FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Riquelme1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mislim da je možda ponajveći potencijal naše škole Korora i treba igrati. U napadu imamo Jaganjca koji je dao 2, Rakića koji je dao 1, Koningsa koji nije dao nijedan i Krpića na kojeg SŠ ne računa. Zabio bi i Korora jedan do sad makar slučajno.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Tako je ima mjesta barem za dvojicu juniora
Kororu brate i Dragovica u veznomRiquelme1921 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 09:23Mislim da je možda ponajveći potencijal naše škole Korora i treba igrati. U napadu imamo Jaganjca koji je dao 2, Rakića koji je dao 1, Koningsa koji nije dao nijedan i Krpića na kojeg SŠ ne računa. Zabio bi i Korora jedan do sad makar slučajno.
Meni Dragovic izgleda bolje od Gojaka
Vidjet cemo ima tu jos djece poput Omerbasica, Mujkica…
Znaci dvojicu sigurno mozemo staviti u prvi tim
Dragovic (17) je najbolji strijelac i asistent juniora sa 7 golova i 6 asistencija u 13 utakmica, a ima i dvije asistencije za prvi tim protiv Slavije i Vukovara
Sto se tice Korore njega bi upario sa Jaganjcem jer su razliti profil igraca i Korora je amf poluspic tacno sto nam treba
Slazem se Korora bi sigurno zabio da je dobio samse kao Konings
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Njemu izgleda Dragovic bolje od Gojaka a nije ih gledao nikad. Joj Zulfo ti bas internet manijak
Ako ne dobiju priliku nećemo znati mogu li ili ne, ali ne priliku od 15 minuta, nego priliku kakvu su dobili sve ove menadžerske ublehe
Muki vazda nesto lupeta i primjetio sam uvijek nasu djecu pljuje, a polovnjake uzdize
Gledo sam gojaka jos dok je igrao za ingostadt u17 nisi ni znao ko je on
Dragovica sam gledao par puta i mali je dobar protiv Vukovara je sjajno asistirao Sosicu
Gledao sam i Koningsa lik je promasaj i od Drlje
Takodjer Pejic i Obradov promasaji, a ostali se mogu rotirati
Gledo sam gojaka jos dok je igrao za ingostadt u17 nisi ni znao ko je on
Dragovica sam gledao par puta i mali je dobar protiv Vukovara je sjajno asistirao Sosicu
Gledao sam i Koningsa lik je promasaj i od Drlje
Takodjer Pejic i Obradov promasaji, a ostali se mogu rotirati
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Zulfo ti ne gledas prvi tim kad igra ako nemas stream a ne da gledas nasu djecu. Kako pises neko bi pomislio ti svaku omladinaca gledas, a ustvari lupas samo. Zulfo zulfo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Teško mi je bilo komentarisati bilo šta nakon utakmice..
Što se tiče poraza, realno, očekivao sam ga kao i u Mostaru..
Ali nije to toliki problem,koliko je što ni u Mostaru,a ni u Banja Luci, pored rezultatskog deficita,nismo bili u stanju da preuzmemo incijativu, nešto odigramo i pokušamo da probamo doći do izjednačujućeg gola.
Ekipa koja nema kvalitet da podigne linije, iznese loptu, stane na loptu, pritisne protivnika, ne zaslužuje biti u top4.
I to je ogroman problem, a samo trener može biti zaslužan za to. To se stalno ponavlja, i sad zaista mislim,da mi sa Adžemom ne možemo mnogo više od trenutnih rezultata.
Ali nije to toliki problem,koliko je što ni u Mostaru,a ni u Banja Luci, pored rezultatskog deficita,nismo bili u stanju da preuzmemo incijativu, nešto odigramo i pokušamo da probamo doći do izjednačujućeg gola.
Ekipa koja nema kvalitet da podigne linije, iznese loptu, stane na loptu, pritisne protivnika, ne zaslužuje biti u top4.
