ovaj ti je njihov rokizeljovolimte je napisao/la: ↑30 nov 2025, 23:09Sta ja tebi da pricam kad si glup ko ****.Kajzer10 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 23:02Ne razumijes ti da su njihove izjave onako gospodsko pishanje po seljakluku na tribinama. Kako i najvise boli. I od Alimpijevica i od Tanaskovica.zeljovolimte je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:53
Navijanje i atmosfera nije smetala selwktoru i igracima Srbije.. ali balijama oci ispadose
Oni su svjesni odakle dolaze i sta su. Dok ti glupane zatucani da te prekolju jos pet puta neces to shvatit.
Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
- PasodelMar
- Kontakt:
Slobodni 50%, očaj brate mili. Na ovim slobodnim bacanjima se utakmica izgubila. Šteta. Napadi u drugoj polovini, pogotovo u 4/4 očajni. Na kraju opet dobiješ priliku da se vratiš preko Alibegovica i on pred košem zakaže. Atica drmaju emocije ko majmuna u kavezu. Naivno. Tri četvrtine su odigrali solidno, ma da opet ništa posebno, a zadnja četvrtina je bila katastrofa.
Navijači, BHF i ostali svaka čast, kao uvijek.
Navijači, BHF i ostali svaka čast, kao uvijek.
Avantii je napisao/la: ↑30 nov 2025, 23:07U Bgu će se ćuti moguće sporadični zvižduci. Ništa više od toga, daleko je bila Marakana i sve je još bilo svježe. A I ne dolaze svakako nikakve organizovane grupe tu na te utakmice košarkaške reprezentacije.
Imali smo priliku da se punom dvoranom i navijanjem isključivo za svoju reprezentsciju pokaže neka druga slika BiH. Siguran sam da bi tako i došla pobjeda. No međutim, prevladao je šovinizam.
Košarka je kulturni dvoranski sport i ovakvo navijanje nije za košarkaške utakmice.
- JohnCleese
- Kontakt:
Sta fali Dragani?
Ona dodje kroz sljivike i livade da raju pjeva lijepe ljubavne pjesme, a ne dolazi da se natpjevava i bori protiv recimo Zehre Bajraktarevic u borbi za plasman najmilozvucnijeg melosa na Balkanu.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- VensanKasel
- Kontakt:
Koliko god da si ljut ne može simbol otpora spominjati , još pisati Sugavica ... Čuj Sugavica , koja je to fora ? Je li to sa fudbalskih debilnih tema ?Vaya je napisao/la: ↑30 nov 2025, 23:08Prvo da ti se izvinem... A izvinjavam ti se, zato sto sam mislio da si i ti u grupi koja se izvinjava za navijanje...Hrammm1921 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:21
Bas na takve balije i mislim poput tebe , sutra ces sa chetom na rakiju , a na pocetku tekme ti nije pravo sto se zvizdi himni
Bratstvo i jedinstvo
Baljooooo na kvadratic
Zato sam ti spomenuo Grbavicu u tom kontekstu (koji priznajem nije bio ispravan, medjutim jeste bio provokatorski...).... Za to kontam, ako su tebi baska zapaili stadion - koji se ti k*rac moras pravdati za neko benigno navijanje...
Ali tek sada vidim da sam se zajeb'o.... i zato je recenica bila...sto ti nisu spalili Grbavicu do temelja - mozda bi onda progled'o...![]()
Izvinjavam se jos jednom...vidim da smo na istim stranama po pitanju ovih stvari...
