KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Bravo! Šteta za Cedevitu...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma nema s njima mirno odgledati kraj utakmice...
Janari je ljudina, samo jos da se upuca i krene sipati trojke. Ne sumnjam da ce i to doci. Usao je povrijedjen u sezonu, igrao bojazljivo i bio nedorecen, ali vec sad dolazi na svoje. Young odlican, i u odbrani je sve vise korisan. West da nije prodao par lopti, moglo bi se reci da je odigrao savrsenu utakmicu. Odbrana je do kraja zadnje cetvrtine bila gotovo perfektna, ali na kraju bolesno glupi prekrsaji umalo ne preokrenuse sve. Opet ostaje zal zbog Cedevite, sad bi imali 5-2...
Babino, mislim da je Halilovic rovit, vidio sam da sepa u pauzi. Tesko da ce on s konstantnim povredama uhvatiti pravu formu. Atic nekad igra preko one stvari, a Pasalic nema dovoljno autoriteta da ga ukroti. Ovako je on pokusao i Beciragicu, ali mu je Bekir ubrzo pokazao ko je glavni. Od Muhe to iskreno ne ocekujem.
Janari je ljudina, samo jos da se upuca i krene sipati trojke. Ne sumnjam da ce i to doci. Usao je povrijedjen u sezonu, igrao bojazljivo i bio nedorecen, ali vec sad dolazi na svoje. Young odlican, i u odbrani je sve vise korisan. West da nije prodao par lopti, moglo bi se reci da je odigrao savrsenu utakmicu. Odbrana je do kraja zadnje cetvrtine bila gotovo perfektna, ali na kraju bolesno glupi prekrsaji umalo ne preokrenuse sve. Opet ostaje zal zbog Cedevite, sad bi imali 5-2...
Babino, mislim da je Halilovic rovit, vidio sam da sepa u pauzi. Tesko da ce on s konstantnim povredama uhvatiti pravu formu. Atic nekad igra preko one stvari, a Pasalic nema dovoljno autoriteta da ga ukroti. Ovako je on pokusao i Beciragicu, ali mu je Bekir ubrzo pokazao ko je glavni. Od Muhe to iskreno ne ocekujem.
- VensanKasel
- Kontakt:
Spartak je zadnje 4 utakmice pobjedio Zvezdu , to više nije iznenađenje . Potiv Budućnosti su igrali 3 meča , dvije pobjede , obje u Podgorici .bordobijeli je napisao/la: ↑22 nov 2025, 19:20Sve ok osim sto je Spartak dobio i Zvezdu i Budućnost to je bas poremetilo tabelu.
Bosna moze biti na 50% na kraju s 8/8 omjerom sto je odlicno a to bi moglo biti 4 ili 5 pozicija.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sve stoji al realno CZ i Budućnost su mnogo bolji od Spartaka , nekako mi se cini da isloriste lezernost tih ekipa koje vise zapinju u euroleague i eurokupu. Mozda je to neka sansa Bosne protiv CZ igramo s njima izmdju Barcelone i Partizana sto je njima puno bitnije od ABA lige gdje mogu nadoknaditi sve u play offu.VensanKasel je napisao/la: ↑22 nov 2025, 19:24Spartak je zadnje 4 utakmice pobjedio Zvezdu , to više nije iznenađenje . Potiv Budućnosti su igrali 3 meča , dvije pobjede , obje u Podgorici .bordobijeli je napisao/la: ↑22 nov 2025, 19:20Sve ok osim sto je Spartak dobio i Zvezdu i Budućnost to je bas poremetilo tabelu.
Bosna moze biti na 50% na kraju s 8/8 omjerom sto je odlicno a to bi moglo biti 4 ili 5 pozicija.
-
darkangel4
- Kontakt:
Sada poraditi na animiranju publike pred utakmicu sa Zvezdom. Imaju dosta vremena, ozbiljan se marketing mora odraditi. Mozda cak premjestiti utakmicu u Skenderiju, steta bi bila velika ako ne bude barem 4 do 5 hiljada ljudi...
