Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li Slot treba ostati trener Liverpoola?

1. Da
18
38%
2. Ne
15
32%
3. Dati mu do Nove godine
14
30%

Ukupno glasova: 47

LiverpoolREDS
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la LiverpoolREDS » 23 nov 2025, 16:46

Mamu on **** pa nece ni da se razboli da bar na kratko preuzme Giovanni van Bronckhorst ne moze bit gori da ga ****.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 23 nov 2025, 17:02

LiverpoolREDS je napisao/la:
23 nov 2025, 16:46
Mamu on **** pa nece ni da se razboli da bar na kratko preuzme Giovanni van Bronckhorst ne moze bit gori da ga ****.
On ima poprilično sličnu historiju :urnebes:
Sacked Rangers manager Giovanni van Bronckhorst says he faced "unique challenges" and "very difficult circumstances" in the job this season.
Rangers won the Scottish Cup and were Europa League runners-up last season.
Rangers sold two of the pillars of last season's success, with Calvin Bassey moving to Ajax for a club-record £19.6m and Joe Aribo joining Southampton in a £6m deal.
Of the seven new arrivals brought in during the summer, only striker Antonio Colak has proved an immediate success.
Rangers were thrashed 4-0 by derby rivals Celtic in September and Van Bronckhorst was sacked after his side won just two of their five league fixtures heading into the World Cup break.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 23 nov 2025, 17:09

Taj lik u strucnom stabu je tek promasaj...
Srce, čast i ponos!

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 23 nov 2025, 17:24

Onda je u njemu problem,treba njega otjerat svakako je Heitinga slobodan
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.