Kvalifikacije za MundoBasket 2027

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

bordobijeli
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027

Post Postao/la bordobijeli » 01 dec 2025, 23:06

DirkNowitzki je napisao/la:
01 dec 2025, 23:00
chily-rz je napisao/la:
01 dec 2025, 22:58
01 dec 2025, 22:56
Veceras sam dobio potpune informacije o nastupu nasih reprezentativaca iz Dubaija.

Nije uopste bio problem sa Dubaijem i Kamenjasevicem i Golemcem. Naime, Misko Raznatovic je ovo uradio kako bi se osvetio nasem selektoru Dariju. Prije desetak godina mu je bio menadzer i onda ga je Octagon “oteo”.

Poslije toga se Misko zarekao da kada dodje prava prilika da ce mu se osvetiti. Dosla je prilika i nasa reprezentacija je ispastala. Nesto tako se zakleo i Vasi Micicu, pa cemo vidjeti epilog.
Nije mogao sam od sebe nikako, ne može on donositi odluke u ime kluba i igrača.
Itekako moze. Misko je preopasan i moze sve da izgura. Kamenjas je dobio 1.3 miliona eura za dvije sezone u Dubaiju najvise zaslugom Miska, tako da bi ga poslusao sve sta ovaj kaze.
Ako su ga igraci poslušali onda je do igraca nije do Dubaia ni do Miska.

Maverick
Kontakt:

Post Postao/la Maverick » 01 dec 2025, 23:07

Veceras sam dobio potpune informacije o nastupu nasih reprezentativaca iz Dubaija.

Nije uopste bio problem sa Dubaijem i Kamenjasevicem i Golemcem. Naime, Misko Raznatovic je ovo uradio kako bi se osvetio nasem selektoru Dariju. Prije desetak godina mu je bio menadzer i onda ga je Octagon “oteo”.

Poslije toga se Misko zarekao da kada dodje prava prilika da ce mu se osvetiti. Dosla je prilika i nasa reprezentacija je ispastala. Nesto tako se zakleo i Vasi Micicu, pa cemo vidjeti epilog.
I jadan citavih 10 godina moro cekat da mu dohaka. Za nadat se da ce Micicu dohakat u 5.
Ovaj grad i ovaj klub su poginuli u ratu.Ubijeni su onog dana kad je na opstini Novi Grad osvanulo upozorenje napisano markerom na listu iz sveske: "Ovdje se pozdravlja sa selam alejkum." by HBP

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 01 dec 2025, 23:09

antisisoja1919 je napisao/la:
01 dec 2025, 22:55
galia95 je napisao/la:
01 dec 2025, 22:45
Sad su mi mnogo jasniji ovi komentari na forumu. Očito veliki broj Sarajlija tako i misli. Žali Bože ubijene djece i heroja koji su život dali za odbranu grada da bi 30 godina kasnije slušali ovo jadno i bijedno beskičmenjačko poltronsko podilaženje i ulizivanje agresoru koji, ne samo da se nikad nije ni izvinio za svoje zločine, nego i dalje glorificira ratne zločince i negira genocid.

Znao je mile da ce se ovako desit u Skenderiji, pa nas je počeo vriejdjat i ponizavat prije 15-20 godina i vriejdja i dalje.
A ne bi sigurno da se nije pjevalo u Skenderiji sinoc kako se pjevalo.
J*bem ja nas glupe. Beskicmenjaci pravi. Nije cudo sto svako malo dozivimo genocid.
Jos cuj ovog malca "kakvu reakciju da očekujemo u beogradu"
Pa ti svakodnevno imas cetnickog orgijanje od njih, sa desavanjima iz Skenderije i bez njih.
Ovaj narod zivi u nekom paralelnom svijetu.
U fazonu "kakvu reakciju da očekujemo u Beogradu nakon što smo mi njima ovo uradili u Sarajevu", a inače bi sve bilo u najboljem redu :crazy:

