Kamenji i Dubravko imaju neki dil. Taj dil se odnosi samo na klubove, repka tu nije ukljucena.
Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Ovaj grad i ovaj klub su poginuli u ratu.Ubijeni su onog dana kad je na opstini Novi Grad osvanulo upozorenje napisano markerom na listu iz sveske: "Ovdje se pozdravlja sa selam alejkum." by HBP
Malo off ali moram napisati koliko CG ima laganu grupu i još grupu sa kojom se križa pa to je prelako.
Grčka, CG, Portugal, Rumunija pa se križaju sa Španijom, Gruzijom, Ukrajinom i Danskom.
A mi dobijemo grupu smrti i još se križamo sa jednom od najtežih grupa.
Grčka, CG, Portugal, Rumunija pa se križaju sa Španijom, Gruzijom, Ukrajinom i Danskom.
A mi dobijemo grupu smrti i još se križamo sa jednom od najtežih grupa.
-
TripleThreat
- Kontakt:
To treba pitati Bosanca i Hercegovca, Sarajliju, prijatelja države i reprezentacije.Vaya je napisao/la: ↑23 nov 2025, 13:56Sasvim razumljivo, cilj je izmusti sto vise para od Arapa na svaki moguci nacin...ali sta je fazon podjebavati reprezentaciju?
Šta kaže pametolog, "uvijek na raspolaganju i savezu i reprezentaciji, ali ne na način na koji možda pojedinci očekuju". Ja ba, gdje ćemo to očekivati da i nama pusti jednog igrača kao što je pustio Srbiji i Turskoj. Bezobrazno od nas.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Goni ga u pm...ja se ponad'o da cemo imati u lika za saradnju, a on prica kako igraci koji igraju 7 mpg se moraju odmarati...TripleThreat je napisao/la: ↑23 nov 2025, 14:29To treba pitati Bosanca i Hercegovca, Sarajliju, prijatelja države i reprezentacije.
Šta kaže pametolog, "uvijek na raspolaganju i savezu i reprezentaciji, ali ne na način na koji možda pojedinci očekuju". Ja ba, gdje ćemo to očekivati da i nama pusti jednog igrača kao što je pustio Srbiji i Turskoj. Bezobrazno od nas.
Rekao sam definitivnobda se vise necu nervirati radi kosarke...goni u vraziju mater...
Penava danas ponovo igrao na 5 i bio sasvim solidan (9 pts i 5 rbs), a Maric se polahko nametnuo u rezervnog centra i takodjer bio dosta dobar (10 poena za 13 minuta). S druge strane, Alibegovic nikako da uhvati pravu formu, a i druga cetvorka Sulejmanovic je daleko od neke znacajnije uloge u Unicaji (iako je sinoc bio solidan). Dok mu je klupski kolega Castaneda zakovan za klupu, Roberson je na oko 20-ak ppg i 50% za 3. Ne znam cija je bila odluka da se zove ovaj prvi, mozda se i John oprostio od reprezentacije. Ogromna greska je nepozivanje Mutica, koji je danas odigrao bas zrelu utakmicu protiv Zalgirisa (9 pts i 5 rbs). Mozda bi jedini donekle mogao nadomjestiti Lazica, koji kaze da je obavio korektan razgovor s Djerdjom, ali i da ga niko iz saveza nije zvao. Nazalost, voditelj ga je smarao haman sat vremena, ali ga na kraju nije pitao jedino bitno u svemu tome - kakve su sanse da ponovo obuce dres reprezentacije. I na kraju, Gegic nije u rosteru svoje ekipe za vecerasnju utakmicu, tako da i njega slobodno mozemo prekriziti.
Btw, Osman i Yurtseven takodjer nisu igrali jucer za Panatu, tako da postoje realne sanse da ni njih ne bude za Tursku (mislim da je 60-40 da ce ipak igrati).
Btw, Osman i Yurtseven takodjer nisu igrali jucer za Panatu, tako da postoje realne sanse da ni njih ne bude za Tursku (mislim da je 60-40 da ce ipak igrati).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.