Kada bi drzava bila napadnuta, kao sto je bila napadnuta 100 puta do sada, naravno da ne bih pobjegao...to je kucni odgoj koji dobijes ili ne dobijes...Samozdravlje je napisao/la: ↑01 dec 2025, 14:10Bravo majstore. Ovako te casti neko ko je 3,5 god. bio u rovu, nisam Rambo bio, ali 2x me snajper CETNICKI (ne izbjegavamVaya je napisao/la: ↑01 dec 2025, 12:57Jeb'o majku, gledam i slusam ove male kulturne i pristojne sisice...To je sve nesto zabezeknuto, to se ibreti, to se izvinjava...jebote led ima li muska na ovome forumu?
Ne d'o Bog sutta da zabuca, ja bi pobjeg'o odavde, ne jer se bojim dusmana, nego 90% muskih koji bi mi trebali cuvati ledja u rovu sve pickica do pickice...
Onaj gore navodi finu kulturnu dvoransku raju koja je dosla da gleda kosarku...a pokazes im sliku Stark arene od prije 10 dana Partizan - Fenerbahce - ide odgovor, Zar mi trebamo da budemo kao oni?![]()
Ne trebamo biti kao oni, ali s obzirom ko su oni, zasluzuju da budemo 100x gori...
Ima li iko muda ovdje i sekund... Kad je neko zaradio postovanje sa Srbima na kulturicu i postenje u zadnjih 200 godina?
Kome je do kulturice i ostalih sranja nek prati umjetnicko klizanje i neka gleda operu i balet...
Ovo je **** Balkan...
stvorove nazvati pravim imenom, nisu ljudi oni koji pale ZIVE LOMACE ).
Cim Ti kazes da bi pobjegao, lazes, takvi ne bjeze.![]()
Samo me **** iznenadjuje da kroz sta je sve ovaj narod i drzava prosli, da u tom narodu ima i dalje toliko mekusaca i malih pizdi...