Yebo majku, dobro smo mi ikako i opstali kao država i narod. 😅

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 01 dec 2025, 23:16

chily-rz je napisao/la:

Hahahaha e čuj nije Miško mogao , brate dragi pratiš li ti košarku ? Znaš li ko je Miško ?
Raspitaj se malo kod ljudi koji prate košarku ;)

On ti je dugogodišnji "selektor" reprezentacije Srbije , sa ogromnim uticajem u FIBA i najjači evropski menadžer .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 01 dec 2025, 23:19

VensanKasel je napisao/la:
01 dec 2025, 23:16
chily-rz je napisao/la:

Hahahaha e čuj nije Miško mogao , brate dragi pratiš li ti košarku ? Znaš li ko je Miško ?

On ti je dugogodišnji "selektor" reprezentacije Srbije , sa ogromnim uticajem u FIBA i najjači evropski menadžer .
Kako je Atić igrao sinoć, i on je Miškov. :D
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 01 dec 2025, 23:20

Ghuraba je napisao/la:
01 dec 2025, 17:09
TripleThreat je napisao/la:
01 dec 2025, 15:50
Gdje sam ja uopće konkretno spomenuo da nije specifično kod Adisa dobivao šansu? Hajde mi konkretno izdvoji taj dio, a znam da nećeš, jer ne postoji. Jasno sam napisao "prozori u kojim jeste dobivao šansu od 15-ak minuta u prosjeku". Nigdje nisam spomenuo ni Adisa, ni da se radi o uopćeno zadnje 2 godine.
Zamisli skines se za 25 utakmica i selektor ti ni u jednoj ne da ni sekunde ili odradis pripreme od 40 dana i on te nikako ne povede na turnir zbog Arslanagica ili Zahiragica. Sad kad malo bolje razmislim, donekle i razumijem njegovo razocarenje u sve oko reprezentacije.
I šta sad s tim? Pa Alibegović je bukvalno na isti način dolazio i odlazio kući sa okupljanja, dok je još naturalizovan bio. Dolazio na pripreme, znao da neće biti na finalnom sastavu i šta sad?
Prvo u prethodnom postu govoris za njegovu minutazu od 15-ak minuta u zadnje dvije godine reprezentativnih prozora, a onda lijepis statistiku koja je bila prije toga i dodatno spominjes utakmice od prije 7 godina protiv Bugarske i Finske - i jos kod drugog trenera.
Napisao sam u zadnje 2 godine u kojima jeste dobijao šansu, a ne u zadnje 2 godine reprezentativnih prozora generalno. Piše ti sve, vrati se i čitaj sa razumijevanjem prije nego što me počneš potvarati da pišem nešto što nisam napisao.
Poslije sam sebe dodatno pobijas i pises kako Bosnic nije imao velika ocekivanja od njega i kako mu nije davao veliku minutazu protiv jacih protivnika, a poenta svega i jeste da sam se osvrnuo samo na to da lik nije dobio pravu sansu u reprezentaciji. Doduse, ja sam ciljao na sansu kod Adisa, a ti evo haman smatras da je nije dobio ni kod Bosnica (sto ja uopste ne mislim). E sad, da te tu ja pobijem - ne moras uvijek sam sebe. Bosnic mu je dao 18 i 28 minuta u tim kvalifikacijama za MB protiv Finske (jak protivnik) i Bugarske - iako je momak tad imao 19 godina, a zamisli da za gotovo 4 godine svog mandata nikad nije prijavio Arslanagica ni za jednu utakmicu. Kako je moguce da je Vedran bio tolika neznalica, pa je tamo nekom tinejdzeru davao ozbiljne minute, a da starijeg i boljeg igraca od njega nikad nije ni primijetio...
Finska u B sastavu jak protivnik? Bugarska jak protivnik? Čitaš li ti šta pišeš? Logičnije je da će mu Bosnić davati priliku u takvim utakmicama, jer kao što sam napisao, to su neuporedivi protivnici sa iole nekim konkretnijim reprezentacijama u punom sastavu kakve i jesu bile najčešće dok nas je Adis vodio. Fino sam napisao da je njegov prostor za igru u rezultatski opuštenijim utakmicama protiv inferiornijih reprezentacija/sastava.

