Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Elegant
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Elegant » 26 apr 2011, 12:31

Baloteli podapeo Dzeku :mrgreen: (iz sale)

[youtube][/youtube]
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 apr 2011, 12:38

slika
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

amcibald

Post Postao/la amcibald » 26 apr 2011, 12:57

slika

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 apr 2011, 13:03

slika

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 26 apr 2011, 13:03

EEEEEEEDIN DŽEEKO!EEEEEEDIN DŽEKOO!Mislim da mi je više drago nego njemu,a zbog njega vjerujte mi.Poslije sam olako od nekakve sreće.Ma ima Boga.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 26 apr 2011, 13:05

Elegant je napisao/la:Baloteli podapeo Dzeku :mrgreen: (iz sale)

[youtube][/youtube]
Mogla je ova sala kostati neku povredu ali hvala Bogu sve se dobro zavrsilo.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 26 apr 2011, 13:10

Balo je lud ko struja. :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 apr 2011, 13:20

_dreamer_ je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ovaj gol mi lici,na onaj drugi u Zenici protiv Belgije.
samo sto mu je asistent onda bio Ibro a sad pHroviticki igrac.
Zlata vrijedan gol.Ulaskom Dzeke se osjetio napredak u igri MC i gol je ''visio u zraku''.
Medjutim ovo je opet muka i patnja pratiti ovakvu igru i taktiku Mancinija.
Osjetio se jer su ubacili drugog napadaca. Onaj Blackburn je zreo bio za deracine, no Mancini se boji sopstvene sjene... Zato se nadam da ce na kraju biti "Zdravo, dovidjenja". Neka samo izbori LP...

Ne bih da kvarim raspolozenje, no mislim da ovim nista nije rjeseno. Osim ovog gola ja nisam vidio nesto posebno, Dzeko se jos uvijek ne uklapa u ovu igru (ili bolje receno u ovaj pokusaj od igre), tako da nisam tako siguran da ce ga Mancini gurnuti slijedecu tekmu od pocetka...

No ovo mu je svakako veoma dobra preporuka...
Problem je sto Mancini definitivno ne zna sastaviti ovu ekipu da melje.Kod nekih lisaca bi se dobio taj efekat.
Niko od igraca MC nije placen toliko na lijepe oci,sto znaci vrijede.
Medjutim kad udaris po usima Slivi i kad mu zaprijetis klupom ili odbijes od plate da se ne zaebaje i da lopte plasira kako treba.Ili ce ga transportovati u Herkules.Onda Kolarovu konacno utuvis u glavu da vise ni u snu ne nabacuje,vec radi defanzivne zadatke i eventualno opali koju sa velike distance.
Tevezu objasnis,da ce ga raja voliti i kad asistira a ne samo da mora zabiti.
Dzeku nahranis par puta u protivnickom sesnaestercu sa loptom a ne da mu dajes loptu tik uz Hartsa.
Balotellija utopis dok mozes utopiti za nesto normalnijeg napadaca.
E kad to uradis,onda ce u Manchester carsiji biti belaja al na dobro.Ovako.......
P.S Svjeza krv na mjestu trenera pod hitno.Ovako Mancini nikad nece skontati da ucini,ovo sto napisa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 26 apr 2011, 13:35

Goalgetter je napisao/la:slika
Majstor 8-)
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 26 apr 2011, 13:50

skyisthelimit je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:Ja se probudih jutros vidim kiša pada, pa gledam wtf. Upadoh na sportsport.ba i vidim Đeko dao gol, pa me ništa ne čudi onda. Klocko napokon zabio. Valjda se neće zadržati na ovome, heh.
klocko ti je Torres **** li te on u supak
Neću da vrijeđam, Džeko jeste dobar za nekih liga tipa Njemačka i Belgija, ali ne vrijedi čak ni kao jedan Torresov pramen kose. Fakt ili činjenica!
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 26 apr 2011, 13:54

Chelsea_CBH je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:Ja se probudih jutros vidim kiša pada, pa gledam wtf. Upadoh na sportsport.ba i vidim Đeko dao gol, pa me ništa ne čudi onda. Klocko napokon zabio. Valjda se neće zadržati na ovome, heh.
Neću da vrijeđam, Džeko jeste dobar za nekih liga tipa Njemačka i Belgija, ali ne vrijedi čak ni kao jedan Torresov pramen kose. Fakt ili činjenica!
Pa vidim kako ne vrijedi , dzeko je bar zabio koji gol u kupu i EL , a taj nece do kraja sezono nijedan vise ;)

