Niste najomrazeniji. Niste nikad bili, niti ste sada,niti cete ikad biti. Ne izazivate nikakvo divljenje niti bilo sta,vecina navijaca klubova iz Pl je apsolutno ravnodusna prema vama jer vi niste fudbalski klub nego politicka prcija,ispostava katolicke crkve.LondonBlues je napisao/la: ↑27 nov 2025, 11:41Možete me zvati kako hoćete, ali činjenica je da je Zrinjski najomraženiji klub u BiH. Zbog cijele povijesti, zabrane djelovanja i svega što smo preživjeli, svaki dan treba pisati o našim uspjesima, jer ni u snu nisu mogli vidjeti da titule ce Zrinjski slaviti.Combattente87 je napisao/la: ↑27 nov 2025, 11:10Au tebra koliko si ti nadobudan i iskompleksiranLondonBlues je napisao/la: ↑27 nov 2025, 09:46Dok se ostatak Premijer lige BiH i dalje bori s vlastitim sjenama, večeras Mostar ponovno odijeva europsko ruho. Hrvatski športski klub Zrinjski Mostar, gospodin među klubovima, izlazi na travnjak kao jedini istinski predstavnik zajedničke nam zemlje koji doista zna što znači igrati pod europskim nebom.
Ne zamjerite, gospodo iz drugih gradova i prigradskih naselja nije svakomu dano da mu ime nešto znači izvan lokalne birtije. Neki klubovi žive od uspomena, neki od izgovora, a neki, poput našega, od tradicije, kontinuiteta pobjeda i ugleda koji se gradi generacijama.
Dok vi pripremate autobusna gostovanja po bespućima PLBiH, Mostar večeras prima Europu kao domaćin, a Zrinjski je ponovno njezin dostojan vitez. Nosite svoje frustracije kako znate mi nosimo grb koji se u Europi prepoznaje.![]()
Mi prošle godine dođemo do osmine finala ovog takmičenja pa se nismo šepurili kao vi...![]()
Sve vase titule ste dobili na osnovu toga i sama postojanost kluba je vezana iskljucivo i samo za politiku.
Cak bi bila fora da izadjete i na izbore sa jednom listom