Samed Baždar

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Vaya
Kontakt:

Re: Samed Baždar

Post Postao/la Vaya » 24 nov 2025, 15:47

hansbosna je napisao/la:
24 nov 2025, 15:39
Baždar je u totalnom padu, u januaru puni 22 godine. Trenutno će on prije svega imati problem da uopšte pronađe bolji klub od Zaragoze. Ko bi ga trebao dovesti, kad kod zadnjeg tima Segunde ne uspijeva ništa napraviti? Ni u reprezentaciji se nije uspio pokazati – to što je tamo odigrao bilo je više nego nespretno i totalno neuvjerljivo.Sljedeći korak mora biti odabran s mnogo opreza, jer ako ni u sljedećem klubu ne uspije, u najboljem slučaju ga čeka neki tim iz Hrvatske, Srbije, Mađarske, Rumunije ili čak turske Cvajte. Počinjem i ja polako da sumnjam u njega, ali još je mlad – samo što je trenutno baš duboko pao i nalazi se na samom dnu.
„Ako Sylla ode, Baždar bi mogao zauzeti njegovo mjesto. Bosanski reprezentativac je od 2024. igrač Real Zaragoze; Španci su Partizanu platili 3 miliona eura za njegove usluge i dali mu ugovor do 2029. godine. Međutim, na realizaciji još mora dosta raditi – u dosadašnjih 40 utakmica upisao je pet golova i pet asistencija. Također, nije standardan prvotimac, a njegova tržišna vrijednost je od transfera pala sa 4 miliona na 2 miliona eura.

Trenutno klub iz Schalkea vjerovatno ne može finansirati njegov zimski transfer, jer je sportski direktor Frank Baumann navodno već iscrpio svoj budžet. Dakle, prvo bi se morali prodati neki igrači prije nego što dođu novi. I dalje najizvjesniji kandidat za odlazak je napadač Moussa Sylla, igrač s najvećom tržišnom vrijednošću u kadru Schalkea (5 miliona eura). Navodi se da 'Königsblauen' za 25-godišnjaka traže oko 6 miliona eura.
Prodaju Sylla 5-6 miliona, dovedu Bazdara za 3 i svi sretni...

Ima li zainteresovanih za Syllu sada da ga tusnu u januaru?

hansbosna
Kontakt:

Post Postao/la hansbosna » 24 nov 2025, 15:52

Vaya je napisao/la:
24 nov 2025, 15:47
hansbosna je napisao/la:
Baždar je u totalnom padu, u januaru puni 22 godine. Trenutno će on prije svega imati problem da uopšte pronađe bolji klub od Zaragoze. Ko bi ga trebao dovesti, kad kod zadnjeg tima Segunde ne uspijeva ništa napraviti? Ni u reprezentaciji se nije uspio pokazati – to što je tamo odigrao bilo je više nego nespretno i totalno neuvjerljivo.Sljedeći korak mora biti odabran s mnogo opreza, jer ako ni u sljedećem klubu ne uspije, u najboljem slučaju ga čeka neki tim iz Hrvatske, Srbije, Mađarske, Rumunije ili čak turske Cvajte. Počinjem i ja polako da sumnjam u njega, ali još je mlad – samo što je trenutno baš duboko pao i nalazi se na samom dnu.
„Ako Sylla ode, Baždar bi mogao zauzeti njegovo mjesto. Bosanski reprezentativac je od 2024. igrač Real Zaragoze; Španci su Partizanu platili 3 miliona eura za njegove usluge i dali mu ugovor do 2029. godine. Međutim, na realizaciji još mora dosta raditi – u dosadašnjih 40 utakmica upisao je pet golova i pet asistencija. Također, nije standardan prvotimac, a njegova tržišna vrijednost je od transfera pala sa 4 miliona na 2 miliona eura.

Trenutno klub iz Schalkea vjerovatno ne može finansirati njegov zimski transfer, jer je sportski direktor Frank Baumann navodno već iscrpio svoj budžet. Dakle, prvo bi se morali prodati neki igrači prije nego što dođu novi. I dalje najizvjesniji kandidat za odlazak je napadač Moussa Sylla, igrač s najvećom tržišnom vrijednošću u kadru Schalkea (5 miliona eura). Navodi se da 'Königsblauen' za 25-godišnjaka traže oko 6 miliona eura.

