Nije poenta u tom, liga je svakako kriminalna, al nas kvalitet zadnje 4 sezone je takav da ne bismo bili prvaci kad bi svim ekipama bilo jednako sudjenje, da ti svaku utakmicu sude Vincic, Marcinjak, Turpan itd. Nismo kvalitetni i puno vise kikseva smo ostvarili jer smo losi nego jer smo pokradeni. Kao sto je Zrinjski puno vise puta dobio utakmicu na kvalitet a ne na pogurance. Oni su u sustini i najveci gubitnici ovog saveza, da je bilo ko drugi na celu saveza oni bi imali 4 titule u nizu. Evo sad je Borcu 100 godina i mi smo se u startu predali da je nemoguce osvojit ista, a Zrinjski je realniji kao prvak na kraju sezone.bvsic je napisao/la: ↑23 nov 2025, 16:51Sasvim normalna pojava, i ovo je takva liga da ni u jednoj utakmici ne mozes reci da je neko 100% pobjednik.napoleon72 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 16:48Najmanje 50% nasih kikseva unazad 3-4 sezone su fer i korektne utakmice, samo sto vecina navijaca samo kmeci "uaaa ne da nam Vico" umjesto da realno pogledaju. Bilo je i klanja, to svakako, al kad neko napise "uz dobro sudjenje mi bismo bili prvi svake sezone"... objektivno mi ne bismo osvojili nijednu titulu unazad 4 sezone kad bi nam sudjenje bilo kao u Bundesligi. Al slabo ko ce to priznat.ronaldo99 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 14:58Dobro dodje ovaj poraz, da se ipak malo spustimo na zemlju i da vidimo koliko smo suplji. Sad se niko vise ne moze zaliti na sudije ili neke odluke, sve je fer i korektno, a mi gubimo. I da ovaj Rudar je dobra ekipa, uzeli su zelji bod na grbavici, zrinjskom u mostaru, mi ih jedva na kosevu dobili, uzeli bi oni bod(ove) i borcu u prijedoru da su im dopustili. Dobra ekipa fino rade i odlicno vodjenja od trenera.
A mi glavu dole i dobro dobro zapeti i raditi. 3-ce mjesto je cilj ove sezeno, a nardne ili narednih ostaje da se vidi.
Problem je taj sto mi kiksamo jer je to normalno, a 2 ekipe NE MOGU kiksat i tu je kraj price o tom
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- relativizam
- Kontakt:
Ako neko čita
Bilo bi dobro da možemo kupiti lopate za snijeg, grb kluba na lopati
70,80 km po komadu ,puklo bi kao halva
Bilo bi dobro da možemo kupiti lopate za snijeg, grb kluba na lopati
70,80 km po komadu ,puklo bi kao halva
-
RaymondRed
- Kontakt:
Inace me pogadjaju porazi i sve lose oko kluba, sada me samo nervira.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mujkic bi juce bio išamaran od Jakovljevica i Bilbije za sebičnost i šetkanje u odbrani .ronaldo99 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 16:59Sva prica je u tome da je zeinjski primio 7 golova na 14 utakmica, a mi 23 gola na 15 utakmica. I tu je kraj prici o tome koliko smo ozbiljna ekipa za neku pricu oko titule i borbe za istu. Dok se god taj segment ne popravi i ne budemo konstantno dobri u odbrani, necemo biti ni blizu zrinjskom, koji godinama unazad igra cvrstu i musku odbranu i iz toga ove manje utakmice uzimaju u svoju korist. I kad nisu dobri stvorice jednu sansu i zabiti jer ce odbrana odraditi svoje. Kod nas je to vec malo teze.
Šteta za juče, nismo iskoristili rezultate ostalih utakmica.
zna li neko kad je trening sutra i jel se moze doci gledati u butmir? Imam slobodan dan konto otici pogledat sta rade
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Nek mi neko navede u zadnjih 15 godina da je zrinjski vodio protiv neke ekipe do 75 minute i da je izgubio utakmicu, ja se cek i nesjecam da im je neko uzo 1 bod..
Rudar prijedor od 6 mi 3
Radnik bjeljina od 6 mi 2
Od sloge od 6 mi 3
Od zrinjskog od 6 mi 1
Od birca od 6 mi 3
Od sb od 3 mi 0
Od zeljke od 3 mi 0
Velez i posusje imas na max jedino i to velez uz jedne utakmice.
Ja razumijem 3 trenera u 15 utakmica, al dali je iko vidio da je igracima tesko palo kad izgube ili kad izgube da ginu na sledecoj utakmici ja to nisam vidio nijednom. Zato smatram da nasi igraci imaju premije za poraze.
Smatram da igraci kao ristovski adem cimirot nikad nebi dosli kod nas da nemaju u ugovoru da ce imat platu bez obzira gubili ne gubili, bili 10 il prvi jedina razlika ce bit u nebitnim bonusima.
Licno adema bi otjerao danas kao i renana paskakeba i rockova.. ostalim igracima bi otvoreno danas rekao ako nebudemo imali max broj bodova do kraja ove polusezone svimace bit 25% plata manja. Takodje ako nebudemo titula na kraju uzeli dodatnih 15% plata ide dole. Naravno ako se osvoji titula sve ce im bit vraceno plus neka ozbiljna cifra u vidu po 70~80 k km po glavi bonusa. Ko hoce hoce ko nece sjest za sto i dogovorni raskid i zdravo. To bi pokazalo koliko su ovi igraci tu za uspjeh kluba i zaradu a koji su tu striktno tu za sigurnu i lahku zaradu bez pritiska
Rudar prijedor od 6 mi 3
Radnik bjeljina od 6 mi 2
Od sloge od 6 mi 3
Od zrinjskog od 6 mi 1
Od birca od 6 mi 3
Od sb od 3 mi 0
Od zeljke od 3 mi 0
Velez i posusje imas na max jedino i to velez uz jedne utakmice.
