ja nisam skontao jesul ovo bili BH Fanaticosi na tribini ili BH Hooligansi ova nova grupa od smrka i zule?
Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Ne mogu nista nadugo pisat, vruca je glava, osim da zaista mislim da nije nemoguce drmnut srbiju tamo
(jokic se nece odazvat 90%). Samo je bitno da nasi svi budu na raspolaganju.
Žao mi Đerđe...nije zasluzio ovako tanak sastav. Veceras bi dobili samo da je Gegic bio tu. Ove druge je izlisno spominjat (dejan kamenjsevic persona non grata) Falio nam je jos jedan igrac na lopti, koji pored svega dokazano ima cojones kad se lomi utakmica.
Žao mi Đerđe...nije zasluzio ovako tanak sastav. Veceras bi dobili samo da je Gegic bio tu. Ove druge je izlisno spominjat (dejan kamenjsevic persona non grata) Falio nam je jos jedan igrac na lopti, koji pored svega dokazano ima cojones kad se lomi utakmica.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
-
TripleThreat
- Kontakt:
Odakle premisa da se Jokić neće odazvati?
"Your favorite player's favorite player" - MB
- akisarajevo92
- Kontakt:
klix.rs

Hooligansi su bili u prvim redovimaQUARTERBACK je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:53ja nisam skontao jesul ovo bili BH Fanaticosi na tribini ili BH Hooligansi ova nova grupa od smrka i zule?![]()
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 30 nov 2025, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
kako cemo bolan mi dobiti smrdiju kod njih u nekom sportu, kosarci posebno, nemoguce kakvi god sastavi bili.QUARTERBACK je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:49protiv srbije igramo 05.07.2026. godine dakle 6 dana prije obiljezavanja genocida u Srebrenici, vi ste ludi ako mislite da cemo ih tamo uzeti u tom terminu lol
Zato se ovo moralo dobiti veceras kad su se vec nudili i da si pogodio koje slobodno bacanje, ili da nisi imao retarrda Atica, dobili bi. U smrdiju ne bi morali ni putovati.
BHF je Bio na tribini, a ona grupica iza Kosa su Hooligens valjdaQUARTERBACK je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:53ja nisam skontao jesul ovo bili BH Fanaticosi na tribini ili BH Hooligansi ova nova grupa od smrka i zule?![]()
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
bordobijeli
- Kontakt:
Realno moglo je bolje navijanje biti , vise akcenat na podrsku nasim momcima nego na prozivanje protivnika . Vise je fudbalska atmosfera bila nego košarkaška. Al hajd to je najmanjii problem .
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 30 nov 2025, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Samo gledaj
Yebo vas navijavnje vise izgubili smo utakmicu na najbolniji moguci nacin, gdje smo vodili 35 minuta, imali 50% slobodnih, a oni jos o navijanju.Koga boli **** za navijanjem
Taj luzerski mentalitet koji krasi svakog sportistu u BiH je za neko istrazivanje u dalekoj buducnosti. Kako se nisi mogla pronaci jos 1-2 igraca za rotaciju ostaje pitanje.
Momcima svaka cast na borbenosti s kojom su neutralizirali svoju prosjecnost, ali svakako su navijaci uveliko doprinjeli tome.
Srbiju u gostima pobijedit
Zanimljivo sa se nije neko oglasio u ovih par godina i detaljno elaborirao sto je Tarik Biberovic postao Turcin? Je li zbog lakseg naprerka u karijeri ili sl. nesto kao Preldzic? Ako se ne varam oba igraca dolaze iz Zenice?
Pisi propalo, losa grupa nas zapala, a Musa moze link otvorit pa gledati, cuj klub. Ako je tako, neka se ne pravi toliko patriota, Musa djela a ne rijeci, znam da imas poslodavca, nije problem ali smanji pricu.