Sumnjam da postoji ijedan klub na svijetu koji bi platio 3 miliona eura za Baždara, budimo realni. Čak bi i 1 milion eura mogao biti problem. Mislim da bi Zaragoza prije išla na posudbu sa opcijom otkupa od 3–4 miliona, ako bi se dokazao u Schalkeu. Niko neće preuzeti toliki rizik i platiti mnogo novca za napadača koji ne zabija i igra u ekipi koja je praktično na putu treće lige. Možda da ima 18–19 godina, ali ne sa skoro 22.

Za Syllu su navodno zainteresovani neki klubovi iz engleske Cvajte, ali u Schalkeu su već četiri napadača duže vrijeme povrijeđena. Ne znam koliko bi imalo smisla da Schalke proda Syllu i dovede Baždara kao zamjenu. Oni se ipak bore za povratak u Bundesligu, a ako Sylla ode, ostaju bez najboljeg napadača.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 24 nov 2025, 15:56

Evo vam sylla dajemo vam propalog golgetera iz beograda :urnebes: :urnebes: sylla dao 16 golova prolse sezone spasio ih da ne ispadnu a mijenja ga zgoljo koji ima jedan gol u spanskoj trecoj zadnjoj godini :rol: Koji nigdje se nije pokazo i nema nikakve reference, jeste on ce zamjenit syllu :urnebes: za kraj jos jednom taj zgoljo u ni jednoj ekipi cvajte ne moze biti prvi Spic !! Nemoze ! Jer ne zna i fali mu i brzine i snage i mase i sve.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 24 nov 2025, 15:57

hansbosna je napisao/la:
24 nov 2025, 15:52
Vaya je napisao/la:
24 nov 2025, 15:47
hansbosna je napisao/la:

Sumnjam da postoji ijedan klub na svijetu koji bi platio 3 miliona eura za Baždara, budimo realni. Čak bi i 1 milion eura mogao biti problem. Mislim da bi Zaragoza prije išla na posudbu sa opcijom otkupa od 3–4 miliona, ako bi se dokazao u Schalkeu. Niko neće preuzeti toliki rizik i platiti mnogo novca za napadača koji ne zabija i igra u ekipi koja je praktično na putu treće lige. Možda da ima 18–19 godina, ali ne sa skoro 22.

Za Syllu su navodno zainteresovani neki klubovi iz engleske Cvajte, ali u Schalkeu su već četiri napadača duže vrijeme povrijeđena. Ne znam koliko bi imalo smisla da Schalke proda Syllu i dovede Baždara kao zamjenu. Oni se ipak bore za povratak u Bundesligu, a ako Sylla ode, ostaju bez najboljeg napadača.
Stoji i to, da bi tesko bilo prodati ga za te pare...

Nista, neka Miron zatrazi posudbu Bazdara i Esmira sada u januaru... Bazdara sa opcijom otkupa ugovora, Esmir posudba do isteka sezone... Ne vjerujem ni da Bazdar ima sada neku veliku platu...

Ojacaju napad, Samed nova prilika, Esmir prostor za igru i iskustvo, Schalke Bundesligu, Miron heroj... :bih:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 24 nov 2025, 16:32

DamirT je napisao/la:
24 nov 2025, 15:17
Cuj javite mu se, a degen blokira ljude jer mu stave onaj smajli sto se smije.
Ma to je Husara. Javljao se meni fanatic, prijetio, kaže javi se kad budeš u Beču na tekmi. Ja mu se javljam, rekoh gdje si on se syebo. :rol:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 24 nov 2025, 16:38

jasmin10 je napisao/la:
24 nov 2025, 16:32
DamirT je napisao/la:
Ma to je Husara. Javljao se meni fanatic, prijetio, kaže javi se kad budeš u Beču na tekmi. Ja mu se javljam, rekoh gdje si on se syebo. :rol:
:rol: Kad se sretnemo postavit cu ja ovdje slike nije problem nikakav abd. Pa cemo vidjet nakon susreta ko kako izgleda.
Stadion Koševo

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 nov 2025, 16:57

Schalke bi ga doveo na posudbu, spasava mu Miron karijeru.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 24 nov 2025, 16:58

jasmin10 je napisao/la:
24 nov 2025, 16:32
DamirT je napisao/la:
Ma gdje ce biti da je Fanatic odbio obracun :mrgreen:

Tastatura ratnik.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 24 nov 2025, 17:07

Nije meni fanatik Husara po stilu pisanja.

