FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Glupo je bilo sta tjerati sada, par utakmica izgurati vidjet kako ce se odviti situacija sa potencijalnim investitorom. Na hajr..
Fk Željezničar.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Nodi bezveze da ti ne psujem, predji na drugi akaunt.
Adzeme odlazi nemoj Zelju brukati!
Adzeme odlazi nemoj Zelju brukati!
Normalno da je glupo i neozbiljno
Kradu nas kad igramo dobro, kradu nas kad nije nas dan
S druge strane pomagaju im u oba slucaja…
U prednosti su da im je trener Mulalic, a nama ni Klopp ne bi pomogao
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 29 nov 2025, 18:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Zato što smo u svakom segmentu lošiji nego kod prethodnog trenera, a došao je da napravi iskorak. Ne treba ga tjerati do decembra, ali nakon zadnje utakmice obavezno mora biti bivši. Proljeće ne smijemo dočekati s njim na klupi.QUARTERBACK je napisao/la: ↑29 nov 2025, 18:06a zasto da ide sad trener? sta doci ce neko pa cemo napasti titulu do kraja sezone s njim? prestanite lupati gluposti, treba dati podrsku treneru u borbi za trece mjesto jer to je nas plafon, ne znam koliko godina jos treba proci da se ljudi pomire s tim.. drugo poluvrijeme ljudi su vise zeljeli, bili su namazaniji, klasika sudjenje 60-40 sto ce uvijek tamo imati, i mi se nismo bas pokazali da smo uspjeli nesto smisleno napraviti nismo, mora bolje od ovoga, protiv sirokog se mora prekinuti ovaj niz losih rezultata.. nisu igrali 20 dana moraju poginuti na terenu!
Hrammm1921 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 18:09Cilj je smanjiti zaostatak za Zrinjskim i Borcem, vec ti 10+ bodova bjeze ? Na kraju ce to biti 20+ .. Cilj nije ispunjen niti ce biti, tako da je realno ocekivati da je Adzem bivsiHrasno15 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 18:03Koliko smo bodova prošle sezone na kraju zaostajali za prvakom, jer je rečeno da je cilj ove godine smanjiti zaostatak.
Ado jeste naš bivši igrač, ali je očigledno da ne zna, da je pogriješio u dovođenju igrača i pravljenju ekipe, ekipa je totalno van forme, uz to je povrijeđen najbolji igrač, pokušava nešto izmišljati sa dva napadača, očigledno je da ne ide.
Apsolutno se slažem, nisam očekivao da budemo prvaci ovu sezonu, ali sam očekivao da se pravi ekipa i da imamo neku igru, pa i kada nas kradu da treba da se potrude i namuče. Ado je pravio ekipu, bar je tako rekao, po meni, ovi Holanđani su prevare, Rakić i Jaganjac mogu biti rezervni napadači, za Pejića ne znam kako živi od fudbala, ni ovaj iz Arsenala se neće hljeba najesti od fudbala, ali volio bih da bude drugi Al Jaber, da griješim, ali kod Al Jabera se vidjelo na prvom dodiru lopte da ima šlifa. Nadam se samo da je istina za investitora i da kada dođe ponese veliku metlu da pomete iz kluba sve ove parazite
Kakvu borac ima igru
Ne ide ih i izmisle im penal protiv rudara
Ne ide ih izmisli im faul protiv posusja
Poniste golove veleza, pitara , sloga, siroki, radnik im se sklone
Ne mozemo ih stici ni Klopp ne bi imao vise bodova
Ne ide ih i izmisle im penal protiv rudara
Ne ide ih izmisli im faul protiv posusja
Poniste golove veleza, pitara , sloga, siroki, radnik im se sklone
Ne mozemo ih stici ni Klopp ne bi imao vise bodova
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 29 nov 2025, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Kradja je samo nasa igra. Upitna je i evropa ako ovako nastavimo.
Fk Željezničar.
a mi smo kao igrom zasluzili bodove jel???
Nasa igra je na nivou BiH lige i trenutno jedino zrinjski nam je konkuretanPablo11 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 18:20Kradja je samo nasa igra. Upitna je i evropa ako ovako nastavimo.
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 29 nov 2025, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- QUARTERBACK
- Kontakt:
To je i okej rezon, naravno da ce mu posao doci u pitanje ako nastavimo s losim rezultatima do polusezone. Zaboravljamo i da nam je najbolji igrac povrijedjen pa s time trpi i taktika kojoj se nismo prilagodili najbolje.Laudrup je napisao/la: ↑29 nov 2025, 18:12Zato što smo u svakom segmentu lošiji nego kod prethodnog trenera, a došao je da napravi iskorak. Ne treba ga tjerati do decembra, ali nakon zadnje utakmice obavezno mora biti bivši. Proljeće ne smijemo dočekati s njim na klupi.QUARTERBACK je napisao/la: ↑29 nov 2025, 18:06a zasto da ide sad trener? sta doci ce neko pa cemo napasti titulu do kraja sezone s njim? prestanite lupati gluposti, treba dati podrsku treneru u borbi za trece mjesto jer to je nas plafon, ne znam koliko godina jos treba proci da se ljudi pomire s tim.. drugo poluvrijeme ljudi su vise zeljeli, bili su namazaniji, klasika sudjenje 60-40 sto ce uvijek tamo imati, i mi se nismo bas pokazali da smo uspjeli nesto smisleno napraviti nismo, mora bolje od ovoga, protiv sirokog se mora prekinuti ovaj niz losih rezultata.. nisu igrali 20 dana moraju poginuti na terenu!
