Nevjerovatno da su nam ovi davljenici sa dna tabele najproblematičnije utakmice u seriji teških mečeva koja traje skoro od starta sezone.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Inter imao tri top prilike u prvom dijelu, ali smo se dobro vratili u nastavku. Možda nije najzasluženija pobjeda ikad, ali ko ga yebe. 
Nevjerovatno da su nam ovi davljenici sa dna tabele najproblematičnije utakmice u seriji teških mečeva koja traje skoro od starta sezone.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ehh sad lagano pripreme za vikend i Lazio mogu poceti, bolje raspolozenje za odlazak na tekmu nakon pobjede u derbiju nisam mogao izabrati 
Al kako mi je drago zbog hakana sto je i kriv kod gola i jos mu penal odbranio
Al kako mi je drago zbog hakana sto je i kriv kod gola i jos mu penal odbranio
Nego jedan podatak za Mistera:
Max Allegri u mjesecu novembru ima sljedeći omjer:
44 pobjede, 14 remija, 8 poraza u 66 utakmica.
Dobijemo Lazio iduci vikend i ova novembar zavrsava sa 3 pobjede i remi( imali 0-2 protiv parme).
Znalo se da ce Max donjeti ovo Milanu cvrstocu i rezultat, stoji da je igra ruzna ali rezultat trenutno mora biti glavni cilj.
Max Allegri u mjesecu novembru ima sljedeći omjer:
44 pobjede, 14 remija, 8 poraza u 66 utakmica.
Dobijemo Lazio iduci vikend i ova novembar zavrsava sa 3 pobjede i remi( imali 0-2 protiv parme).
Znalo se da ce Max donjeti ovo Milanu cvrstocu i rezultat, stoji da je igra ruzna ali rezultat trenutno mora biti glavni cilj.
Povlačim svoje kritike s početka sezone, dečko raste iz utakmicu u utakmicu. 

Mi bismo 70% problema rijesili da imamo stopera umjesto pavlovica i veznog umjesto Fofane!
Cestitke misteru i ekupi. Preslatka pobjeda.
Cestitke misteru i ekupi. Preslatka pobjeda.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Beduin
- Kontakt:
Kako prije Parme kroz salu rekoh da ce nam to biti teza utakmica nego Inter i Lazio na kraju ispade tako. Bas steta.
Lavovska pobjeda sinoc, u prvom pv. Inter je mogao rijesiti utakmicu, a u nastaviu sko dosli do lopte i iskoristili nase najjace oruzje, kontranapadi i visok presing.
Kao sto sam i pretpostavio i pisao, Bartezagi je za vrijeme povrede Estupinjana iskoristio svoju sansu i zasluzio prvih 11, to se vidjelo i protiv Parme kad se Est vratio i odigrao lose.
Maignan najbolja utakmicu zadnji vise od godinu dana mozda, panter pravi. Prava steta da ga izgubimo i to besplatno.
Leao opet losa utakmica, pokusalo se nekim loptama na njega da se zagradi sto je ispadalo komicno, nema se on sta gurati sa stoperima Intera. Nije za ove formacije i tacka. Alegri neka dobro razmisli u ovoj sezoni sta sa njim, velike pare su u igri a on svakako nece mijenjati formaciju, a jos i funkcionise i daje rezultate.
Najveci problem su nam protivnici koje mi moramo napadati i probijeti odbranu, a nemamo niti centarfora razbijaca niti adekvatne wing bekove.
Lavovska pobjeda sinoc, u prvom pv. Inter je mogao rijesiti utakmicu, a u nastaviu sko dosli do lopte i iskoristili nase najjace oruzje, kontranapadi i visok presing.
Kao sto sam i pretpostavio i pisao, Bartezagi je za vrijeme povrede Estupinjana iskoristio svoju sansu i zasluzio prvih 11, to se vidjelo i protiv Parme kad se Est vratio i odigrao lose.
Maignan najbolja utakmicu zadnji vise od godinu dana mozda, panter pravi. Prava steta da ga izgubimo i to besplatno.
Leao opet losa utakmica, pokusalo se nekim loptama na njega da se zagradi sto je ispadalo komicno, nema se on sta gurati sa stoperima Intera. Nije za ove formacije i tacka. Alegri neka dobro razmisli u ovoj sezoni sta sa njim, velike pare su u igri a on svakako nece mijenjati formaciju, a jos i funkcionise i daje rezultate.