I to je ogroman problem, a samo trener može biti zaslužan za to. To se stalno ponavlja, i sad zaista mislim,da mi sa Adžemom ne možemo mnogo više od trenutnih rezultata.
-
itatabisine
- Kontakt:
O ovome sam i ja nedavno pisao. Od 20-tak odigranih utakmica u niti jednoj utakmici mi nismo napravili presing tj.nismo "stisli" protivnika. Zaista je nevjerovatno da mi nismo u stanju 10 minuta pritisnuti protivnika i pokusati dati gol.avalPacidoroP je napisao/la: ↑01 dec 2025, 11:24Teško mi je bilo komentarisati bilo šta nakon utakmice..
U naredne 4 utakmice treba postaviti uslov najmanje 9 bodova ako to ne ostvari Adzem treba da napusti klupu.
Zrinjski i Borac su nam se vec odlijepili, Velez nas je prestigao, Sarajevo puse za vratom, dakle u naredne 4 utakmice mi moramo osvojiti sto vise bodova, kako bi na proljece mogli ganjati evropu.
Nemamo mi brate ni igraca da tako igramoavalPacidoroP je napisao/la: ↑01 dec 2025, 11:24Teško mi je bilo komentarisati bilo šta nakon utakmice..
Ni jedan nas igrac ne zna prenijeti loptu ili zadrzati posjed
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Milosevic zna i to niko ne moze osporiti, drugo je sto nema s kim da igra. Evo kad Milosevic primi loptu i treba da je gurne u napad, hajmo realno kome Jaganjac i Rakic ma bjeziNoDi80 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 11:45Nemamo mi brate ni igraca da tako igramoavalPacidoroP je napisao/la: ↑01 dec 2025, 11:24Teško mi je bilo komentarisati bilo šta nakon utakmice..
Ni jedan nas igrac ne zna prenijeti loptu ili zadrzati posjed
-
AhmedNurudin
- Kontakt:
Na klixu vijest da je večeras samo konstituirajuća skupština, dok na faktoru spominju tačku razno i razmatranje potencijalne ponude. Da li ima neko informaciju da li je to samo prolongirano ili se nešto zakomplikovalo ili propalo (iskreno se nadam da nije).
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Nije da se nije znalo da je ovo samo skupstina na kojoj ce se bitat predsjednik i podpredsjednik skupstine.Uostalom sve ce se rec kad izaberu predsjednika.
Brko iz druge galaksije!
- mamonelafo
- Kontakt:
Ne mora nužno ni to značiti, jer kada se bude mijenjao Statut, mijenjat će se i broj delegata i ko će biti u njoj. A iz reda delegata će se birati rukovodstvo skupštine. Ovo će danas biti vjerovatno sve prelazno, jer mora Klub funkcionirati do promjene Statuta i eventualnog ulaska ulagača.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
-
MoSaZeLjo1921
- Kontakt:
Derbi zvanično subota 16h.
Osim ako taj covjek nije jedan od oni koje investitor zeli u svom timu.mamonelafo je napisao/la: ↑01 dec 2025, 13:29Ne mora nužno ni to značiti, jer kada se bude mijenjao Statut, mijenjat će se i broj delegata i ko će biti u njoj. A iz reda delegata će se birati rukovodstvo skupštine.
Brko iz druge galaksije!
