Sve ok osim sto je Spartak dobio i Zvezdu i Budućnost to je bas poremetilo tabelu.
Bosna moze biti na 50% na kraju s 8/8 omjerom sto je odlicno a to bi moglo biti 4 ili 5 pozicija.
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Spartak je zadnje 4 utakmice pobjedio Zvezdu , to više nije iznenađenje . Potiv Budućnosti su igrali 3 meča , dvije pobjede , obje u Podgorici .bordobijeli je napisao/la: ↑22 nov 2025, 19:20Sve ok osim sto je Spartak dobio i Zvezdu i Budućnost to je bas poremetilo tabelu.
Bosna moze biti na 50% na kraju s 8/8 omjerom sto je odlicno a to bi moglo biti 4 ili 5 pozicija.
Sve stoji al realno CZ i Budućnost su mnogo bolji od Spartaka , nekako mi se cini da isloriste lezernost tih ekipa koje vise zapinju u euroleague i eurokupu. Mozda je to neka sansa Bosne protiv CZ igramo s njima izmdju Barcelone i Partizana sto je njima puno bitnije od ABA lige gdje mogu nadoknaditi sve u play offu.VensanKasel je napisao/la: ↑22 nov 2025, 19:24Spartak je zadnje 4 utakmice pobjedio Zvezdu , to više nije iznenađenje . Potiv Budućnosti su igrali 3 meča , dvije pobjede , obje u Podgorici .bordobijeli je napisao/la: ↑22 nov 2025, 19:20Sve ok osim sto je Spartak dobio i Zvezdu i Budućnost to je bas poremetilo tabelu.
Veće su šanse da će povećati cijenu karte na 50, malo im je 35darkangel4 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 19:35Sada poraditi na animiranju publike pred utakmicu sa Zvezdom. Imaju dosta vremena, ozbiljan se marketing mora odraditi. Mozda cak premjestiti utakmicu u Skenderiju, steta bi bila velika ako ne bude barem 4 do 5 hiljada ljudi...
Ma Joesar posljednje utakmice odrađuju posao . On je timski igrac skok, odbrana, u napadu sutira kad je sam i to je to ne moze se od njeg vise ocekivati . Veceras odlican Joesar mislim da je imao 6 ofanzivnih skokova . Atic je uvijek cudna glava bio tu nema puno pomoci . Treba pohvaliyi zalaganje u odbrani, odlicno je Bosna igrala odbranu veceras.amkeivke je napisao/la: ↑22 nov 2025, 21:44Bravo ekipa, Muha shvatio da mu Gutic i Zubac ne mogu ozbiljnu rolu igrat. Svaka čast za borbenu i kolektivnu igru. Još samo da Muha počne bolje koristit Joesara bit čemo ozbiljna ekipa.
Posle tekme West i Joung otidzu se pozdravit sa navijačima, a uvrijedzene mlade Halilovic i Atic pravo u garderobu, jer ne dobivaju 40min i jer nemaju kod Muhe ovlaštenja neograničenog (bio sam na tekmi iza naše klupe)...
Neki ovdje nazvaše glupostima kad prije 3-4 utakmice napisah da je West među najpoduzetnijim u ekipi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.