Eto pitam ja tebe opet, zašto mu ni Bosnić nije dao šansu protiv Litvanije u prvom utakmici dvomeča? U utakmici koja jeste bila egal i protiv reprezentacije koja je poznata kao košarkaška sila, za razliku od Finske. Vjerovatno zato što je imao velika očekivanja od njega.

Možda je bilo par utakmica u kojim mu Adis i jeste mogao dati šansu, ali te utakmice su jako rijetke. Svakako ih nije bilo u tolikoj mjeri da praviš ovoliku hajku oko ovoga.
Odlicno znam koliko je Campara bio talentovan, a koliko Arslanagic. To sto nije ostvario ni 20% onoga sto se od njega ocekivalo, ne pobija cinjenicu da je bio 50x talentovaniji od Adnana (prva petorka u juniorima Realu ipak nesto govori), da je igrao na 5x jacem nivou od Adnana (3 sezone u aba ligi su nesto o cemu ovaj samo moze sanjati), te da je i dan danas daleko bolji na klupskom nivou od Adnana (pogledaj statistiku njih dvojice u klubovima za koje igraju). Meni je to recimo dovoljno argumenata da mu dam sansu ispred ovog drugog ili bar isto kao i ovom drugom. E sad, da li bi on u reprezentaciji dao vise od Arslanagica i da li bi dokazao da moze dati solidnih 10-15 ili vise minuta (sto ovaj nikad nije dokazao) - ne mozemo znati jer ga je Adis ignorisao u 34 zvanicne utakmice na klupi reprezentacije.
Među tvojim greškama (i još par forumaša) je što očekuješ i baziraš očekivanja za reprezentativne nastupe na osnovu klupskih nastupa. Mnogi reprezentativci su igrali u reprezentativnom dresu daleko iznad onog što su pokazivali u klubovima, odnosno ligama u kojim igraju. Alibegović i Lazić (koji kluba nije ni imao godinama) su čisti primjer toga. Također ću uvijek spomenuti Vrabca kao primjer toga, kojeg si redovno prozivao i pozivao da se "skloni" u stranu za igrače tipa Sikiraša. Halo, Sikiraša, lika koji je evo odbio četvrti poziv zaredom, bez obzira na partije koje pruža. A evo Adin opet i ovaj prozor među najboljim igračima reprezentacije, ponovno. To je još jedna u nizu tvojih mnogobrojnih fula. Adin ti začepljuje usta redovno.

To što je Sani imao respektabilniju karijeru od Arslanagića ničim ne znači da bi doprinio nešto više od onog što je Arslanagić doprinio reprezentaciji. Na kraju krajeva, obojica su bili na pripremama, Adis je imao uvida u obojicu i sigurno da ću kredibilnijom uzeti Adisovu procjenu viđenog na pripremama nego tvoju neosnovanu navalentnost za Čamparom već duži period.

Dobar si forumaš, očito pratiš košarku, ali imaš jako često jako nadmen stav da si jedini upravu i često s visine komuniciraš s drugima, iako se dosta puta pokazalo da su ti prognoze bila totalna fula. Ovo sa Sanijem je blasfemično da se raspravlja u ovolikoj mjeri. Postavio si narativ kao da pričamo o nekom reprezentativcu koji zaista jeste uradio toliko mnogo za reprezentaciju i imao zabilježenih partija za pamćenje pa da smo sigurni i uvjereni da se njegovo odsustvo osjeti. Apsurdno.
Tu je i statistika ako se nećemo voditi eye-testom, crno na bijelo na vidjelu da je u posljednje 2 godine reprezentativnih prozora u kojima jeste dobijao 15-ak minuta u prosjeku - bio ispod nivoa.