Ali nije normalan sekunde jedne.

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 24 nov 2025, 17:10

Treba Mesanovica pozvati. Godine su samo broj. Talent je vijecan. I nema menadzera.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 24 nov 2025, 17:11

Ako je fanatic Husara onda sam vec imao dodira s njim, a ja mislio da smo si dobri ovdje :)
slika

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 24 nov 2025, 17:12

Sheyi je napisao/la:
24 nov 2025, 17:11
Ako je fanatic Husara onda sam vec imao dodira s njim, a ja mislio da smo si dobri ovdje :)
slika
:urnebes:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 24 nov 2025, 17:12

Sheyi je napisao/la:
slika
Ma jasta je, isti stil pisanja. Bukvalno prije 10 min dobio od retarda slicnu poruku u pp ovdje...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 24 nov 2025, 17:13

Kontam furate ga za Husaru ali isti stil bljuvotina.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 24 nov 2025, 17:14

Ma nije isti stil pisanja, pa eto za početak, Husara ne razdvaja te uzvičnike, a ovaj razdvaja.

Ima još stvari po kojima se razlikuju, mada je nebitno suštinski.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 24 nov 2025, 17:40

DamirT je napisao/la:
24 nov 2025, 17:12
Sheyi je napisao/la:
slika
Ma jasta je, isti stil pisanja. Bukvalno prije 10 min dobio od retarda slicnu poruku u pp ovdje...
Hahahahaah a i ja sam.
Ma gdje ces zaostalu osobu i udarit. Nego me samo zanimalo da li je fakat Husara. Kad pizda ne smije ni da se pojavi.

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 24 nov 2025, 17:55

Meni je isto neki dan psovao u pp sve po spisku, prijetio SMRĆU!
Evo jedan njegov post od ranije ;)

"Zato i jesmo izgledali poput San Marina na terenu, jer zovemo menadzerske pacijente a ne igrace koje mogu pomoc begovic , Vrancic, prcic, prevljak, demirovic , burnic, hadzikadunic, itd ...to su momci koji mogu pomoc i odvesti nas na velika takmicenja . Ali nemaju menadzersku pozadinu i ne vole kafane i kolace. Niko iz amaterskog saveza ne radi svoj poso profesionalno"

UtdBiH21
Kontakt:

Post Postao/la UtdBiH21 » 24 nov 2025, 18:00

Vidi stvarno Husara hahahahah pa jel moguce bit ovoliko retardran :D , mozes plakat citav dan po forumu al nema vise Pirica ni Mesanovica , ali kakva je to sorta ljudi koja navija da reprezentacija gubi radi svoje koristi da on moze svog igraca ugurat , propao si ko agent jos malo sto Pirica mozes negdje prodat i tjt nema vise para dzaba navijas protiv svoje drzave :D

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 24 nov 2025, 18:04

Sve je to samo simptom toga da je forum prepušten sam sebi, bez moderacije, samo će takvi degenerici i ostati.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 24 nov 2025, 18:09

Kakve raspale balije 😅😅 husara vas kara samo tako. Vidis da ste tolko retardirani da ne mozete ni ljude razdvajat. Mentalni patuljci bez velikih takmicenja. Jos dugo, jer vam kriminalci kolo vode a vi ste njihove idealne sluge, fanovi, znaju da mogu sa vama sve. Daj shishe koke cigara i baljo je sretan. Mani te se fudbala slijepci.
Stadion Koševo

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hansbosna, jasmin10, xinxee, Zglavkar i 16 gostiju.