Formula 1

Moderator/ica: rio_Ferdy88

DamirT
Kontakt:

Re: Formula 1

Post Postao/la DamirT » 30 nov 2025, 20:32

delko je napisao/la:
30 nov 2025, 20:26
darker10 je napisao/la:
30 nov 2025, 20:00
Ja sam za Maxa odje .Frajer dobro kaze.Da je on u Mclarenu ovo bi davno bilo gotovo.Ovako ima slabiji bolid,timski kolega mu ne pomaze sekunde i opet je tu gdje jest.Mclaren je zasluzio da zijane ,previse s3ru.
Kakav bolid ima Max najbolje pokazuje Tsunoda, frajer ne moze u bodovima zavrsiti kamoli da se bori za nesto. Da Max ima ovakav bolid tu ne bi bilo nikakve borbe, bio bi ko Schumacher 2004
Drugo je to, ovdje se zna da ce biti podredjeni Maxu, pa i sam bolid. U Mclarenu imas 2 vozaca koji se bore za naslov i blizu su sa bodovima, pa dodje vrh ekipe i kaze de pomozi Norrisu za naslov. Hajde da ovaj nema sansi, ali ovo je ciganluk teski iskreno.

Negdje sam procitao u vezi onog da je odbio da mu pomogne i neko napisao da je to uradio, bio bi uvijek targetiran kao drugi vozac. Pa vjerovatno i bi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 30 nov 2025, 20:33

pa Oscar bi se obiljezio za sva vremena da pomogne Landu da postane prvak znaci on bi mogao zaboraviti na status alpha vozaca u bilo kojem timu do kraja karijere, s druge strane barem bi pokazao da ima muda i karakter da odbije da pomogne ljigavcima koji njemu nisu htjeli pomoci

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 30 nov 2025, 20:39

QUARTERBACK je napisao/la:
30 nov 2025, 20:33
pa Oscar bi se obiljezio za sva vremena da pomogne Landu da postane prvak znaci on bi mogao zaboraviti na status alpha vozaca u bilo kojem timu do kraja karijere, s druge strane barem bi pokazao da ima muda i karakter da odbije da pomogne ljigavcima koji njemu nisu htjeli pomoci
Mislio sam na perspektivu Mclarena kao ekipe.Drugo je to sta to znaci za Piastrija.On je svakako vec pokazao da je voljan da "slusa" u Monzi. Zbog toga ce vjv i izgubit titulu,jer je tu pored 3 boda ocigledno malo i psihicki nacet,jer je dotad izgledao neumoljivo.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 30 nov 2025, 20:41

darker10 je napisao/la:
30 nov 2025, 20:39
QUARTERBACK je napisao/la:
30 nov 2025, 20:33
Mislio sam na perspektivu Mclarena kao ekipe.Drugo je to sta to znaci za Piastrija.On je svakako vec pokazao da je voljan da "slusa" u Monzi. Zbog toga ce vjv i izgubit titulu,jer je tu pored 3 boda ocigledno malo i psihicki nacet,jer je dotad izgledao neumoljivo.
Mene je razocarao u zadnjih ovih 5 utrka otkako se Norris digao, ni priblizno nije nivou sampionskom i onom sto je pokazao u 80% sezone.. Ako je vjerovati onom sto smo do sad vidjeli ko sto ti rece vec je pokazao da je voljan slusati, nece on sebi htjeti nakaciti etiketu bad boya sigurno.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 30 nov 2025, 20:46

Hipoteticki. Slijedeca utrka, Max prvi, Oscar treci, Noris cetvrti. Zadnji krug, da li fakat neko smatra da Oscar ne bi pustio Norisa i da je to nesto nenormalno?

BuggyTheClown
Kontakt:

Post Postao/la BuggyTheClown » 30 nov 2025, 20:49

Niko se ne bi proslavio ove sezone u ulozi drugog vozača RBa. Na stranu zeznut bolid i prilagodba, lik tek od ovog vikenda vozi isti bolid kao Max, a tim mu se izvinjavao što su mu zajebali bar tri puta kvalifikacije i tri puta utrku. Koliko su ga srozali da sad pola ljudi misli da je odjednom Latifi.

Namjerno ili ne, ne mirim se sa ovim šta uradi Kimi. Svejedno mi ko će osvojiti, ali bilo bi puno zabavnije da Landu nije dovoljno 3. mjesto. :damn:
⚜️

Odgovori

Natrag na “Auto-moto”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.