Balije, u jamu vas opet treba, j vas srbija majku retardiranu, neka vam skandiraju ratka mladica, ignorisuci genocid, mater vam j kako ste glupi i retardirani. Zbog takvih balijandera vicevi i pocinju sa suljom i mujom, glupani.
Momcima svaka cast na borbenosti s kojom su neutralizirali svoju prosjecnost, ali svakako su navijaci uveliko doprinjeli tome.
Srbiju u gostima pobijedit
Zanimljivo sa se nije neko oglasio u ovih par godina i detaljno elaborirao sto je Tarik Biberovic postao Turcin? Je li zbog lakseg naprerka u karijeri ili sl. nesto kao Preldzic? Ako se ne varam oba igraca dolaze iz Zenice?
Pisi propalo, losa grupa nas zapala, a Musa moze link otvorit pa gledati, cuj klub. Ako je tako, neka se ne pravi toliko patriota, Musa djela a ne rijeci, znam da imas poslodavca, nije problem ali smanji pricu.
Balije, u jamu vas opet treba, j vas srbija majku retardiranu, neka vam skandiraju ratka mladica, ignorisuci genocid, mater vam j kako ste glupi i retardirani. Zbog takvih balijandera vicevi i pocinju sa suljom i mujom, glupani.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 30 nov 2025, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Covjece u bitnim trenutcima tekme, umjesto podrske repki nesto se pjeva i skandira **** majkezeljovolimte je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:53Navijanje i atmosfera nije smetala selwktoru i igracima Srbije.. ali balijama oci ispadose
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Isti djavo, odazvao se ili ne. Uz neprijateljsku atmosferu, mozemo dobiti samo da se 5 nasih pretvori u Currya. Iskreno, tamo ocekujem minimalno 20 razlike, bili mi kompletni ili ne. Nadam se da od veceras Maric nece primirisati reprezentaciji nakon "problema".
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JohnCleese
- Kontakt:
Da je bila prazna dvorana uzeli bi nas 20+ poena razlikezeljovolimte je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:53Navijanje i atmosfera nije smetala selwktoru i igracima Srbije.. ali balijama oci ispadose
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma kad veceras ih nismo dobili necemo nikad.
- invincible1921
- Kontakt:
Samo im se pravdajte, i pricajte o suzivotu...sta su zasluzili ovo je kamilica u odnosu kako oni nas docekuju BL a kamol beogradu
=\_1921_/=
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma ljudi dragi niko nije protiv toga da im se yebe majka ali treba da damo prvo podrsku momcima i kad ih pobjedimo onda ih ispratimo sa uvredama jos da ih popisamo a ne ovako
-
TripleThreat
- Kontakt:
Baš tako.
Ovo mi je možda u top 5 najgorčijih poraza reprezentacije vjerovatno, ovdje o skandiranju i navijanju samo riječ.
Izgubili utakmicu koju smo kontrollisali skoro od početka do kraja. Ovom utakmicom smo 90% i izgubili realne šanse za plasman.
Što je najgore, izgubili smo jer smo pucali sami sebi u koljeno, i to ne zbog slobodnih, jer je to odavno karakteristika naše reprezentacije, nego zbog Atiće gluposti.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Samo da napomenem da je Šengelia 26-og igrao utakmicu za Barcelonu u Španiji gdje je igrao 21 minut pa avionom poslije utakmice otišao u Gruziju igrati protov Ukrajine 27-og gdje igrao 30 minuta i onda još večeras otišao nazad u Španiju da odigra utakmicu protiv Španije i još ima problema sa srcem. Naravno da je momak potpisao ugovor gdje je želio da mu klub omogući da nastupi u svakom prozoru za reprezentaciju. Naš Musa fino sjedi umjesto da je otišao u Dubai na potpis i rekao: "Slažem se sa svim ali želim da mi omogućite da idem igrati za reprezentaciju kada imam priliku." Od Kamenjaša i Kondića to ne bih očekivao jer su tek došli i nemaju tu neku slobodu u klubu a Musa koji je doveden da bude lider da to nije mogao staviti kao uslov a busa se sa patritizmom nemam riječi.
