Nema druze od boldiranog nista. Prvo sto ce oni biti puno vise kompletni (mislim i mi cemo, ali njihovi su veci kvalitet sigurno od nasih). A drugo i najvaznije, nasi ce se usr.ati kad krene sa tribina Srebrenica, balije itd. Dokazano sa svim nasim reprezentacijama, pocevsi od utakmice sa SCG kad su nase navijace kamenovali.CAZIN je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:41Pravo pomješane emocije. Utakmica velikog značaja za obje reprezentacije a obje reprezentacije ih igrale sa rezervnim rosterima. Imaš kontrolu nad utakmicom 3/4 i onda se desi momenat Atićeve gluposti za koji smo svi znali da će se dogoditi ali ne i da će ovako utjecati na ekipu.
Atić je jednostavno utakmicu mogao zvršiti ovako ili da uništi protivnika u 4/4 ali se na naŝu nesreću desilo šta se desilo. Svi koji prate imalo Atićevu karijeru znaju da on nekako nađe način da usere utakmicu (izuzev Gruzije ja mislim).
Svakako da ima i do toga da nas je Tanasković je.beni ubio pod košem i da se od njega nismo odbranili ali pored toga nas je najviše koštalo što njihova dva napada na kraju ostavljaš jedinog beka koji je u stanju da pohodi otvoren šut samog. Prvi put yo radi Castaneda jer je napunio reket kad je Jaramaz prošao kroz sredinu a drugi put kad je Vrabac ispao protiv Jaramaza i Castaneda izlazi na Jaramaza te ostavlja Momirova samog u ćošku gdje on vezuje drugu tricu.
O slobodnim bacanjima nema potrebe pričati jer da šutaš slobodna 50% i nadaš se pobjedi ne ide ni protiv Azerbejdžana a ne igrača koji imaju iskustvo igranja u ABA Ligi i jačim ligama.
Dario mi izgleda kao čovjek koji bi mogao raditi dobar posao te će sigurnu biti zanimljivo pratiti sljedeća okupljanja.
Pored ovog poraza još uvijek vjerujem da možemo u julu pobjediti ili Srbiju na strani ili Tursku kući. Naravno ako nam roster bude kompletan a pod time smatram: Lazić se priključi (Bevba i kompanija napuste fotelje), Gegić se oporavi, dubai pusti Musu, Kamenjaša i Kondića, Juka dođe spreman na okupljanje, Mutić dobije poziv u reprezentaciju, te Castaneda i Atić uhvate dobru formu.
Kao sto je Djerdja rekao, najvazniji mecevi su u februaru. Jbg, mislili smo svi da cemo imati neke sanse ako dobijemo veceras. Sad je to u domenu naucne fantastike.