FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve dok ne budemo OZBILJAN klub i ne budemo mijenjali svaki 5-6 mjeseci trenere,sportske direktore,direktore akademije i ine...ovo će nam se dešavati a sve sam više siguran da ja za života to neću dočekati nažalost jer mi smo sve samo ne OZBILJAN klub
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 23 nov 2025, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Zakonski po ugovoru ne možeš, a veliki, namazani klubovi znaju kako se to radi. Pojedinačno - namjestiš kršenje klupske discipline, a kolektivno - obavijestiš da će plata kasniti.GalileoGalilei je napisao/la: ↑23 nov 2025, 12:28Nije 2009. godina pa da možeš nekom skinuti pola plate kako hoćeš. Jedne te iste fraze zadnjih deset godina..ErosViverosViv je napisao/la: ↑23 nov 2025, 11:31Pa opet je ekipa pala zadnjih 20 minuta i ta zekiceva nesprema nas progoni od krajove.
Ekipa se ne moze spremiti na reprezentativnoj pauzi, to ne mogu biti ni mini-pripreme, drugi je nacin i intenzitet rada jer imas utakmice i prije i poslije pauze.
Podrska sefu, igracima pola plate odbiti. Kome se ne svidja mrs iz kluba.
A interno igrači znaju do čega je. Pa kada pravdu preko sindikata zatraže, znaju da su sebi zatvorili vrata kluba. Samo ih džep može boljeti, poraz nikada!
Ako gledamo po igračima koji su došli, a već su 30+ on je najmanji problem.luckystrike je napisao/la: ↑23 nov 2025, 13:05Malo sam ti popravio ovo.
Hint: Prati Rileta kod drugog gola.
Ma ne moze to biti normalan igrac cim mu je onaj debil menadzer
- BegovicRamiz
- Kontakt:
proklet bio Rudare na 22. novembar 25'
A mislio sam da nas vise niko poslije pobjede na borcem ne moze zaustaviti,sanjao sam 30k u zadnjem kolu i proslavu titule protiv kona..
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
Ništa od šišanja
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Dobro dodje ovaj poraz, da se ipak malo spustimo na zemlju i da vidimo koliko smo suplji. Sad se niko vise ne moze zaliti na sudije ili neke odluke, sve je fer i korektno, a mi gubimo. I da ovaj Rudar je dobra ekipa, uzeli su zelji bod na grbavici, zrinjskom u mostaru, mi ih jedva na kosevu dobili, uzeli bi oni bod(ove) i borcu u prijedoru da su im dopustili. Dobra ekipa fino rade i odlicno vodjenja od trenera.
A mi glavu dole i dobro dobro zapeti i raditi. 3-ce mjesto je cilj ove sezeno, a nardne ili narednih ostaje da se vidi.
A mi glavu dole i dobro dobro zapeti i raditi. 3-ce mjesto je cilj ove sezeno, a nardne ili narednih ostaje da se vidi.
U pravu si, puno smo poletili poslije par dobrih rezultata. Perica je očigledno dobar trener i Rudar želi da igra fudbal, kako bi se snašao da vodi malo bolju ekipu i ekipu gdje je veći pritisak to je dobro pitanje.ronaldo99 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 14:58Dobro dodje ovaj poraz, da se ipak malo spustimo na zemlju i da vidimo koliko smo suplji. Sad se niko vise ne moze zaliti na sudije ili neke odluke, sve je fer i korektno, a mi gubimo. I da ovaj Rudar je dobra ekipa, uzeli su zelji bod na grbavici, zrinjskom u mostaru, mi ih jedva na kosevu dobili, uzeli bi oni bod(ove) i borcu u prijedoru da su im dopustili. Dobra ekipa fino rade i odlicno vodjenja od trenera.