- mamonelafo
- Kontakt:
Ma naravno, to bi olakšalo procese. Bit će to dobro.1921boy je napisao/la: ↑01 dec 2025, 13:40Osim ako taj covjek nije jedan od oni koje investitor zeli u svom timu.mamonelafo je napisao/la: ↑01 dec 2025, 13:29Ne mora nužno ni to značiti, jer kada se bude mijenjao Statut, mijenjat će se i broj delegata i ko će biti u njoj. A iz reda delegata će se birati rukovodstvo skupštine.![]()
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Na posljednoj pripremnoj protiv Zrinjskog pred Evropu smo igrali pressing, i to je stvarno dobro izgledalo.. Očekuješ kroz sezonu da će to iz treninga u trening,iz sedmice u sedmicu bolje izgledati,a mi naprotiv, sve lošije i lošije izgledamo.itatabisine je napisao/la: ↑01 dec 2025, 11:36O ovome sam i ja nedavno pisao. Od 20-tak odigranih utakmica u niti jednoj utakmici mi nismo napravili presing tj.nismo "stisli" protivnika. Zaista je nevjerovatno da mi nismo u stanju 10 minuta pritisnuti protivnika i pokusati dati gol.avalPacidoroP je napisao/la: ↑01 dec 2025, 11:24Teško mi je bilo komentarisati bilo šta nakon utakmice..
U naredne 4 utakmice treba postaviti uslov najmanje 9 bodova ako to ne ostvari Adzem treba da napusti klupu.
Zrinjski i Borac su nam se vec odlijepili, Velez nas je prestigao, Sarajevo puse za vratom, dakle u naredne 4 utakmice mi moramo osvojiti sto vise bodova, kako bi na proljece mogli ganjati evropu.
To je do trenera i stručnog štaba. A zaista volim Adu ko insana.
Imamo Široki,Radnik i Slogu kući, te Sarajevo u gostima.
Kao što kažeš, ako ne uzme 9.bodova,onda je sve kredite iz prvog dijela takmičenja potrošio.
Danas otvaraju kovertu da vide sta je gospon Mirvic ponudio. Pa ako im se svidi more biti bidne, a i ne mora.
Nezgodno je prognozirati, ali mi sad imamo situaciju napraviti neki zaista pozitivan niz, zašto ne bismo sve tri kući dobili i kod onih odigrali x , pa da na kraju ovoga dijela to izgleda kako i treba i kako smo mi navijači zaslužili. Ide nam na ruku raspored kako naš tako i ovih ekipa s kojima se ganjamo, trebalo bi to iskoristiti. Ali znat će se već prekosutra, poslije utakmice sa Širokim na čemu smo. Kiks je naravno sve osim pobjede da definišemo. U neku ruku svi su nas otpisali i niko nas ne shvata ozbiljno, što je dobro za nas. Ne znam kakva je situacija u i oko svlačionice i koliko to može da ima uticaj na dalje stvari, ali mi smo ionako jedna velika misterija i sami sebi nejasni. Ako se vratimo na treće mjesto, to neće toliko biti rezultat našeg rada i koninuiteta, već i toga da su i ostale ekipe teški odron. Mislim da je ova utakmica prekosutra, presudna za Adžemov ostanak ili ne na klupi.avalPacidoroP je napisao/la: ↑01 dec 2025, 14:13Na posljednoj pripremnoj protiv Zrinjskog pred Evropu smo igrali pressing, i to je stvarno dobro izgledalo.. Očekuješ kroz sezonu da će to iz treninga u trening,iz sedmice u sedmicu bolje izgledati,a mi naprotiv, sve lošije i lošije izgledamo.itatabisine je napisao/la: ↑01 dec 2025, 11:36O ovome sam i ja nedavno pisao. Od 20-tak odigranih utakmica u niti jednoj utakmici mi nismo napravili presing tj.nismo "stisli" protivnika. Zaista je nevjerovatno da mi nismo u stanju 10 minuta pritisnuti protivnika i pokusati dati gol.avalPacidoroP je napisao/la: ↑01 dec 2025, 11:24Teško mi je bilo komentarisati bilo šta nakon utakmice..
To je do trenera i stručnog štaba. A zaista volim Adu ko insana.
Imamo Široki,Radnik i Slogu kući, te Sarajevo u gostima.
Kao što kažeš, ako ne uzme 9.bodova,onda je sve kredite iz prvog dijela takmičenja potrošio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.