Stanje prosle sezone nakon 15.kola

Stanje ove sezone nakon 15.kola

Ovdje se mora uzet u obzir da je prosle godine bilo 12 timova i da smo ove dole tamburali kuci pogotovo, sto ove sezone nije slucaj gdje s Radnikom i Rudarom nemamo pobjede u 4 meca ako se ne varam.
Primili smo 4 gola vise i dali 8 manje, preveliki je to swing od -12 golova u odnosu na proslu sezonu, napadacki patimo jer imamo ogranicen kvalitet u napadu, ne znam zasto forsira Pejica i zasto ne proba sa Jaganjcem i Koningsom u napadu, mora nesto izmisliti sad.
Imamo 2 poraza vise i 2 remija, dakle jasno je da taj iskorak nije napravljen, ekipa se izmjenila totalno, ali ljudi moraju prvo dati podrsku covjeku pa ako ne ide do polusezone jasno ce biti i njemu da treba ici nece se morati ni traziti ostavka.
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 29 nov 2025, 18:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Nije fazon u tome da ne dočekamo proljeće sa Adžemom. On to još manje želi. Al odšteta za dvije i pol godine raskida je jako primamljiva. I što je najtužnije mi i jesmo zaslužili razne Adžeme. Zato neka ga, neka se pati sa nama.Laudrup je napisao/la: ↑29 nov 2025, 18:12Zato što smo u svakom segmentu lošiji nego kod prethodnog trenera, a došao je da napravi iskorak. Ne treba ga tjerati do decembra, ali nakon zadnje utakmice obavezno mora biti bivši. Proljeće ne smijemo dočekati s njim na klupi.QUARTERBACK je napisao/la: ↑29 nov 2025, 18:06a zasto da ide sad trener? sta doci ce neko pa cemo napasti titulu do kraja sezone s njim? prestanite lupati gluposti, treba dati podrsku treneru u borbi za trece mjesto jer to je nas plafon, ne znam koliko godina jos treba proci da se ljudi pomire s tim.. drugo poluvrijeme ljudi su vise zeljeli, bili su namazaniji, klasika sudjenje 60-40 sto ce uvijek tamo imati, i mi se nismo bas pokazali da smo uspjeli nesto smisleno napraviti nismo, mora bolje od ovoga, protiv sirokog se mora prekinuti ovaj niz losih rezultata.. nisu igrali 20 dana moraju poginuti na terenu!
-
19vendetta87
- Kontakt:
Dva puta Radnik, dva puta Rudar...poraz u BL je najmanji problem.
Ako u naredne dvije utakmice ne uzmemo bar 3 boda, nema vise smisla forsirati dalje sa Adzemom.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma mora ici Adzem jos veceras
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pa ni borac ne moze pobjediti posteno rudar, radnik19vendetta87 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 18:23Dva puta Radnik, dva puta Rudar...poraz u BL je najmanji problem.
Ako u naredne dvije utakmice ne uzmemo bar 3 boda, nema vise smisla forsirati dalje sa Adzemom.
To je i moja poenta njima se sklone i onda rudar uzme po bod zrinjskom, zelji..
Niko u ovoj ligi nema kapacitet da sve dominira i pobjedjuje
Samo sto njima izmisljaju bodove kad ih ne ide i tabela postaje irelevatna
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Koga cemo dovesti umjesto Adzema
Molim strucnjake da mi odgovore
Koji ce trener sprijeciti var da nam ponisteni ciste golove i koji ce trener sprijeciti da njima ne poklone penal kad ih ne ide
Molim strucnjake da mi odgovore
Koji ce trener sprijeciti var da nam ponisteni ciste golove i koji ce trener sprijeciti da njima ne poklone penal kad ih ne ide
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 29 nov 2025, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Railwayman30
- Kontakt:
Ja sam toliko postao ravnodusan sto se tice Zelje, da to ne mogu opisati. Citav klub je zreo za otkaza, od Muftica, do ostalih amatera na terenu, glupog Adzema, ostalih trenera, uprave, vd. direktora itd itd. Pare od Al Jabera, navijaca, sponzora itd idu na ovo, da se zapitas dobro..
Ja samo cekam da vidim sta ce biti sa investitorom u decembru i hocu li nastaviti da gledam ovo ili da se iskljucim i odmorim do kraja jer nemam vise zivaca za ovaj mrtvi amaterizam..
Ja samo cekam da vidim sta ce biti sa investitorom u decembru i hocu li nastaviti da gledam ovo ili da se iskljucim i odmorim do kraja jer nemam vise zivaca za ovaj mrtvi amaterizam..
Isto bi ti bilo sa Osimom trece mjesto plafon, a Mulalic je losiji trener od Adzema
Nama prvo treba jak covjek u savezu kao sto Zrinjski ima i ne smije ih niko ostetitit, drugo treba nam investitor, trece treba nam kamp, a cetvrto i peto je za sad nebitno
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 29 nov 2025, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
U naredne dvije utakmice ako uzmemo bod nogom u guzicu da se udarimo.
Još da nas večeras Velež preskoči, biber po pilavu. A mnogi ga ovdje oplakali kao federalca. Sa nizom koji nam slijedi u narednim utakmicama možda zovnemo opet Džurbuzovića da nas spašava.
Još da nas večeras Velež preskoči, biber po pilavu. A mnogi ga ovdje oplakali kao federalca. Sa nizom koji nam slijedi u narednim utakmicama možda zovnemo opet Džurbuzovića da nas spašava.