Xavier ko pravi srbin sa 3 prsta
Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Jesu ono iza kosa BHHooligans

Zadnja izmjena: GG3, dana/u 30 nov 2025, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
TripleThreat
- Kontakt:
Odyebaus botino trojkaška! BLOCK!VensanKasel je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:17Napušiš se ti qrca vazda Sarajevu SDA botino .avenija je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:08To su oni isti koji na Dan drzavnosti i svake nedjelje blokiraju Istočno Sarajevo i troše pare tamo dok se oni pišaju po prazniku i državi. Veći problem Bosnjaka su komunisti, ostali, LGBT koji su trenutno na vlasti nego četnici i ustaše.galia95 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:00
"FGR" elita nas je i dovela u ovo stanje gdje se Bošnjaci u vlastitoj državi više ne pitaju nizašta i gdje je većinski narod sveden na manjinu. To su ti ovi sarajevski marindvorski dušebrižnici, glasači Sabine Ćudić, Forte i Konakovića koji su duboko uvrijeđeni i povrijeđeni zviždanjem himni "bratske Srbije" koja mi je pobila pola familije. Moram im priznati da su uspjeli u namjeri da potpuno anesteziraju i ubiju u pojam ovaj narod. FUJ!
Ne pratim utakmicu ali izbacuje mi članke po mrežama i mogu samo reći svaka čast Sarajevo za atmosferu i skandiranja smrtnom neprijatelju noćas.![]()
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 30 nov 2025, 21:55, ukupno mijenjano 3 puta.
Ako izgubimo ovaj dio trece ce bit razlog zasto
Vise smo fulali slobodnih bacanja nego sto smo koseva zabili
Koliko smo mi kuca sazidali sa slobodnih bacanja
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Uzas da je gutic uopste u timu...morao je sertovic biti ovdje
- baboedindzeko09
- Kontakt:
5 slobodnih bacanja profulano u 3/4 do sad, 5 otvorenih trica i 2 kontre sa viškom smo sje.bali.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
fulas 3x2 slobodna, trojka 4/17...igraju ti gutic i arslanagic i vodis..kako:-)
yebem mu slobodno vise i majku.
yebem mu slobodno vise i majku.
- VensanKasel
- Kontakt:
Hahahahhahja , znači to si ti avenija sa drugog profilagalia95 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:20Odyebaus botino trojkaška! Pogodilo te zviždanje četnicima, abdićevac? BLOCK!VensanKasel je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:17Napušiš se ti qrca vazda Sarajevu SDA botino .avenija je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:08
To su oni isti koji na Dan drzavnosti i svake nedjelje blokiraju Istočno Sarajevo i troše pare tamo dok se oni pišaju po prazniku i državi. Veći problem Bosnjaka su komunisti, ostali, LGBT koji su trenutno na vlasti nego četnici i ustaše.
Ne pratim utakmicu ali izbacuje mi članke po mrežama i mogu samo reći svaka čast Sarajevo za atmosferu i skandiranja smrtnom neprijatelju noćas.![]()
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Hrammm1921
- Kontakt:
Da znamo bacanja pogodit bila bi dvociifrena prednost .. na kraju ce nas to kostati .. daj Boze da grijesim
Heeeej 5/12 bacanja, pa kakooo?!
Hrelja je trebao igrati umjesto Gutica. Ovaj je bas ocajan.
Hrelja je trebao igrati umjesto Gutica. Ovaj je bas ocajan.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Jbt ono sto bi trebalo biti najlakse nama najteze . Mi ih vracamo u igru , borimo se al fali kvaliteta.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Doci ce komunisti ponovo akobogda insallah. Samo tako mozemo sacuvati BiH, jer smo je mi i napravili.VensanKasel je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:17Napušiš se ti qrca vazda Sarajevu SDA botino .avenija je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:08To su oni isti koji na Dan drzavnosti i svake nedjelje blokiraju Istočno Sarajevo i troše pare tamo dok se oni pišaju po prazniku i državi. Veći problem Bosnjaka su komunisti, ostali, LGBT koji su trenutno na vlasti nego četnici i ustaše.galia95 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 21:00
"FGR" elita nas je i dovela u ovo stanje gdje se Bošnjaci u vlastitoj državi više ne pitaju nizašta i gdje je većinski narod sveden na manjinu. To su ti ovi sarajevski marindvorski dušebrižnici, glasači Sabine Ćudić, Forte i Konakovića koji su duboko uvrijeđeni i povrijeđeni zviždanjem himni "bratske Srbije" koja mi je pobila pola familije. Moram im priznati da su uspjeli u namjeri da potpuno anesteziraju i ubiju u pojam ovaj narod. FUJ!
Srbi, hrvati, odbij... Bosnjaci sda nacionalisti i ostali koji zapravo zive u bosnjakistanu na 23%; necete nikad uspjeti napraviti jedinstvenu bih mrznjom, naciinalizmom, iskljucivoscu...
U PM i slobodna bacanja...
Trebali smo voditi 15 razlike...
Trebali smo voditi 15 razlike...
-
TripleThreat
- Kontakt:
Joj Ajdina roleta, preuzima utakmicu 
"Your favorite player's favorite player" - MB
Famozna treća zasada se gura
- VensanKasel
- Kontakt:
Hajde Penava ispuši , odmori i lagano zabi ta 2 prokleta bacanja .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Moraju Suljo i Atic pogodit po tricu. Alibegovic to isto moze.
Penavaaaaaaaa kraljuuuu
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Google Adsense [Bot], invincible1921, Kylian, Mercedes1, N3R3D, Samozdravlje, Vaya i 42 gosta.