Svakako da bih više volio da Houston ode do kraja i odigra 7 utakmicu finala negdje oko 25. juna te izgube to finale i Šenguna ne puste na okupljanje već bi imali veće šanse da pobjedimo Turke kući.
Naravno uz ovo sve da mi budemo kompletni.
Ma kontam ako nekim čudom Denver ode do kraja u NBA (prošle sezone 7 utakmica finala se igrala 23. juna) teško da bi pustili Jokića a i ne vjerujem da bi on sam došao. Ako bi Bogdan zbog neke povrede otpao jer su ga baš unazad nekoliko sezona krenule opasno hvatati. Neki EL igrači otpadnu a nama se svi odazovu.DamirT je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:46Nema druze od boldiranog nista. Prvo sto ce oni biti puno vise kompletni (mislim i mi cemo, ali njihovi su veci kvalitet sigurno od nasih). A drugo i najvaznije, nasi ce se usr.ati kad krene sa tribina Srebrenica, balije itd. Dokazano sa svim nasim reprezentacijama, pocevsi od utakmice sa SCG kad su nase navijace kamenovali.CAZIN je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:41Pravo pomješane emocije. Utakmica velikog značaja za obje reprezentacije a obje reprezentacije ih igrale sa rezervnim rosterima. Imaš kontrolu nad utakmicom 3/4 i onda se desi momenat Atićeve gluposti za koji smo svi znali da će se dogoditi ali ne i da će ovako utjecati na ekipu.
Atić je jednostavno utakmicu mogao zvršiti ovako ili da uništi protivnika u 4/4 ali se na naŝu nesreću desilo šta se desilo. Svi koji prate imalo Atićevu karijeru znaju da on nekako nađe način da usere utakmicu (izuzev Gruzije ja mislim).
Svakako da ima i do toga da nas je Tanasković je.beni ubio pod košem i da se od njega nismo odbranili ali pored toga nas je najviše koštalo što njihova dva napada na kraju ostavljaš jedinog beka koji je u stanju da pohodi otvoren šut samog. Prvi put yo radi Castaneda jer je napunio reket kad je Jaramaz prošao kroz sredinu a drugi put kad je Vrabac ispao protiv Jaramaza i Castaneda izlazi na Jaramaza te ostavlja Momirova samog u ćošku gdje on vezuje drugu tricu.
O slobodnim bacanjima nema potrebe pričati jer da šutaš slobodna 50% i nadaš se pobjedi ne ide ni protiv Azerbejdžana a ne igrača koji imaju iskustvo igranja u ABA Ligi i jačim ligama.
Dario mi izgleda kao čovjek koji bi mogao raditi dobar posao te će sigurnu biti zanimljivo pratiti sljedeća okupljanja.
Pored ovog poraza još uvijek vjerujem da možemo u julu pobjediti ili Srbiju na strani ili Tursku kući. Naravno ako nam roster bude kompletan a pod time smatram: Lazić se priključi (Bevba i kompanija napuste fotelje), Gegić se oporavi, dubai pusti Musu, Kamenjaša i Kondića, Juka dođe spreman na okupljanje, Mutić dobije poziv u reprezentaciju, te Castaneda i Atić uhvate dobru formu.
Kao sto je Djerdja rekao, najvazniji mecevi su u februaru. Jbg, mislili smo svi da cemo imati neke sanse ako dobijemo veceras. Sad je to u domenu naucne fantastike.
Svakako da bih više volio da Houston ode do kraja i odigra 7 utakmicu finala negdje oko 25. juna te izgube to finale i Šenguna ne puste na okupljanje već bi imali veće šanse da pobjedimo Turke kući.
Naravno uz ovo sve da mi budemo kompletni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.