Ja razumijem 3 trenera u 15 utakmica, al dali je iko vidio da je igracima tesko palo kad izgube ili kad izgube da ginu na sledecoj utakmici ja to nisam vidio nijednom. Zato smatram da nasi igraci imaju premije za poraze.
Smatram da igraci kao ristovski adem cimirot nikad nebi dosli kod nas da nemaju u ugovoru da ce imat platu bez obzira gubili ne gubili, bili 10 il prvi jedina razlika ce bit u nebitnim bonusima.
Licno adema bi otjerao danas kao i renana paskakeba i rockova.. ostalim igracima bi otvoreno danas rekao ako nebudemo imali max broj bodova do kraja ove polusezone svimace bit 25% plata manja. Takodje ako nebudemo titula na kraju uzeli dodatnih 15% plata ide dole. Naravno ako se osvoji titula sve ce im bit vraceno plus neka ozbiljna cifra u vidu po 70~80 k km po glavi bonusa. Ko hoce hoce ko nece sjest za sto i dogovorni raskid i zdravo. To bi pokazalo koliko su ovi igraci tu za uspjeh kluba i zaradu a koji su tu striktno tu za sigurnu i lahku zaradu bez pritiska
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 23 nov 2025, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
Igrači imaju premije kad izgube. Sad sam sve pročitao na ovom forumu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Da je Mujkic bio normalan jučer sad bi bili na 4 boda od Borca
-
RaymondRed
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
hvala za odgovor al nemoj boga ti vise pisat nista ako ces ovako. Ako neko zna nek kaze ljubi ga brat, ja cu radije njih gledat kako stoje nego sjedit u gradu
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Nakon 15 kola mi jos uvijek imamo negativnu gol razliku.
Jos jednom igrace da nabijem na qurac, a posebno Mirvica i upravu.
Jos jednom igrace da nabijem na qurac, a posebno Mirvica i upravu.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- Varijantas8
- Kontakt:
Vidi ojebina sto su se naklatili nasem djetetu na kosti, radi jedne situacije gdje bi 90% igraca i šutalo. U sezoni gdje nisi ozbiljan kandidat za titulu, vi omalovažavate Mujkića koji jedini srcem igra i koji je u biti i kvalitetan igrac i nasa buducnost (naravno u financijskom smislu), momku tek treca tekma nakon povrede, donio nam pobjedu u prvoj tekmi nakon povrede. Mnogo je drugih zasluzilo da im se malo naklati na kosti.
-
RaymondRed
- Kontakt:
Joj taj mentalitet...nase dijeteVarijantas8 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 19:49Vidi ojebina sto su se naklatili nasem djetetu na kosti, radi jedne situacije gdje bi 90% igraca i šutalo. U sezoni gdje nisi ozbiljan kandidat za titulu, vi omalovažavate Mujkića koji jedini srcem igra i koji je u biti i kvalitetan igrac i nasa buducnost (naravno u financijskom smislu), momku tek treca tekma nakon povrede, donio nam pobjedu u prvoj tekmi nakon povrede. Mnogo je drugih zasluzilo da im se malo naklati na kosti.
Ko ona izreka: "nek se krade samo nek su nasi".
Malo se raspitaj o menadzerima u klubu za koji navijac i sve ce ti se ukazat. Mujkic ne igra zbog grba nego zbog svog transfera, nauci to odvojiti. I navedi jednog igraca koji nas je kostao zbog svoje arogancije vise od mujkica jucer?? Sam je kriv za poraz!
Svaki igrač fudbal igra zbog transfera i egzistencije. Mujkić je naš najbolji i najspremniji igrač od povratka na teren. Jučer je odigrao loše, kao i svaki drugi koji je kročio na teren. Ali, ako pričamo o srčanosti, požrtvovanosti, energičnosti, onda definitivno dečku treba dati kapitensku.
-
RaymondRed
- Kontakt:
Onda uzivajmo na 4. mjestu, kada je tako lahko doci do kapitenske. Ta satro srcanost ne osvaja titule.Herson je napisao/la: ↑23 nov 2025, 20:03Svaki igrač fudbal igra zbog transfera i egzistencije. Mujkić je naš najbolji i najspremniji igrač od povratka na teren. Jučer je odigrao loše, kao i svaki drugi koji je kročio na teren. Ali, ako pričamo o srčanosti, požrtvovanosti, energičnosti, onda definitivno dečku treba dati kapitensku.
Mujkić je najmanji problem u ovoj ekipi. Da su svi spremni i "šatro srčani" kao on, mi bi danas bježali 5 bodova zrinskom.
-
RaymondRed
- Kontakt:
Tjesi se, problem ekipe je sto igras za menadzere i jedino ti je statistika bitna i transfer. Bar kad nam je klub vec postao to onda nek bar igraci budu profesionalni. Bubanja je iz istog razloga bio tu pa te nikad nije kosto rutinske utakmice. Ali nema veze mujkic nas moue kostat, nije on problem tad.
Dal bio igracina za njega pa ste ga pljuvali svaki korak zbog babe. A sto mujkica ne pljujete zbog babe?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.