Nevjerovatno da su nam ovi davljenici sa dna tabele najproblematičnije utakmice u seriji teških mečeva koja traje skoro od starta sezone.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Inter imao tri top prilike u prvom dijelu, ali smo se dobro vratili u nastavku. Možda nije najzasluženija pobjeda ikad, ali ko ga yebe. 
Nevjerovatno da su nam ovi davljenici sa dna tabele najproblematičnije utakmice u seriji teških mečeva koja traje skoro od starta sezone.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ehh sad lagano pripreme za vikend i Lazio mogu poceti, bolje raspolozenje za odlazak na tekmu nakon pobjede u derbiju nisam mogao izabrati 
Al kako mi je drago zbog hakana sto je i kriv kod gola i jos mu penal odbranio
Al kako mi je drago zbog hakana sto je i kriv kod gola i jos mu penal odbranio
Nego jedan podatak za Mistera:
Max Allegri u mjesecu novembru ima sljedeći omjer:
44 pobjede, 14 remija, 8 poraza u 66 utakmica.
Dobijemo Lazio iduci vikend i ova novembar zavrsava sa 3 pobjede i remi( imali 0-2 protiv parme).
Znalo se da ce Max donjeti ovo Milanu cvrstocu i rezultat, stoji da je igra ruzna ali rezultat trenutno mora biti glavni cilj.
Max Allegri u mjesecu novembru ima sljedeći omjer:
44 pobjede, 14 remija, 8 poraza u 66 utakmica.
Dobijemo Lazio iduci vikend i ova novembar zavrsava sa 3 pobjede i remi( imali 0-2 protiv parme).
Znalo se da ce Max donjeti ovo Milanu cvrstocu i rezultat, stoji da je igra ruzna ali rezultat trenutno mora biti glavni cilj.
Povlačim svoje kritike s početka sezone, dečko raste iz utakmicu u utakmicu. 

Mi bismo 70% problema rijesili da imamo stopera umjesto pavlovica i veznog umjesto Fofane!
Cestitke misteru i ekupi. Preslatka pobjeda.
Cestitke misteru i ekupi. Preslatka pobjeda.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Beduin
- Kontakt:
Kako prije Parme kroz salu rekoh da ce nam to biti teza utakmica nego Inter i Lazio na kraju ispade tako. Bas steta.
Lavovska pobjeda sinoc, u prvom pv. Inter je mogao rijesiti utakmicu, a u nastaviu sko dosli do lopte i iskoristili nase najjace oruzje, kontranapadi i visok presing.
Kao sto sam i pretpostavio i pisao, Bartezagi je za vrijeme povrede Estupinjana iskoristio svoju sansu i zasluzio prvih 11, to se vidjelo i protiv Parme kad se Est vratio i odigrao lose.
Maignan najbolja utakmicu zadnji vise od godinu dana mozda, panter pravi. Prava steta da ga izgubimo i to besplatno.
Leao opet losa utakmica, pokusalo se nekim loptama na njega da se zagradi sto je ispadalo komicno, nema se on sta gurati sa stoperima Intera. Nije za ove formacije i tacka. Alegri neka dobro razmisli u ovoj sezoni sta sa njim, velike pare su u igri a on svakako nece mijenjati formaciju, a jos i funkcionise i daje rezultate.
Najveci problem su nam protivnici koje mi moramo napadati i probijeti odbranu, a nemamo niti centarfora razbijaca niti adekvatne wing bekove.
Lavovska pobjeda sinoc, u prvom pv. Inter je mogao rijesiti utakmicu, a u nastaviu sko dosli do lopte i iskoristili nase najjace oruzje, kontranapadi i visok presing.
Kao sto sam i pretpostavio i pisao, Bartezagi je za vrijeme povrede Estupinjana iskoristio svoju sansu i zasluzio prvih 11, to se vidjelo i protiv Parme kad se Est vratio i odigrao lose.
Maignan najbolja utakmicu zadnji vise od godinu dana mozda, panter pravi. Prava steta da ga izgubimo i to besplatno.
Leao opet losa utakmica, pokusalo se nekim loptama na njega da se zagradi sto je ispadalo komicno, nema se on sta gurati sa stoperima Intera. Nije za ove formacije i tacka. Alegri neka dobro razmisli u ovoj sezoni sta sa njim, velike pare su u igri a on svakako nece mijenjati formaciju, a jos i funkcionise i daje rezultate.
Najveci problem su nam protivnici koje mi moramo napadati i probijeti odbranu, a nemamo niti centarfora razbijaca niti adekvatne wing bekove.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Navijacki: odlicna tekma, da hoce svaka ovakva biti nema sladje pobjede, oni se ko nesto lome a mi pobjedili...ubija psihicki ovo uhhh....
Realnost: vile nas pronosale, dva puta okvir gola plus promaseni penal...bili 70.posto tekme ako ne i vise u podredjenom polozaju, lavovska borba trud se isplati....nismo realno zasluzili pobjedu...
Realnost: vile nas pronosale, dva puta okvir gola plus promaseni penal...bili 70.posto tekme ako ne i vise u podredjenom polozaju, lavovska borba trud se isplati....nismo realno zasluzili pobjedu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.