Najveci problem su nam protivnici koje mi moramo napadati i probijeti odbranu, a nemamo niti centarfora razbijaca niti adekvatne wing bekove.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Navijacki: odlicna tekma, da hoce svaka ovakva biti nema sladje pobjede, oni se ko nesto lome a mi pobjedili...ubija psihicki ovo uhhh....
Realnost: vile nas pronosale, dva puta okvir gola plus promaseni penal...bili 70.posto tekme ako ne i vise u podredjenom polozaju, lavovska borba trud se isplati....nismo realno zasluzili pobjedu...
Realnost: vile nas pronosale, dva puta okvir gola plus promaseni penal...bili 70.posto tekme ako ne i vise u podredjenom polozaju, lavovska borba trud se isplati....nismo realno zasluzili pobjedu...
Mike novi ugovor i neka napiše koliko traži jer je večeras bio 1/3 ekipe
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
sa jacim ekipama funkcionise, igraci se dignu na adrenalin, ima tu dobrih idividualaca ali kako cemo rijesavati utakmice sa Pisom, Parmom,Cremoneseom i ostalim iz donjeg doma ostaje veliki upitnik.
Tu moramo ici u izgradnju napada, imati sistem akcija i dosta vise trcati. Nisam siguran sa ovim rosterom da cemo tu napredovati, tu nam treba inteligentan stoper, kvalitetan vezni i centarfor i naravno tu trebaju izuzetno kvalitetniji wingbekovi
Tu moramo ici u izgradnju napada, imati sistem akcija i dosta vise trcati. Nisam siguran sa ovim rosterom da cemo tu napredovati, tu nam treba inteligentan stoper, kvalitetan vezni i centarfor i naravno tu trebaju izuzetno kvalitetniji wingbekovi
Problem je sto Mike nece vise ni da pregovara. On je davno bio pristao na novi ugovor i novu platu, ali je to Furlani idiot syebao, usutio se posle dogovora kao da nista nije ni pregovarano.
Mike drzi do sebe, ne da obraz i nek drzi. Ove idiote mora neko nauciti pameti.
Steta sto cemo izgubiti jednog od najbolji golmana na svijetu, ali krivi si nam ovi sto vode ekipu a ne Mike.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ma polako oko Majka, i sam Alegri je rekao da se pregovara, a Boze moj i da ne bude novi ugovor moracemo traziti novo rjesenje. Evo imamo dva mlada golmana u podmladku, ako je Sinisa mogao onda gurnuti donarumu moze i Max iduce sezone jednog od njih dva promovisati. Talijani su oduvijek bili dobri golmani.
Nego treba za sinoc i Tomorija pohvaliti, sve duele je dobio, jedna od boljih njegovih partija kako je dosao. Gabbia i Pavlovic su sinoc bili ispod nivoa. Nama definitivno treba jedan wc stoper i to bi onda bilo puno bolje, plus jedan pravi napadac koji ce pospremati sanse nase u manjim tekmama koje pravimo , a koje je Gimenez do sada sve promasio
Nego treba za sinoc i Tomorija pohvaliti, sve duele je dobio, jedna od boljih njegovih partija kako je dosao. Gabbia i Pavlovic su sinoc bili ispod nivoa. Nama definitivno treba jedan wc stoper i to bi onda bilo puno bolje, plus jedan pravi napadac koji ce pospremati sanse nase u manjim tekmama koje pravimo , a koje je Gimenez do sada sve promasio
Problem je sto su nasa 3 startna stopera realno dobra za klupe. Činjenica da pod Maxom koliko toliko izgledaju ozbiljnije, al dosta tome doprinosi sistem.
Fofanu pod hitno na klupu treba, lik je bas pogubljen.
Fofanu pod hitno na klupu treba, lik je bas pogubljen.
Il Club più titolato al mondo!
Volio bih vidjeti da krene sa postavom Rabiot-Modric-Ricci, a u dogledno vrijeme ostaviti Luku malo na klupi i ubaciti Jasara pa da vidimo sta smo to doveli i zasto smo se borili citav prelazni rok 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.