Ko im **** mater...da su BHF bili malo glasniji, mozda bi Momirov i fulio jednu od onih trojki...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
zeljovolimte
- Kontakt:
U svakom slucaju puno si blizi tim komunjarama cim Grbavicu nazivas sugavicom. I spominjes nekakva paljenja..Vaya je napisao/la: ↑30 nov 2025, 23:08Prvo da ti se izvinem... A izvinjavam ti se, zato sto sam mislio da si i ti u grupi koja se izvinjava za navijanje...Hrammm1921 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:21
Bas na takve balije i mislim poput tebe , sutra ces sa chetom na rakiju , a na pocetku tekme ti nije pravo sto se zvizdi himni
Bratstvo i jedinstvo
Baljooooo na kvadratic
Zato sam ti spomenuo Grbavicu u tom kontekstu (koji priznajem nije bio ispravan, medjutim jeste bio provokatorski...).... Za to kontam, ako su tebi baska zapaili stadion - koji se ti k*rac moras pravdati za neko benigno navijanje...
Ali tek sada vidim da sam se zajeb'o.... i zato je recenica bila...sto ti nisu spalili Grbavicu do temelja - mozda bi onda progled'o...![]()
Izvinjavam se jos jednom...vidim da smo na istim stranama po pitanju ovih stvari...
Ko im **** mater...da su BHF bili malo glasniji, mozda bi Momirov i fulio jednu od onih trojki...
Jel te stid smradu? A nazivas se patriotom?
Taj stadiion he simbol otpora glavnig grada.
Hajte molim vas...
JohnCleese je napisao/la: ↑30 nov 2025, 23:12Sta fali Dragani?
Ona dodje kroz sljivike i livade da raju pjeva lijepe ljubavne pjesme, a ne dolazi da se natpjevava i bori protiv recimo Zehre Bajraktarevic u borbi za plasman najmilozvucnijeg melosa na Balkanu.
Dobro kažeš
Percepcija mi se odmah promijenila kad mi se objasni ovako jasno
-
TribuneEst
- Kontakt:
Navijanje horor. Ono je sramota za 2025. godinu.
Samo jos jednog sposobnog igraca da smo imali na pozicijama 1 i 2 dobili bi.Da je bar Gegic zdrav nista drugo
- invincible1921
- Kontakt:
Ko god misli da je navijanje radikalno, nek ode u progresivniji dio drzave, ili progresvnije komsije/susjede..eno napadaju antifasicitki skup
=\_1921_/=
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ili da nam je ostao u utakmici onaj jedan sposoboan....
"Your favorite player's favorite player" - MB
Pa komunjare su mu osnovale klub '46te.zeljovolimte je napisao/la: ↑30 nov 2025, 23:13U svakom slucaju puno si blizi tim komunjarama cim Grbavicu nazivas sugavicom. I spominjes nekakva paljenja..Vaya je napisao/la: ↑30 nov 2025, 23:08Prvo da ti se izvinem... A izvinjavam ti se, zato sto sam mislio da si i ti u grupi koja se izvinjava za navijanje...Hrammm1921 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:21
Bratstvo i jedinstvo
Baljooooo na kvadratic
Jel te stid smradu? A nazivas se patriotom?
Taj stadiion he simbol otpora glavnig grada.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
bordobijeli
- Kontakt:
Al mi zaboravljamo da je ovaj nas sastav limitiran i nikad slabiji. Sulejmanovic,Alibegovic i Castaneda igraju u jacim klubovims to jest Castsneda ne igra . Gutic u kk Bosni nema minute, Arslanagic na Kosovu , Vrabac Madjarska, Ilic Igokea,Penava Poljska ,Atic Bosna . Bas tanko pretanko .
Prije 10 dana Fener gostovao Partizanu u Areni... Platno 15x15... Obilic ubija Murata.... Tresti dvorana Lelecu Turci, kukaju bule.... Oderala ih Euroliga 50k€
Prije par godina...gostuje Galata Crvrnoj Zvezdi...krcata Arena...ovi debili prije pocetka utakmica nasli nekakvog guslara, nabili mu one njihove opanke sa zakrivljenim spicem, sajkaca, kokarda, za pojasom kubura i gusla na razglasu na srrd terena...opet lelecu Turci kukaju bule...snima neko gledaoce u publici...svi odreda, od 7 do 77 u glas pjevaju...od glave Zete do grada Spuza...
Koji kultirni dvoranski sport...
