Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Mamu on **** pa nece ni da se razboli da bar na kratko preuzme Giovanni van Bronckhorst ne moze bit gori da ga ****.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
On ima poprilično sličnu historijuLiverpoolREDS je napisao/la: ↑23 nov 2025, 16:46Mamu on **** pa nece ni da se razboli da bar na kratko preuzme Giovanni van Bronckhorst ne moze bit gori da ga ****.
Sacked Rangers manager Giovanni van Bronckhorst says he faced "unique challenges" and "very difficult circumstances" in the job this season.
Rangers won the Scottish Cup and were Europa League runners-up last season.
Rangers sold two of the pillars of last season's success, with Calvin Bassey moving to Ajax for a club-record £19.6m and Joe Aribo joining Southampton in a £6m deal.
Of the seven new arrivals brought in during the summer, only striker Antonio Colak has proved an immediate success.
Rangers were thrashed 4-0 by derby rivals Celtic in September and Van Bronckhorst was sacked after his side won just two of their five league fixtures heading into the World Cup break.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Onda je u njemu problem,treba njega otjerat svakako je Heitinga slobodan
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Da li biste prihvatili 17. mjesto i osvajanje LP? 
Run it back
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
E ova je jaka
The difference between Slot and Lost is just the arrangements of letters.
The difference between Slot and Lost is just the arrangements of letters.
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Zafrkano pitanje, ali na kraju dana, mislim da DA
To bi znacilo da ove sezone imamo zagarantovan trofej, i to kakav. A sa igrom kakvu smo do sada pokazali nema sanse da prismrdimo osvajanju lige. A i u tom slucaju bi sljedece godine automatski bili kvalifikovani u LP, tako da
Da je sa Realom kakvu trampu izvršit, Alonso za Slota. Xabi identitetski odgovara klubu kao LIverpool, dok Realu treba neka sotona.
Srce, čast i ponos!
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Jedino da ovi nasi ne cakaju rasplet situacije sa Xabijem u svakom klubu u EPL 6 poraza u 7 tekmi bi usljedio otkaz treneru samo kod nas puša.Idemo PSVa dobit pa onda opet kiks protiv West Hema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.