Radnička klasa since 1921
dobro guramo obzirom da nemamo centra
-
Bordeaux433
- Kontakt:
Veće su šanse da će povećati cijenu karte na 50, malo im je 35darkangel4 je napisao/la: ↑22 nov 2025, 19:35Sada poraditi na animiranju publike pred utakmicu sa Zvezdom. Imaju dosta vremena, ozbiljan se marketing mora odraditi. Mozda cak premjestiti utakmicu u Skenderiju, steta bi bila velika ako ne bude barem 4 do 5 hiljada ljudi...
Inace termin sa Zvezdom je ponedjeljak u 18:00…
A 06.12 je zimski bazar čitav dan u Skenderiji, tako da ništa od toga. ****, zauzetost Skenderije kroz čitavu godinu je i razlog što se tamo ne igra
A 06.12 je zimski bazar čitav dan u Skenderiji, tako da ništa od toga. ****, zauzetost Skenderije kroz čitavu godinu je i razlog što se tamo ne igra
ZELJEZNICAR 1921!
Sve ispod 5000 protiv Zvezde je sramota!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ne mogu da prezalim utakmicu sa Cedevitom...
Spustiti cijene i napraviti euforiju pred CZ
Spustiti cijene i napraviti euforiju pred CZ
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Jel igrao onaj izbjeglica iz argebtine?
Inače dobra utakmica danas sve u svemu.
West standardno dobar i pored dobrog poenterskog učinka, razigrava dobro i najsigurniji izgledamo sa njim na parketu.
Što se tiče centara, veći je problem Halilović nego Šalić, jer Šalić doprinosi sasvim okej za back-up centra. Dosta je unaprijedio igru, ove sezone je još bez promašaja sa bacanja u ABI (17/17), legitimna je prijetnja iz popa za 3 poena. Iako vrlo lako ulazi u problem sa faulovima na iskakanjima i izgubi glavu (kao danas onaj faul nad Greenom ispod njihovog koša).
Audige je imao večeras 1 izradjen sut i njega je pogodio. Ostalo su mu sve bacani vrući krompiri na isteku napada da šutira preko ruke i to je nešto na čemu Muha može svakako poraditi, da se više kreira jer je sigurno najkvalitetniji vanjski šuter u ekipi. Inače Audige je odličan u odbrani 1 na 1 i može čuvati sve bekove u ligi, ali jako loše igra timsku odbranu i ne razumije baš najbolje preuzimanja (pogotovo preuzimanja sa glavnih šutera protivničkih ekipa…).
Joesar ubjedljivo košarkaški najinteligentniji igrač u ovoj ekipi, nadam se da će uskoro i šut doći na svoje. Takodjer i Lopez će dobijati više vremena u rotaciji, jer mora neko Westa odmoriti, pogotovo za ovakve završnice.
Sada je bitno da se iskoristi ova FIBA pauza da se konačno odrade kvalitetni treninzi i siguran sam da će Muha to iskoristiti na najbolji mogući način. Nakon toga slijedi paklena sedmica jer se u ponedejljak naveče igra sa Zvezdom, već u srijedu gostuje Oradei (gdje ce se morati letiti sa presjedanjem za Budimpestu ili 8 sati busem), pa četvrtak putovati nazad, a vec u petak ići za Ljubljanu i mec sa Olimpijom.
West standardno dobar i pored dobrog poenterskog učinka, razigrava dobro i najsigurniji izgledamo sa njim na parketu.
Što se tiče centara, veći je problem Halilović nego Šalić, jer Šalić doprinosi sasvim okej za back-up centra. Dosta je unaprijedio igru, ove sezone je još bez promašaja sa bacanja u ABI (17/17), legitimna je prijetnja iz popa za 3 poena. Iako vrlo lako ulazi u problem sa faulovima na iskakanjima i izgubi glavu (kao danas onaj faul nad Greenom ispod njihovog koša).