Ovdje se stokholmci upalili zato sto je bilo **** cetnicke majke...
Zadnja izmjena: Vaya, dana/u 30 nov 2025, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Previse se o navijanju prica.
Bilo vrijedjanja, bice ga i u Beogradu.
Kad se pjeva cetnicima misli se na Srbe, Turcima misli se na Bosnjake.
Ono sto je razlika je da u srpskom sastavu nema Bosnjaka, u bosanskomima Srba. I zamisli pjevas pjesmu gazi cetnika, a u dresu reprezentacije ti igra Srbin. O tome se godinama ne razmislja.
Kosarkaski, vrlo tanko. Utakmicu rjesila sira rotacija i slobodna bacanja.
Bilo vrijedjanja, bice ga i u Beogradu.
Kad se pjeva cetnicima misli se na Srbe, Turcima misli se na Bosnjake.
Ono sto je razlika je da u srpskom sastavu nema Bosnjaka, u bosanskomima Srba. I zamisli pjevas pjesmu gazi cetnika, a u dresu reprezentacije ti igra Srbin. O tome se godinama ne razmislja.
Kosarkaski, vrlo tanko. Utakmicu rjesila sira rotacija i slobodna bacanja.
Kako se ispisao po nama i nasoj vecerasnjoj koridi. Iskreno ocekivano s obzirom na domacinstvo, vjerujem da bi u Mejdanu bila kosarkaskija atmosfera ali opet zavisi do koga dodju ulaznice.Selektor Srbije pohvalio atmosferu u Skenderiji: "Svaka čast Bosni, divna košarkaška večer"
U toj svoj ratobornoj atmosferi mi smo se izgubili, sa slobodnim i Aticevoj gluposti.
Ruzna slika, gorak poraz i cijelo vecer, ne smijem ni zamisliti uzvrat. Laku noc Bosno i Hercegovino.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Isti igraci srbije koji su nas dobili veceras Momirov i Jaramaz su protiv KK Bosne uzasni bili nisu mogli kosa dat.Tako da ne se.ri visebordobijeli je napisao/la: ↑30 nov 2025, 23:20Al mi zaboravljamo da je ovaj nas sastav limitiran i nikad slabiji. Sulejmanovic,Alibegovic i Castaneda igraju u jacim klubovims to jest Castsneda ne igra . Gutic u kk Bosni nema minute, Arslanagic na Kosovu , Vrabac Madjarska, Ilic Igokea,Penava Poljska ,Atic Bosna . Bas tanko pretanko .
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Najbolje da smo im crveni tepih stavili i po jednu ružu za svakog igrača, te člana stručnog štaba.
Isto ko što su svi naši političari poletili u Bg da izjave saučešće jer je neko retardirano dijete uzelo pušku i pucalo po školi i kao što su politili da proglase dan žalosti zbog događaja koji nema veze s nama. I oni su sigurno proglasili dane žalosti zbog svih tragedija od tada do danas u BiH, evo svi političari iz Srbije poletili u Jablanicu i Tuzlu da izjavljuju saučešća, jesu, ali u kurcu.
Ko nas bre zavadi. Bratstvo i jedinstvo, tri vjere jedna nacija. Nabijem vas na ku.rac ko god ovako misli. Vi ste gori od njih 10 puta.
Isto ko što su svi naši političari poletili u Bg da izjave saučešće jer je neko retardirano dijete uzelo pušku i pucalo po školi i kao što su politili da proglase dan žalosti zbog događaja koji nema veze s nama. I oni su sigurno proglasili dane žalosti zbog svih tragedija od tada do danas u BiH, evo svi političari iz Srbije poletili u Jablanicu i Tuzlu da izjavljuju saučešća, jesu, ali u kurcu.
Ko nas bre zavadi. Bratstvo i jedinstvo, tri vjere jedna nacija. Nabijem vas na ku.rac ko god ovako misli. Vi ste gori od njih 10 puta.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 6 gostiju.