Zutti je napisao/la: ↑30 nov 2025, 23:08
QUARTERBACK je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:53
GG3 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 22:51
Veceras nije bilo navijanja Vec izlijevanja bjesa i frustracija
ja nisam skontao jesul ovo bili BH Fanaticosi na tribini ili BH Hooligansi ova nova grupa od smrka i zule?
BHF na tribini bio, BHH bili na sjever teleskopu.
Ps. Da se sjetim najmilijih onima kome je večerašnje navijanje smetalo jer smo se zamjerili komšijama.
Evo meni je smetalo. Ne zbog komsija jer me za njih boli izmedju prepona. Ne postoji vece ponizenje za himnu jedne drzave nego kada publika sjedi i nikako ne reaguje. To bih uradio sa sam bio u dvorani,ne bih zvizdao i pjevao mrzim te smrdijo dok njihova himna pjeva,samo sjedio i gledao Instagram. U trenutcima u kojima se tekma lomi,nasi igraci se ukenjali u gace sa tribina na ide podrska nego prozivanje cetalja i time dajes protivniku dodatnu snagu da igra.
To bih pjevao da smo ih vodili 6-7 razlike na minutu do kraja. Recimo protiv croasana je odradjeno kako treba,ekipa se nosila pjesmom i onda kada smo ih poveli 20 + razlike cijela dvorana pjevala o starom mostu.
Tako je trebalo i veceras: nositi ekipu u kriticnim momentima pjesmom i onda im j.ebati matere i turke koji su ih doveli na ovaj prostor.
Nema kompleksa nikakvog,davanja nekome na bitnosti,samo navijanje za svoju ekipu.
Ovim idiotima samo mi dajemo na vaznosti a nebitni su.