Hrammm1921 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 18:09Cilj je smanjiti zaostatak za Zrinjskim i Borcem, vec ti 10+ bodova bjeze ? Na kraju ce to biti 20+ .. Cilj nije ispunjen niti ce biti, tako da je realno ocekivati da je Adzem bivsiHrasno15 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 18:03Koliko smo bodova prošle sezone na kraju zaostajali za prvakom, jer je rečeno da je cilj ove godine smanjiti zaostatak.
Ado jeste naš bivši igrač, ali je očigledno da ne zna, da je pogriješio u dovođenju igrača i pravljenju ekipe, ekipa je totalno van forme, uz to je povrijeđen najbolji igrač, pokušava nešto izmišljati sa dva napadača, očigledno je da ne ide.
Apsolutno se slažem, nisam očekivao da budemo prvaci ovu sezonu, ali sam očekivao da se pravi ekipa i da imamo neku igru, pa i kada nas kradu da treba da se potrude i namuče. Ado je pravio ekipu, bar je tako rekao, po meni, ovi Holanđani su prevare, Rakić i Jaganjac mogu biti rezervni napadači, za Pejića ne znam kako živi od fudbala, ni ovaj iz Arsenala se neće hljeba najesti od fudbala, ali volio bih da bude drugi Al Jaber, da griješim, ali kod Al Jabera se vidjelo na prvom dodiru lopte da ima šlifa. Nadam se samo da je istina za investitora i da kada dođe ponese veliku metlu da pomete iz kluba sve ove parazite