbolje dalo primjeriti kad je kloc Bralić bio u krupnom kadru tamo nekad oko 6-7 minute (umro doslovno i hoda iskrivljen kao upitnik).
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Pa sta ce momci, kad nemaju mjesta kod nas moraju negdje igrati. Glupo ih je tako prozivati. Mislim da se Tarik nije htio ni radovati kako sam vidioOzmoodPinglewood je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:18Sad lagano Tarik i Nedim nek poljube trobojku na dresu i lagano sa aljkosima zapjevaju o Kosovu i Metohiji.
-
konjicanin01
- Kontakt:
Sta vam uradise s kluba ccc.
Vico je kriv!
-
RaymondRed
- Kontakt:
Ja smatram da je problem dovodjenje igraca koji uopce ne odgovaraju tvom sistemu ali bitno je da je to ljajic zvucno ime. A nikakav doprinos nije dao klubu do sad. I trebaju uvest premije. Smanji svima plate, ali kad budu dobro igrali daj dobar bonus. A kad odigraju ko veceras svima 20% od plate pa da vidimoErosViverosViv je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:37ma i ne znam šta da mislim. Samo znam da me ovo više ne pogađa. Neka pogađa ove što mjesečno uzimaju kao prosječan čovjek za 2 godine. Pola kluba je večeras u nekoj kafani, što igrači što ostali uposlenici, a ja trebam da tugujem. Evo im kurrac svima.RaymondRed je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:32Bukvalno nema to veze. Sutra ces recu bolje najbolji igrac losije ekipe nego igrac s klupe dinama.ErosViverosViv je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:20
Mentalitet pobjednika ne mozes dobiti kamaranjem igraca iz sibenika i takvih ekipa. Bolje klupa dinama od najboljeg igraca zadnje ekipe u ligi.
Svorili su klub koji je dobra podloga za prodaju igraca eto sta zato ovdje dolaze da se prodaju i vidis danas na primjeru Mujkica i Mlinarica bitan je samo gol za statistiku. Ne bi mi to ni toliki problem bio da si ti ulozio u stadion ili napravio neki rezultat nego si ti doveo ove za zadnji ugovor i tako evo 5 godina "kupujes" navijace.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Glup komentar da gluplji ne moze biti, valjda bi trebali kad igraju protiv sarajeva sami sebi davati golove jel?OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:18Sad lagano Tarik i Nedim nek poljube trobojku na dresu i lagano sa aljkosima zapjevaju o Kosovu i Metohiji.
-
RaymondRed
- Kontakt:
Ma ramici najvece karine za fks, ko ih ****ronaldo99 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 19:02Glup komentar da gluplji ne moze biti, valjda bi trebali kad igraju protiv sarajeva sami sebi davati golove jel?OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:18Sad lagano Tarik i Nedim nek poljube trobojku na dresu i lagano sa aljkosima zapjevaju o Kosovu i Metohiji.
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Probaj ne vrijeđat, ako može...ronaldo99 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 19:02Glup komentar da gluplji ne moze biti, valjda bi trebali kad igraju protiv sarajeva sami sebi davati golove jel?OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑22 nov 2025, 18:18Sad lagano Tarik i Nedim nek poljube trobojku na dresu i lagano sa aljkosima zapjevaju o Kosovu i Metohiji.
Da ponovim... Svi oni duplo zapnu protiv Sarajeva, valjda da nešto dokažu. Nisam vidio ovakvu lomljavu, trud i stisnute pesnice protiv druguh klubova. Yebat ih, ko i ove naše ikebane.
SARAJEVO SIAMO NOI
-
KosevoZove
- Kontakt:
Daj ba banujte ove debile ubacene da kuhaju ko boga vas molim!!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Onda mu dobro ide. Cestitam !RaymondRed je napisao/la: ↑22 nov 2025, 17:49Uloga je da bude seljacina iz pazara i da uzme koju marku ovdje
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
A jesu Tarik i Nedim zapeli zivotom danas. Fol se dokazuju, ma vi ste svakako za **** igraci i osudjeni da igrate za najlosije premijerligaske timove. Uskoro po federalci a onda neki minimalac negdje i penzija.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa logicno to je ljudski vi ocito niste bili u tim situacijama. Negdje gdje budes visak onda imas ogromnu zelju da pokazes suprotno i za to j 90% igraca koji kod nas bude odbaceno , kidaju kad igraju protiv nas . To je tako godinama.
- Maroon1946
- Kontakt:
Ljudi igraju protiv najveceg kluba u RBiH logicno da ce zapeti, ne znam zasto ocekujemo da neko lose odigra jer je nas bivsi igrac..bordobijeli je napisao/la: ↑22 nov 2025, 19:24Pa logicno to je ljudski vi ocito niste bili u tim situacijama. Negdje gdje budes visak onda imas ogromnu zelju da pokazes suprotno i za to j 90% igraca koji kod nas bude odbaceno , kidaju kad igraju protiv nas . To je tako godinama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.