Audige je imao večeras 1 izradjen sut i njega je pogodio. Ostalo su mu sve bacani vrući krompiri na isteku napada da šutira preko ruke i to je nešto na čemu Muha može svakako poraditi, da se više kreira jer je sigurno najkvalitetniji vanjski šuter u ekipi. Inače Audige je odličan u odbrani 1 na 1 i može čuvati sve bekove u ligi, ali jako loše igra timsku odbranu i ne razumije baš najbolje preuzimanja (pogotovo preuzimanja sa glavnih šutera protivničkih ekipa…).
Joesar ubjedljivo košarkaški najinteligentniji igrač u ovoj ekipi, nadam se da će uskoro i šut doći na svoje. Takodjer i Lopez će dobijati više vremena u rotaciji, jer mora neko Westa odmoriti, pogotovo za ovakve završnice.
Sada je bitno da se iskoristi ova FIBA pauza da se konačno odrade kvalitetni treninzi i siguran sam da će Muha to iskoristiti na najbolji mogući način. Nakon toga slijedi paklena sedmica jer se u ponedejljak naveče igra sa Zvezdom, već u srijedu gostuje Oradei (gdje ce se morati letiti sa presjedanjem za Budimpestu ili 8 sati busem), pa četvrtak putovati nazad, a vec u petak ići za Ljubljanu i mec sa Olimpijom.
ZELJEZNICAR 1921!
Bravo ekipa, Muha shvatio da mu Gutic i Zubac ne mogu ozbiljnu rolu igrat. Svaka čast za borbenu i kolektivnu igru. Još samo da Muha počne bolje koristit Joesara bit čemo ozbiljna ekipa.
Posle tekme West i Joung otidzu se pozdravit sa navijačima, a uvrijedzene mlade Halilovic i Atic pravo u garderobu, jer ne dobivaju 40min i jer nemaju kod Muhe ovlaštenja neograničenog (bio sam na tekmi iza naše klupe)...
Posle tekme West i Joung otidzu se pozdravit sa navijačima, a uvrijedzene mlade Halilovic i Atic pravo u garderobu, jer ne dobivaju 40min i jer nemaju kod Muhe ovlaštenja neograničenog (bio sam na tekmi iza naše klupe)...
Haris
Prije svega, čestitke ekipi na svemu što rade u posljednje vrijeme.
Vidi se konstantan napredak iz utakmice u utakmicu, pogotovo kod Muhe koji zasad odlično radi svoj posao.
Stava sam da je važno pružiti podršku u narednom periodu, jer je momci definitivno zaslužuju.
Vidi se konstantan napredak iz utakmice u utakmicu, pogotovo kod Muhe koji zasad odlično radi svoj posao.
Stava sam da je važno pružiti podršku u narednom periodu, jer je momci definitivno zaslužuju.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Bravo za post, Hamza!
Btw, Persons skroman na debiju za novu ekipu: 25 minuta, 24 poena, 2 skoka i 6 asistencija, uz 73% iz igre.
Btw, Persons skroman na debiju za novu ekipu: 25 minuta, 24 poena, 2 skoka i 6 asistencija, uz 73% iz igre.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma Joesar posljednje utakmice odrađuju posao . On je timski igrac skok, odbrana, u napadu sutira kad je sam i to je to ne moze se od njeg vise ocekivati . Veceras odlican Joesar mislim da je imao 6 ofanzivnih skokova . Atic je uvijek cudna glava bio tu nema puno pomoci . Treba pohvaliyi zalaganje u odbrani, odlicno je Bosna igrala odbranu veceras.amkeivke je napisao/la: ↑22 nov 2025, 21:44Bravo ekipa, Muha shvatio da mu Gutic i Zubac ne mogu ozbiljnu rolu igrat. Svaka čast za borbenu i kolektivnu igru. Još samo da Muha počne bolje koristit Joesara bit čemo ozbiljna ekipa.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Lopez je sasvim korektan u odbrani u napadu tanko al prva utakmica ne treba odmah zakljucke donositi . Joesar je bio uzas 5 utakmica sad je sve bolji i bolji .
Ovaj još žali za raspalim personsom 
-
TripleThreat
- Kontakt:
Neki ovdje nazvaše glupostima kad prije 3-4 utakmice napisah da je West među najpoduzetnijim u ekipi
"Your favorite player's favorite player" - MB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.