Ako se iz ovoga ne moze zakljuciti da si mislio da je Campara u zadnje dvije godine dobijao sansu u reprezentaciji (15-ak min u prosjeku), onda sam ja retardiran. Ako ne mislis na to, nego ciljas na ovaj period kad mu je Bosnic davao sansu, onda doslovno govoris da o njemu treba suditi na osnovu utakmica koje je odigrao kad je imao 19-20 godina (prvi prozor) i 21-22 godine (drugi prozor).
Alejkumu selam.

Fino ti piše, eto boldirao sam ti, "posljednje 2 godine u kojim jeste dobijao oko 15-ak minuta". Dakle, misli se na zadnje 2 godine nastupa u kojima jeste dobijao 15-ak minuta (2021. i početak 2022.), a ne one u kojima nije dobijao - a to su te koje ti spominješ, počevši od EB 2022. pa nadalje.

Čampara je u tim prozorima (utakmica protiv Mađarske u februaru 2023 i novembru 2022) o kojim sam pričao bio nadomak 24 godine. To uopće nisu mlade godine godine pa da nemaš nagovještaj kakav je ko. Poređenja radi, Kamenjaš koji je nepunu godinu mlađi od njega, Gegić koji je nepunu godinu stariji od njega, i Atić koji je nepune dvije godine stariji od njega - su već bili isprofilisani igrači i redovni dijelovi rotacije, znao si šta možeš da očekuješ od njih i njhovo odsustvo se itekako osjetilo u smislu produkcije, za razliku od Sanija. Musu da ne spominjem.
Po tome vec sad treba pokopati malog Hrelju, jer u Turskoj s 19 godina nije nista pokazao. Nadam se da i njemu za 7-8 godina neces izvlaciti statistiku iz ovog prozora i time argumentovati njegovo nepozivanje ili smanjenu minutazu.
Naravno da neću, jer je Hrelji 19 godina, a uzorak Čampare o kojem pričamo 23-24 godine. 4-5 godina razlike.
Ako ipak stvarno mislis na period kod Adisa, onda ti ponovo potcrtavam da mu je covjek od moguce 34 utakmice dao priliku u svega 3. Moja poenta sve vrijeme je da taj momak nije dobio pravu sansu u reprezentaciji i to sam napisao u postu gdje sam citirao drugog forumasa, a ne da je on igracina i da mora igrati 20 minuta u prosjeku.
Napisao sam ti već da nisam inicijalno mislio na Adisov period. Mada sam ti bez obzira na to napisao u prethodnom odgovoru - čovjek nikad nije vidio dovoljno kvaliteta u njemu da mu da minute protiv kvalitetnijih protivnika. Ja ne znam šta ti je tu toliko teško da sažvačeš. Nije ih ni Arslanagiću davao sem Kipra i par sekundi protiv Grčke. I nek nije.
I sto je najjace u svemu, ti u kvalifikacijama gdje je on dobio priliku u 3 od 12 utakmica izvlacis prosjek minutaze samo za te 3 utakmice i kazes je to 15-ak min u prosjeku, a zanemarujes tih 9 utakmica u kojima je dobio krompir. :rol: Podijeli ti tih 40-ak minuta na 12 utakmica, pa ces vidjeti koliki ce biti prosjek. Kako smijesan pokusaj manipulacije. :lol:
Izvlačim prosjek minuta u utakmicama u kojima jeste igrao. U utakmicama u kojim nije igrao i ne izvlačim prosjek, kao što ne izvlači apsolutno nijedna statistika. Ne mogu da vjerujem da ti to trebam objašnjavati. A druga je stvar što je bilo utakmica i pod Bosnićem gdje mu nije davao šansu. Dobro se zapitaj zašto su dva selektora u određenim utakmicama izbjegavali da mu daju ikakvu šansu. Istina, Adis puno češće, zbog ozbiljnijih protivnika i rezultatski bitnijih utakmica u kojim je bio, ali kao što sam navodio u prethodnim postovima, i Bosnić ga je znao ostaviti van rotacije. Očito s razlogom.
Slaba ova Finska, jos u B sastavu. Mene bi bilo sramota da imam 19 godina i da protiv euroligaskog igraca Koponena zabijem samo 10 poena - uz 80% suta iz igre. :think:
slika
Znači samo zbog Koponena se tadašnja Finska smatrala jakom reprezentacijom? Ko je tu još bio vrijedan iznimnog pomena u Finaca sem Salina? Dakle pričamo o jednom euroligaškom igraču, još par EC igrača i hrpom igrača po ligama koje nisu ništa impozantnije od liga naših tadašnjih igrača. Sad uporedi takvu Finsku i ovakvu Tursku i Srbiju. U obje instance ovog prozora, puno više i euroligaških i EC igrača.
Pa ako neces gledati sta je ko napravio u karijeri, onda je bolje da svaki put zovemo igrace iz domace lige. Em se neces natezati s Kamenjasevicem (i drugima poput njega) po medijima, em neces placati avionske karte, em ce ti se uvijek svi odazvati. Mozda je Jakupovic bolji od Atica, samo mu to jos niko nije javio. :lol: Ti poredis Lazica i Vrabca, koji su godinama igrali aba ligu i bili respektabilni igraci u njoj, s jednim Arslanagicem kojem je vrhunac karijere bila slovenska liga. Strasno...
Prvo, nisam uporedio Lazića i Vrabca sa Arslanagićem, nego sam ih uzeo primjer da njihov trenutni klupski (ne)angažman ne mora biti presudan u njihovim igrama za reprezentaciju. Nigdje ih nisam doveo u direkntu korelaciju, nego je to tvoje spinovanje. I nemam pojma zašto mi poturaš Arslanagića u usta uopće, kad ova diskusija uopće nije o njemu.