Daleko smo mi od titule ne mozes ni sanjat o njoj kada te mrtvi rudar okrene u 5 minuta. Ne mislim da je problem u kondiciji nego do bola u k*** pojedinih igraca a najvise je odgovoran ko je dovodio ove istrosene igrace nekada je bolje staviti 5 mladih igraca koji su zeljni dokazivanja nego ove nase igracine.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Sto igraci da se bore, izgubili, pobjedili ista im je plata., sto bi se balerine mucile i umarale za nesto vise. Ovako odmorni mogu otici na neko picence itd.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Imam osjecaj da igraci imaju istu platu gubili negubili cak imam osjecaj da imaju i premije i za poraze.
TRENER JE ITEKAKO KRIV ZA PORAZ, uradis izmjene i onda iz 0-1 na 2-1
TRENER JE ITEKAKO KRIV ZA PORAZ, uradis izmjene i onda iz 0-1 na 2-1
-
bordobijeli
- Kontakt:
-
teamnorth1989
- Kontakt:
Cim se riješimo Gulija proigrati cemo evo jucer ga nije bilo pa nismo sanse napravili. Mogao je i Mamic naci boljeg trenera nije da ih nema u Hrvatskoj.
- napoleon72
- Kontakt:
Najmanje 50% nasih kikseva unazad 3-4 sezone su fer i korektne utakmice, samo sto vecina navijaca samo kmeci "uaaa ne da nam Vico" umjesto da realno pogledaju. Bilo je i klanja, to svakako, al kad neko napise "uz dobro sudjenje mi bismo bili prvi svake sezone"... objektivno mi ne bismo osvojili nijednu titulu unazad 4 sezone kad bi nam sudjenje bilo kao u Bundesligi. Al slabo ko ce to priznat.ronaldo99 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 14:58Dobro dodje ovaj poraz, da se ipak malo spustimo na zemlju i da vidimo koliko smo suplji. Sad se niko vise ne moze zaliti na sudije ili neke odluke, sve je fer i korektno, a mi gubimo. I da ovaj Rudar je dobra ekipa, uzeli su zelji bod na grbavici, zrinjskom u mostaru, mi ih jedva na kosevu dobili, uzeli bi oni bod(ove) i borcu u prijedoru da su im dopustili. Dobra ekipa fino rade i odlicno vodjenja od trenera.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Sasvim normalna pojava, i ovo je takva liga da ni u jednoj utakmici ne mozes reci da je neko 100% pobjednik.napoleon72 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 16:48Najmanje 50% nasih kikseva unazad 3-4 sezone su fer i korektne utakmice, samo sto vecina navijaca samo kmeci "uaaa ne da nam Vico" umjesto da realno pogledaju. Bilo je i klanja, to svakako, al kad neko napise "uz dobro sudjenje mi bismo bili prvi svake sezone"... objektivno mi ne bismo osvojili nijednu titulu unazad 4 sezone kad bi nam sudjenje bilo kao u Bundesligi. Al slabo ko ce to priznat.ronaldo99 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 14:58Dobro dodje ovaj poraz, da se ipak malo spustimo na zemlju i da vidimo koliko smo suplji. Sad se niko vise ne moze zaliti na sudije ili neke odluke, sve je fer i korektno, a mi gubimo. I da ovaj Rudar je dobra ekipa, uzeli su zelji bod na grbavici, zrinjskom u mostaru, mi ih jedva na kosevu dobili, uzeli bi oni bod(ove) i borcu u prijedoru da su im dopustili. Dobra ekipa fino rade i odlicno vodjenja od trenera.
Problem je taj sto mi kiksamo jer je to normalno, a 2 ekipe NE MOGU kiksat i tu je kraj price o tom
Sva prica je u tome da je zeinjski primio 7 golova na 14 utakmica, a mi 23 gola na 15 utakmica. I tu je kraj prici o tome koliko smo ozbiljna ekipa za neku pricu oko titule i borbe za istu. Dok se god taj segment ne popravi i ne budemo konstantno dobri u odbrani, necemo biti ni blizu zrinjskom, koji godinama unazad igra cvrstu i musku odbranu i iz toga ove manje utakmice uzimaju u svoju korist. I kad nisu dobri stvorice jednu sansu i zabiti jer ce odbrana odraditi svoje. Kod nas je to vec malo teze.
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday, muhamedhulk i 26 gostiju.