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 26 apr 2011, 13:55

Daj i meni toga na čemu si :)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 26 apr 2011, 14:01

yup je napisao/la:Broju 10 trebalo 10 utakmica da postigne gol. :D

Sreća pa nije uzeo neki veći broj... :D :D :D
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 apr 2011, 14:01

Da ali Torres zabija samo kad su drzavni praznici u BIH.
P.S za upustvo ko prati ovog forumasa i njegove bisercine,znat ce o cemu radi. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 apr 2011, 14:12

Boli pakšu, jele... jbg, Edo zaboravio vazelin. Sabur, proći će.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 26 apr 2011, 14:14

Dzeko 5 golova u 15tak meceva za Sity. NOT bad. 8-)

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 26 apr 2011, 14:22

harishp je napisao/la:
Da ali Torres zabija samo kad su drzavni praznici u BIH.
P.S za upustvo ko prati ovog forumasa i njegove bisercine,znat ce o cemu radi. 8-)
I to kad se slave u oba Entiteta
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 26 apr 2011, 15:15

Upravo to i radis, vrijedjas, spamas, a usput pokazujes svoje neznanje!
Kao prvo, fakt ili cinjenica je ono sto se moze nepobitno ustanoviti tj dokazati. Vrijednost igraca ne moze biti cinjenicno stanje, jer se vrijednost dobija procjenom i subjektivnog je karaktera.
Ali ako vec hoces da podvlacis neke cinjenice, onda mozes reci da je Dzeko placen 37 Miliona eura, a Torres 58,5. Dakle, uzimajuci jedini aktuelni, konkretni, relevantni izvor kada je u pitanju vrijednost igraca, mozemo reci da od citavog Torresa ostane po tvojoj logici ni vise ni manje nego pramen i po.

Zato, care moj, prestani da siris nebuloze i dodatno forsiras spamanje teme nebitnim komentarima!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 apr 2011, 15:21

VanBasten je napisao/la:
Sabur, proći će.
To ti ne prolazi :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 26 apr 2011, 15:31

Da i ja progovorim koju.

Edin je postigao stvarno lijep pogodak, bio je na pravom mjestu u pravom momentu, lijepo je smirio loptu i brzo reagovao, što ga do sada nije odlikovalo od kada je u City-u. Dakle, iz utakmice u utakmicu se vidi napredak, posebno u smislu prilagođavanja ekipi. Ova priča o offsideu je bezvezna, gol je priznat, Edin nije bio u nedozvoljenj poziciji i gotova priča.

E sad, kako će se dalje stvari razvijati, ostaje da se vidi. I dalje je prisutna ista tendencija u ekipi, nikakve igre nego samo na prostu snagu, znanje nula. To se moglo i sinoć lijepo vidjeti, napadali su 20 minuta i to na gole mišiće, kasnije kada je Blackburn uspostavio ravnotežu sve je to bilo veoma jalovo. Silva, Johnson, Baloteli, Toure, svi su oni bili vidljivi prvih 20 minuta, nakon toga ih nema ni na mapi.

Zbog Edina se iskreno nadam da će naredne godine igrati u LP, imaju prilično lagan raspored do kraja, posebno ako isti uporedimo sa konkurentima. Međutim, problem će biti to da će Mancini i dalje ostati na klupi te će se i naredne sezone igrati slična igra. Nadam se da se varam ili da će Mancini napokon shvatiti gdje griješi i da će izvršiti rekonstrukciju kompletnog tima, odnosno, da će napraviti jednu modernu formaciju, a ne ekipu sa 8 igrača u odbrani i 3 u napadu, bez sredine. Dovoljan dokaz da je formacija loša su odlični igrači koji se u današnju formaciju nikako ne uklapaju - Adebayor, Jo, Džeko - mada se u ovu formaciju ne uklapa gotovo niko, izuzev zadnjih veznih, koji nose igru ekipe, i individualaca poput Teveza, Silve ili Balotelia.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, Mow, Proximic, Sheyi i 20 gostiju.