Koji Bayern od ova dva?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jedino ako se otvori radno mjesto pa bude konkurs da postane pomoćni trener u omladinskom pogonu ili ekonom.
Samo sto mislim da Miron i Jakir ne mogu u istu recenicu po tom pitanju, jer ja mislim da se Jakiru **** za BiH i nasom reprezentacijom...
ne znam bas
Ne mislim da nam zeli zlo ili nesto slicno, ali mislim da ne dozivljava ovu drzavu ni 5% kao sto je dozivljava Miron...zikerrz21 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 15:02ne znam bas
kad smo igrali protiv slovenaca jakir dzeko i spaha zajedno na tribinama sjedili pa et sad ne znam
a i doveo je amira u hull
Moj Husara, svi obrcu pare i klepaju procente, samo ga ti dudlas po Spionici i pijes kafe u Galaxisu...bhfanatic14 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 15:05Jakirovic najveci menadzerski igrac jedan od najjacih bh repke. Pravi ustasa kao i barbarez ,koji je igrao po amaterskoj hnl placo pozive sliskovicu. Igrao u austriji u trecoj ligi nije mogao u prvoj ekipi tada karntena Bundesliga stavili ga u drugu u trecu ligu. Takav panj odjednom igra u beogradu u prvih 11 . Cash sve radi, isto kao hrgovic odjednom protov danske u prvih 11 iz sirokog. Cash ! Pa onda menadzerske šeme i procenti. Isto sada spasio Hadziahmeta koji nije mogao igrat u najgorem besiktasu i uzeo procente.
Ja da sam husara covjek bi vas davno pronaso i stao pred vas. Kako ste jadni i niski al vidim da bi volili da vam ga metne huse izgleda. Idite na facebook covjek uvijek aktivan i javi te se. Kad ste hrabri i pitajte ga za forum.Vaya je napisao/la: ↑24 nov 2025, 15:09Moj Husara, svi obrcu pare i klepaju procente, samo ga ti dudlas po Spionici i pijes kafe u Galaxisu...bhfanatic14 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 15:05Jakirovic najveci menadzerski igrac jedan od najjacih bh repke. Pravi ustasa kao i barbarez ,koji je igrao po amaterskoj hnl placo pozive sliskovicu. Igrao u austriji u trecoj ligi nije mogao u prvoj ekipi tada karntena Bundesliga stavili ga u drugu u trecu ligu. Takav panj odjednom igra u beogradu u prvih 11 . Cash sve radi, isto kao hrgovic odjednom protov danske u prvih 11 iz sirokog. Cash ! Pa onda menadzerske šeme i procenti. Isto sada spasio Hadziahmeta koji nije mogao igrat u najgorem besiktasu i uzeo procente.![]()
Hej sudbo kleta...![]()
Pa ako nisi Husara, sto se trudis iz petnih zila da budes debil kao on?bhfanatic14 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 15:11Ja da sam husara covjek bi vas davno pronaso i stao pred vas. Kako ste jadni i niski al vidim da bi volili da vam ga metne huse izgleda. Idite na facebook covjek uvijek aktivan i javi te se. Kad ste hrabri i pitajte ga za forum.Vaya je napisao/la: ↑24 nov 2025, 15:09Moj Husara, svi obrcu pare i klepaju procente, samo ga ti dudlas po Spionici i pijes kafe u Galaxisu...bhfanatic14 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 15:05Jakirovic najveci menadzerski igrac jedan od najjacih bh repke. Pravi ustasa kao i barbarez ,koji je igrao po amaterskoj hnl placo pozive sliskovicu. Igrao u austriji u trecoj ligi nije mogao u prvoj ekipi tada karntena Bundesliga stavili ga u drugu u trecu ligu. Takav panj odjednom igra u beogradu u prvih 11 . Cash sve radi, isto kao hrgovic odjednom protov danske u prvih 11 iz sirokog. Cash ! Pa onda menadzerske šeme i procenti. Isto sada spasio Hadziahmeta koji nije mogao igrat u najgorem besiktasu i uzeo procente.![]()
Hej sudbo kleta...![]()
bhfanatic14 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 14:09bayern sta kaze minken
ovaj sandzo amater u ni jednoj ekipi njemacke cvajte nemoze igrat prvog spica ! U ni jednoj !
Ma husara ba, ono smeceDaduli je napisao/la: ↑24 nov 2025, 13:53mene ne bi čudilo (s obzirom šta pišu) da su iza ovog profila te iza profila zaostrog i Diadora srpski i/ili hrvatski nacionalisti.231983 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 12:14Koji kreten pa to je nevjerovatno stvarno. Ti si četnik, nemam pametnije objašnjenje.bhfanatic14 je napisao/la: ↑24 nov 2025, 12:11Ovaj zaostali narod misli da je mirko dobar covjekkaze kako je dobar mirko lik ahahqh.. sigurno kockar zvao e mirko mozes li i bazdara uzet da uvalimo a on vice sigurno sto da ne. Samo reci. Ne kontaju djeca sa dvije lijeve noge da se onda izmedju dijele lijepi procenti koje dobije menadzer bazdara emir spahic. Mali je poluamater i nece se nigdje probit, kad ne moze godinu i pol u saragossi da se pokaze da mora da bjezi od konkurencije kodre
onda znas kakav je panj. Dzabe ce ga gurat svugdje i sve probat on uskoro ce se vratit na balkan.
„Ako Sylla ode, Baždar bi mogao zauzeti njegovo mjesto. Bosanski reprezentativac je od 2024. igrač Real Zaragoze; Španci su Partizanu platili 3 miliona eura za njegove usluge i dali mu ugovor do 2029. godine. Međutim, na realizaciji još mora dosta raditi – u dosadašnjih 40 utakmica upisao je pet golova i pet asistencija. Također, nije standardan prvotimac, a njegova tržišna vrijednost je od transfera pala sa 4 miliona na 2 miliona eura.
Trenutno klub iz Schalkea vjerovatno ne može finansirati njegov zimski transfer, jer je sportski direktor Frank Baumann navodno već iscrpio svoj budžet. Dakle, prvo bi se morali prodati neki igrači prije nego što dođu novi. I dalje najizvjesniji kandidat za odlazak je napadač Moussa Sylla, igrač s najvećom tržišnom vrijednošću u kadru Schalkea (5 miliona eura). Navodi se da 'Königsblauen' za 25-godišnjaka traže oko 6 miliona eura.
To moze biti lose cetniku, degeneriku i mrzitelju Bosne i Hercegovine. Normalan covjek ce se radovati uspjehu i napretku svakog naseg igraca, jer kao takav doprinosi boljim rezultatima i konkurenciji u reprezentaciji.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 29 gostiju.