Prenose se bodovi. Govorim za plasman na MB, ne u drugi krug samo. Sa 2-4 omjerom u drugom krugu, šanse su skoro pa teoretske. Više od dvije pobjede protiv Švicarske je nerealno očekivati, u ovoj fazi.akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 23:02sto smo izgubili sanse za plasman? jel se prenose neki bodovi daljeTripleThreat je napisao/la: ↑30 nov 2025, 23:00Baš tako.
Ovo mi je možda u top 5 najgorčijih poraza reprezentacije vjerovatno, ovdje o skandiranju i navijanju samo riječ.
Izgubili utakmicu koju smo kontrollisali skoro od početka do kraja. Ovom utakmicom smo 90% i izgubili realne šanse za plasman.
Što je najgore, izgubili smo jer smo pucali sami sebi u koljeno, i to ne zbog slobodnih, jer je to odavno karakteristika naše reprezentacije, nego zbog Atiće gluposti.
zar nije dovoljno biti bolji od Svice da se prodje u drugi krug
Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
-
TripleThreat
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
"Your favorite player's favorite player" - MB
Ali meni nikada neće biti jasno da iste ove osobe će za koji dan platiti ulaznicu i gledati Aleksandru Prijovic u Sarajevu. Eto sportiste ćemo nalijepiti- košarkaše Srbije, a Prijovicka, Serifovicka, Dragana vi dodjite još ćemo i platiti.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Meni je tu najgore sto nam Kenu nisu pustiliDubai je pustio Dangubića, ali ne Musu, Kamenjaša i Kondića?
"Osjećam tihu patnju, ja se tu slažem s vama. Ja sam rekao već da je ovo besmisao. Klub ne može da vam kažće "ne" il isvi ili niko. Ova publika večeras zaslužuje najbolju košarku u obje reprezentacije.
U Bgu će se ćuti moguće sporadični zvižduci. Ništa više od toga, daleko je bila Marakana i sve je još bilo svježe. A I ne dolaze svakako nikakve organizovane grupe tu na te utakmice košarkaške reprezentacije.
Imali smo priliku da se punom dvoranom i navijanjem isključivo za svoju reprezentsciju pokaže neka druga slika BiH. Siguran sam da bi tako i došla pobjeda. No međutim, prevladao je šovinizam.
Što se tiče same košarke, dobro su se momci borili, koliko su u mogućnosti. Neki detalji su izostali. Fali tu iskustava, ali i Srbija je došla u nekom valjda D sastavu.
Šanse da se tamo dobije je ravno nuli. Neće im igrati Jokić skoro sigurno, ali tu je opet pregršt EL igrača, vjerovatno Bogdanović i Jović iz NBA. Probati dobiti Turke ovdje i dva puta Švicu.
Imali smo priliku da se punom dvoranom i navijanjem isključivo za svoju reprezentsciju pokaže neka druga slika BiH. Siguran sam da bi tako i došla pobjeda. No međutim, prevladao je šovinizam.
Što se tiče same košarke, dobro su se momci borili, koliko su u mogućnosti. Neki detalji su izostali. Fali tu iskustava, ali i Srbija je došla u nekom valjda D sastavu.
Šanse da se tamo dobije je ravno nuli. Neće im igrati Jokić skoro sigurno, ali tu je opet pregršt EL igrača, vjerovatno Bogdanović i Jović iz NBA. Probati dobiti Turke ovdje i dva puta Švicu.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Ovdje ljudi zive u svojim fikcijama.JohnCleese je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:57Da je bila prazna dvorana uzeli bi nas 20+ poena razlikezeljovolimte je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:53Navijanje i atmosfera nije smetala selwktoru i igracima Srbije.. ali balijama oci ispadose
Ispratite malo utakmice Partizana i Zvezde. Da vidite ovo o cemu mi pricamo, ma samo otidji do BL ili Mostara na utakmicu Borca i Zrinakog.
Treba ih cvijecem docekati, a oni nek skandiraju noz zica, i svojim usranim generalima. Genocid nad BOSNJACIMA je pretvoren u pobjedu i z koju godinu ce.ga slaviti.
BHF na tribini bio, BHH bili na sjever teleskopu.QUARTERBACK je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:53ja nisam skontao jesul ovo bili BH Fanaticosi na tribini ili BH Hooligansi ova nova grupa od smrka i zule?![]()
Ps. Da se sjetim najmilijih onima kome je večerašnje navijanje smetalo jer smo se zamjerili komšijama.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Prvo da ti se izvinem... A izvinjavam ti se, zato sto sam mislio da si i ti u grupi koja se izvinjava za navijanje...Hrammm1921 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:21Vaya je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:19Jebli li ti oni familiju, sto ti nisu Sugavicu do temelja spalili...Hrammm1921 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:17
Balije na tribinama, na to mislim![]()
A bravo za srbe, uzeli nam pola drzave , i evo karaju nas kako hoce
Veliko bravo
Bas na takve balije i mislim poput tebe , sutra ces sa chetom na rakiju , a na pocetku tekme ti nije pravo sto se zvizdi himni
Bratstvo i jedinstvo
Baljooooo na kvadratic
Zato sam ti spomenuo Grbavicu u tom kontekstu (koji priznajem nije bio ispravan, medjutim jeste bio provokatorski...).... Za to kontam, ako su tebi baska zapaili stadion - koji se ti k*rac moras pravdati za neko benigno navijanje...
Ali tek sada vidim da sam se zajeb'o.... i zato je recenica bila...sto ti nisu spalili Grbavicu do temelja - mozda bi onda progled'o...
