[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Mogla je ova sala kostati neku povredu ali hvala Bogu sve se dobro zavrsilo.Elegant je napisao/la:Baloteli podapeo Dzeku(iz sale)
[youtube][/youtube]
Problem je sto Mancini definitivno ne zna sastaviti ovu ekipu da melje.Kod nekih lisaca bi se dobio taj efekat._dreamer_ je napisao/la:Osjetio se jer su ubacili drugog napadaca. Onaj Blackburn je zreo bio za deracine, no Mancini se boji sopstvene sjene... Zato se nadam da ce na kraju biti "Zdravo, dovidjenja". Neka samo izbori LP...harishp je napisao/la:Ovaj gol mi lici,na onaj drugi u Zenici protiv Belgije.
samo sto mu je asistent onda bio Ibro a sad pHroviticki igrac.
Zlata vrijedan gol.Ulaskom Dzeke se osjetio napredak u igri MC i gol je ''visio u zraku''.
Medjutim ovo je opet muka i patnja pratiti ovakvu igru i taktiku Mancinija.
Ne bih da kvarim raspolozenje, no mislim da ovim nista nije rjeseno. Osim ovog gola ja nisam vidio nesto posebno, Dzeko se jos uvijek ne uklapa u ovu igru (ili bolje receno u ovaj pokusaj od igre), tako da nisam tako siguran da ce ga Mancini gurnuti slijedecu tekmu od pocetka...
No ovo mu je svakako veoma dobra preporuka...
MajstorGoalgetter je napisao/la:
Neću da vrijeđam, Džeko jeste dobar za nekih liga tipa Njemačka i Belgija, ali ne vrijedi čak ni kao jedan Torresov pramen kose. Fakt ili činjenica!skyisthelimit je napisao/la:klocko ti je Torres **** li te on u supakChelsea_CBH je napisao/la:Ja se probudih jutros vidim kiša pada, pa gledam wtf. Upadoh na sportsport.ba i vidim Đeko dao gol, pa me ništa ne čudi onda. Klocko napokon zabio. Valjda se neće zadržati na ovome, heh.
Pa vidim kako ne vrijedi , dzeko je bar zabio koji gol u kupu i EL , a taj nece do kraja sezono nijedan viseChelsea_CBH je napisao/la:Neću da vrijeđam, Džeko jeste dobar za nekih liga tipa Njemačka i Belgija, ali ne vrijedi čak ni kao jedan Torresov pramen kose. Fakt ili činjenica!skyisthelimit je napisao/la:klocko ti je Torres **** li te on u supakChelsea_CBH je napisao/la:Ja se probudih jutros vidim kiša pada, pa gledam wtf. Upadoh na sportsport.ba i vidim Đeko dao gol, pa me ništa ne čudi onda. Klocko napokon zabio. Valjda se neće zadržati na ovome, heh.
Daj i meni toga na čemu siChelsea_CBH je napisao/la:Neću da vrijeđam, Džeko jeste dobar za nekih liga tipa Njemačka i Belgija, ali ne vrijedi čak ni kao jedan Torresov pramen kose. Fakt ili činjenica!skyisthelimit je napisao/la:klocko ti je Torres **** li te on u supakChelsea_CBH je napisao/la:Ja se probudih jutros vidim kiša pada, pa gledam wtf. Upadoh na sportsport.ba i vidim Đeko dao gol, pa me ništa ne čudi onda. Klocko napokon zabio. Valjda se neće zadržati na ovome, heh.
yup je napisao/la:Broju 10 trebalo 10 utakmica da postigne gol.
Da ali Torres zabija samo kad su drzavni praznici u BIH.Chelsea_CBH je napisao/la:Neću da vrijeđam, Džeko jeste dobar za nekih liga tipa Njemačka i Belgija, ali ne vrijedi čak ni kao jedan Torresov pramen kose. Fakt ili činjenica!skyisthelimit je napisao/la:klocko ti je Torres **** li te on u supakChelsea_CBH je napisao/la:Ja se probudih jutros vidim kiša pada, pa gledam wtf. Upadoh na sportsport.ba i vidim Đeko dao gol, pa me ništa ne čudi onda. Klocko napokon zabio. Valjda se neće zadržati na ovome, heh.
Boli pakšu, jele... jbg, Edo zaboravio vazelin. Sabur, proći će.Chelsea_CBH je napisao/la:Ja se probudih jutros vidim kiša pada, pa gledam wtf. Upadoh na sportsport.ba i vidim Đeko dao gol, pa me ništa ne čudi onda. Klocko napokon zabio. Valjda se neće zadržati na ovome, heh.
I to kad se slave u oba Entitetaharishp je napisao/la:Da ali Torres zabija samo kad su drzavni praznici u BIH.Chelsea_CBH je napisao/la:Neću da vrijeđam, Džeko jeste dobar za nekih liga tipa Njemačka i Belgija, ali ne vrijedi čak ni kao jedan Torresov pramen kose. Fakt ili činjenica!skyisthelimit je napisao/la:
klocko ti je Torres **** li te on u supak
P.S za upustvo ko prati ovog forumasa i njegove bisercine,znat ce o cemu radi.
Upravo to i radis, vrijedjas, spamas, a usput pokazujes svoje neznanje!Chelsea_CBH je napisao/la:Neću da vrijeđam, Džeko jeste dobar za nekih liga tipa Njemačka i Belgija, ali ne vrijedi čak ni kao jedan Torresov pramen kose. Fakt ili činjenica!skyisthelimit je napisao/la:klocko ti je Torres **** li te on u supakChelsea_CBH je napisao/la:Ja se probudih jutros vidim kiša pada, pa gledam wtf. Upadoh na sportsport.ba i vidim Đeko dao gol, pa me ništa ne čudi onda. Klocko napokon zabio. Valjda se neće zadržati na ovome, heh.
To ti ne prolaziVanBasten je napisao/la:Sabur, proći će.Chelsea_CBH je napisao/la:Ja se probudih jutros vidim kiša pada, pa gledam wtf. Upadoh na sportsport.ba i vidim Đeko dao gol, pa me ništa ne čudi onda. Klocko napokon zabio. Valjda se neće zadržati na ovome, heh.