Eto da se vodiš tom tvojom analogijom da bi klupske partije aksiom za reprezentativnu produkciju - Čampara je upravo u tim prozorima na koje sam se ja referisao igrao ABA ligu sa Splitom pa se opet skoro ništa od tih klupskih partija nije konvertovalo u reprezentativnu produkciju. Što nije bio isti slučaj sa našim ostalim ABA ligašima iz tog vremena.
Da imam potrebu da sam jedini u pravu, ja bih se s tobom ganjao danima (i prosli put i sad) i branio svoj stav do besvijesti. Ovako kazem da si i tad i sad ti potpuno u pravu i sve 5. Maksuz selam! :salut:
Ma jašta. Ovako si isto i sa Dirkom nedavno. Ganjali se danima na drugoj temi, dok čovjek nije završio prepiranje upravo ovako kako ti sad završavaš, sa "upravu si sve". :kafa:
Zadnja izmjena: TripleThreat, dana/u 01 dec 2025, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
"Your favorite player's favorite player" - MB

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 01 dec 2025, 23:21

Nirton je napisao/la:
01 dec 2025, 23:19
chily-rz je napisao/la:

Kako je Atić igrao sinoć, i on je Miškov. :D
Njega je namjerno pustio hahahaha 😅

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 01 dec 2025, 23:26

Hot take- ako se BiH plasira na ovo prvenstvo, kosarka postaje veca/popularnija od fudbala na reprezentativnom nivou.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 01 dec 2025, 23:29

alemsa je napisao/la:
01 dec 2025, 23:26
Hot take- ako se BiH plasira na ovo prvenstvo, kosarka postaje veca/popularnija od fudbala na reprezentativnom nivou.
Hoce se dodatno jos popularizovati, ali nece nikad biti popularnija od fudbala.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 01 dec 2025, 23:31