Izvinjavam se jos jednom...vidim da smo na istim stranama po pitanju ovih stvari...
Ko im J**+ mater...da su BHF bili malo glasniji, mozda bi Momirov i fulio jednu od onih trojki...
Atic i slobodna odlucili, sve jasno. Steta, ovi su bili zreli da ih dobijemo…
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Sta ja tebi da pricam kad si glup ko ****.Kajzer10 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 23:02Ne razumijes ti da su njihove izjave onako gospodsko pishanje po seljakluku na tribinama. Kako i najvise boli. I od Alimpijevica i od Tanaskovica.zeljovolimte je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:53Navijanje i atmosfera nije smetala selwktoru i igracima Srbije.. ali balijama oci ispadose
Oni su svjesni odakle dolaze i sta su. Dok ti glupane zatucani da te prekolju jos pet puta neces to shvatit.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ovaj ti je njihov rokizeljovolimte je napisao/la: ↑30 nov 2025, 23:09Sta ja tebi da pricam kad si glup ko ****.Kajzer10 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 23:02Ne razumijes ti da su njihove izjave onako gospodsko pishanje po seljakluku na tribinama. Kako i najvise boli. I od Alimpijevica i od Tanaskovica.zeljovolimte je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:53
Navijanje i atmosfera nije smetala selwktoru i igracima Srbije.. ali balijama oci ispadose
Oni su svjesni odakle dolaze i sta su. Dok ti glupane zatucani da te prekolju jos pet puta neces to shvatit.
- PasodelMar
- Kontakt:
Slobodni 50%, očaj brate mili. Na ovim slobodnim bacanjima se utakmica izgubila. Šteta. Napadi u drugoj polovini, pogotovo u 4/4 očajni. Na kraju opet dobiješ priliku da se vratiš preko Alibegovica i on pred košem zakaže. Atica drmaju emocije ko majmuna u kavezu. Naivno. Tri četvrtine su odigrali solidno, ma da opet ništa posebno, a zadnja četvrtina je bila katastrofa.
Navijači, BHF i ostali svaka čast, kao uvijek.
Navijači, BHF i ostali svaka čast, kao uvijek.
Avantii je napisao/la: ↑30 nov 2025, 23:07U Bgu će se ćuti moguće sporadični zvižduci. Ništa više od toga, daleko je bila Marakana i sve je još bilo svježe. A I ne dolaze svakako nikakve organizovane grupe tu na te utakmice košarkaške reprezentacije.
Košarka je kulturni dvoranski sport i ovakvo navijanje nije za košarkaške utakmice.
- JohnCleese
- Kontakt:
Sta fali Dragani?
Ona dodje kroz sljivike i livade da raju pjeva lijepe ljubavne pjesme, a ne dolazi da se natpjevava i bori protiv recimo Zehre Bajraktarevic u borbi za plasman najmilozvucnijeg melosa na Balkanu.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- VensanKasel
- Kontakt:
Koliko god da si ljut ne može simbol otpora spominjati , još pisati Sugavica ... Čuj Sugavica , koja je to fora ? Je li to sa fudbalskih debilnih tema ?Vaya je napisao/la: ↑30 nov 2025, 23:08Prvo da ti se izvinem... A izvinjavam ti se, zato sto sam mislio da si i ti u grupi koja se izvinjava za navijanje...Hrammm1921 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:21
Bas na takve balije i mislim poput tebe , sutra ces sa chetom na rakiju , a na pocetku tekme ti nije pravo sto se zvizdi himni
Bratstvo i jedinstvo
Baljooooo na kvadratic
Zato sam ti spomenuo Grbavicu u tom kontekstu (koji priznajem nije bio ispravan, medjutim jeste bio provokatorski...).... Za to kontam, ako su tebi baska zapaili stadion - koji se ti k*rac moras pravdati za neko benigno navijanje...
Ali tek sada vidim da sam se zajeb'o.... i zato je recenica bila...sto ti nisu spalili Grbavicu do temelja - mozda bi onda progled'o...![]()
Izvinjavam se jos jednom...vidim da smo na istim stranama po pitanju ovih stvari...
Ko im **** mater...da su BHF bili malo glasniji, mozda bi Momirov i fulio jednu od onih trojki...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
zeljovolimte
- Kontakt:
U svakom slucaju puno si blizi tim komunjarama cim Grbavicu nazivas sugavicom. I spominjes nekakva paljenja..Vaya je napisao/la: ↑30 nov 2025, 23:08Prvo da ti se izvinem... A izvinjavam ti se, zato sto sam mislio da si i ti u grupi koja se izvinjava za navijanje...Hrammm1921 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:21
Bratstvo i jedinstvo
Baljooooo na kvadratic
Ali tek sada vidim da sam se zajeb'o.... i zato je recenica bila...sto ti nisu spalili Grbavicu do temelja - mozda bi onda progled'o...![]()
Ko im **** mater...da su BHF bili malo glasniji, mozda bi Momirov i fulio jednu od onih trojki...
Jel te stid smradu? A nazivas se patriotom?
Taj stadiion he simbol otpora glavnig grada.
Hajte molim vas...
JohnCleese je napisao/la: ↑30 nov 2025, 23:12Sta fali Dragani?
Ona dodje kroz sljivike i livade da raju pjeva lijepe ljubavne pjesme, a ne dolazi da se natpjevava i bori protiv recimo Zehre Bajraktarevic u borbi za plasman najmilozvucnijeg melosa na Balkanu.
Dobro kažeš
Percepcija mi se odmah promijenila kad mi se objasni ovako jasno
-
TribuneEst
- Kontakt:
Navijanje horor. Ono je sramota za 2025. godinu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.