Ma tako nam i treba kad im je Arkanov rodjak menadzer :yawn:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 01 dec 2025, 23:32

alemsa je napisao/la:
01 dec 2025, 23:26
Da osvojimo svjetsko, nema od toga ništa aleme :mrgreen:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 01 dec 2025, 23:34

19vendetta87 je napisao/la:
01 dec 2025, 23:29

Hoce se dodatno jos popularizovati, ali nece nikad biti popularnija od fudbala.
Itekako da ima sanse (opet ponavljam po repci samo), jer si u 5 deka, mozda 5 repki na svijetu s kojim ono ne mozes igrati. Pa sad si zamalo bio top 8 u Evropi. To je u fudbalu nemoguca misija, jos ako odes na svjetsko pa tamo busis Azijante 40 razlike.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 01 dec 2025, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 01 dec 2025, 23:35

TripleThreat, trenutna:
slika

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 01 dec 2025, 23:38

Ne valja ti to. Valja za sve odgovarati, pa i za anonimne postove na forumu.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 01 dec 2025, 23:39

chily-rz je napisao/la:

Znači li to da je i vlasnik Dubaija, Muse i Kamenjaša? Da im sutra kaže da goli prohodaju čaršijom ovi bi to uradili?

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 01 dec 2025, 23:49

01 dec 2025, 23:38
Odgovarati sto sam ilustrativno prikazao da si se zapetljao kao pile u kucine?

Bas si neumoljivi bukvalista, ne kontam kako mi se ponovo desila greska da udjem u diskusiju s tobom. Cak i kad mu kazes da je sve u pravu i jos ga uljudno poselamis, on opet citira svako slovo i po 56. put presipa iz supljeg u prazno. :damn:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 dec 2025, 23:50

huupmil je napisao/la:
01 dec 2025, 22:23
Za Srbijance je ovo drugorazredni dogadjaj i dobili su priliku da vam se sa visine nasmiju u lice sa komentarima da je jadno kako navijacke zajednice generalno kod nas izgledaju, a ovi stariji su pogleda da je tuzno u sta se pretvorio grad koji je nekada pretendovao na nesto. Kosarka se tu izgubila.

Mislim da je bitno reci, moj je utisak da
Ljudi u Srbiji jednostavno ne dozivljavaju i ne poznaju Bosnu, niti mislim da kontaju zasto ih mrzite. Oni dodju na dvodnevnu turu na cevape pitu ili u izlazak i to je to.

Takodje treba reci da vi nikada niste imali problem sa Srbijancima, nego sa ljudima koji su zivjeli i zive u Bosni i Hecegovini.

Vi sada da upoznate nekog Novosadjanina ili Valjevca, ako nije u navijackoj subkulturi ili nacionalista - sto nije mala podgrupa u kriznim vremenima ali svejedno dobro biste morali da se namucite da mu objasnite kakav problem istorijski imaju Bosna i Srbija. Oni znaju da je bio neki rat u Jugoslaviji, ali oni ne osjecaju privatnu krivicu niti misle puno o tome, previse je vremena proslo.

U tim sredinama je misljenje da su Bosanci generalno problem, jer su strani element Bosna Cg i Hr.

Imali ste dobru sansu da mozda iskoristite tu duboku podjelu u drustvu Srbije, i narativ da urbano stanovnistvo zivi zarobljeno od seljaka Bosanskih Srba ili tako nesto na šarm podvuc i poneku istorijsku ozbiljniju paralelu.

Ovako ste izjednacili i onog Savu sto grli onu zamotanu djevojku iz Novog Pazara i koji setaju za novo društvo i Ćacije mafijase sto tuku narod po Srbiji i Vucica.

Da gledate komentare, vidjeli biste da se u Srbiji Bosnjacko stanovnistvo prilicno aktuelizovalo i prica o zajednistvu za Srbiju. I da je to bio kamen spoticanja jako dugo i da su raznim spinovima preko medija to razbijali, ali neuspjesno, jer je narod stajao uz mladost.

Ovo je volej sa druge strane za Kurir i Vucica, i ako su mafijasi vodili navijanje, ne sumnjam da su službe sa one strane podmazale stvari da idu u zeljenom toku.

Ali bez obzira na sve.. Puno srece svima u nastavku navijao sam za mlade momke sa obje strane.
Izvini, ali ti ne znas kud "udaras" i ne poznas temu ni 5%. Nemoj se ljutiti, vjv su ti dobre namjere, ali djavo je u detaljima:

- Proslo puno vremena (30 g.), a 600 god.Kosovskog boja bilo u junu ove godine.
- Teza da smo imali problem sa Srbima iz Bosne, a ne sa Srbima iz Srbije. A arkan, seselj i ostala bratija iz Svrakina
- I u WWII su genocid radili Srbi iz Srbije po istocnoj Bosni
- Gledao sam neki film iz Srbije, kao vojna policija regrutuje "dobrovoljce", koji bjeze i iskacu s balkona
- Dobro dosli svi na cevape i "burek s mesom", ako im ne smeta Ezan
- Tuzno u sta se pretvorio grad, mislis na Beograd ?
- Ma koga genocidasi mogu gledati sa visine.Ono cega se cestit stidi, jado se ponosi
- Drina nas dijeli, a ne znaju da se u njihovo ime ubilo 100 hiljada ljudi, a znaju koliko je stradalo u Jasenovcu u junu 2025 g.
- Ma zaboli nas cuna za podjele u Srbiji,
- Kakav ba volej, mozda Ti to tako dozivljavas, da se u Skenderiji pjevalo BP, bilo bi da smo oktavu nizi.
- Otislo je u pravom smjeru, svakom po zasluzi. Mafija vodila navijanje, djeca koja Bosnu vide za godisnjeg odmora/raspusta
- Djeca koja su imali srecu da ih roditelji izvuku iz BL, Brckog, Bjeline.... :kafa: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 01 dec 2025, 23:54

Ghuraba je napisao/la:
01 dec 2025, 23:49
01 dec 2025, 23:38
Odgovarati sto sam ilustrativno prikazao da si se zapetljao kao pile u kucine?

Bas si neumoljivi bukvalista, ne kontam kako mi se ponovo desila greska da udjem u diskusiju s tobom. Cak i kad mu kazes da je sve u pravu i jos ga uljudno poselamis, on opet citira svako slovo i po 56. put presipa iz supljeg u prazno. :damn:
Ghuraba ahbabu, nije se niko zapetljao, nego, kao što sam ti i naveo prije par postova, jako si tvrdoglav u svojim stavovima i cinično degradiraš tuđa argumentovana mišljenja pa sam primoran da ti pišem "elaborate" kako ih ti nazivaš, jer uporno tešeš neke aksiome koji su svakako toliko trivijalni da skoro i nisu vrijedni pomena.

Prošli put, na kraju diskusije i pri nedostatku argumenata, počeo si ismijavati izraze koje koristim. Ovaj put su neke "ilustracije" u pitanju, pri istoj situaciji nedostatka argumenata. Ako ti se ne upušta u argumentovane diskusije, izignorišeš post i to je to, svakako me i jesi prvi kvotao. Da nisam svojim očima vidio kako se i sa Dirkom prepireš na isti način, mislio bih da je do mene.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 01 dec 2025, 23:57

tri bosanska srbina na BHRT komentarisu atmosferu na jucerasnjoj utakmici, uz to uzeli samo saopstenja od ambasade Srbije i od KSS Srbije :rol:

i neka im neko objasni da je FIBA pod "potpuni haos" mislila na to da se utakmica odlucivala u posljednjoj sekundi
UGASILI SE SUTRA DABOGDA
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 02 dec 2025, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 02 dec 2025, 00:00

To je ta divna prijateljska atmosfera koja bi nas dočekala u Beogradu da se nije desilo ono sinoć u Skenderiji 😅🤣

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.