NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Nurkic iz utakmice u utakmicu sve bolji nakon slabog pocetka sezone konacno se uklopio u ekipu.
On i Love sa svojim iskustvom sigurno mogu pomoci mladim igracima Jazzera u njihovom razvoju prvenstveno mislim na Baileya,Keyontea,Filipowskog ,Claytona.
Steta zbog ozljede Kesslera,s njim bi Jazz bio znatno bolja ekipa i mozda bi vec ove sezone bili spremni na borbu za PO.
Keyonte George je dosta napredovao u odnosu na proslu sezonu,Bailey izgleda zasad vrlo dobro(s obzirom da ima samo 19 godina).
Ako se zadrzi Lauri,uz Keyontea-Baileya-Kesslera-Filipowskog ,Utah moze imati dobre sezone u narednom periodu
On i Love sa svojim iskustvom sigurno mogu pomoci mladim igracima Jazzera u njihovom razvoju prvenstveno mislim na Baileya,Keyontea,Filipowskog ,Claytona.
Steta zbog ozljede Kesslera,s njim bi Jazz bio znatno bolja ekipa i mozda bi vec ove sezone bili spremni na borbu za PO.
Keyonte George je dosta napredovao u odnosu na proslu sezonu,Bailey izgleda zasad vrlo dobro(s obzirom da ima samo 19 godina).
Ako se zadrzi Lauri,uz Keyontea-Baileya-Kesslera-Filipowskog ,Utah moze imati dobre sezone u narednom periodu
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ja se nadam da će uspjeti uhvatiti Play-In, iako to nije baš mal zalogaj na zapadu. Simpatična ekipa, predvođena Markkanenom, koji mi je bio drag još iz dana Chicaga i za kojeg sam smatrao još tada da je bilo neosnovano malo hajpa oko njega u poređenju da Porzingisom, jer je pokazivao poprilično sličan skill set njemu sa poprilično sličnom visinom. Nadam se da će ove godine ponovo biti all star, a trebao bi, po dosadašnjem toku. Pure hooper, bez previše gimmicks 
"Your favorite player's favorite player" - MB
Aleme kakva vam je ovo minutaza prve petorke svi 40min, jel ovo bila playoff tekma ili sta? Pa Utah vas uze , Nurk vas izdominirao. Tebe odmah nema na temi da spominjes real madrid i tako to.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Moj najveci strah su postupci Aingea,samo se nadam da ce ostaviti Laurija u Salt Lake Citiju,zadnje novosti su te da su Pistonsi i GSW odbijeni .TripleThreat je napisao/la: ↑02 dec 2025, 07:33Ja se nadam da će uspjeti uhvatiti Play-In, iako to nije baš mal zalogaj na zapadu. Simpatična ekipa, predvođena Markkanenom, koji mi je bio drag još iz dana Chicaga i za kojeg sam smatrao još tada da je bilo neosnovano malo hajpa oko njega u poređenju da Porzingisom, jer je pokazivao poprilično sličan skill set njemu sa poprilično sličnom visinom. Nadam se da će ove godine ponovo biti all star, a trebao bi, po dosadašnjem toku. Pure hooper, bez previše gimmicks![]()
Ovaj tim treba da se gradi sa fincem uz nadopunu mladih igraca.,
Ima tu jos mnogo posla da bi se Utah vratila tamo gdje je bila ranije ,a to je bio sami vrh Zapadne konferencije i skoro uvijek zagarantovani PO.
Ove sezone su bolji u odnosu na dvije ranije,treba ispratiti razvoj Baileya(vrlo obecavajuci igrac)polako se adaptira u Juti iako nije zelio da igra za nas
Nazalost Collier-Sensabaugh-Hendricks su slabi i njih se treba rijesiti.
Sa nadopunom 2-3 dobra igraca,Jazz moze konkurisati za 9-10 mjesto,iako mislim da to nece uspjeti
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Minutaza nije razlog poraza Houstona,Adamsa nije bilo jedino u odnosu na proslu utakmicu.
Razlika je u tome sto je Keyonte bio zdrav za ovu utakmicu i to je bio veliki plus za Jazzere
Da je Keyonte bio spreman za proslu utakmicu,Houston bi se sigurno mnogo vise namucio i prvu utakmicu da pobjede
- BosniaBoston
- Kontakt:
Out of the 30 guards who have defended the most two-point shots this season, Shai Gilgeous-Alexander has allowed the lowest percentage at 45.2%. By contrast, Luka Doncic has allowed the highest percentage at 63.9%.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Tako se titule ne osvajaju,njeegov pristup u odbrani je sramotan.BosniaBoston je napisao/la: ↑02 dec 2025, 10:27Out of the 30 guards who have defended the most two-point shots this season, Shai Gilgeous-Alexander has allowed the lowest percentage at 45.2%. By contrast, Luka Doncic has allowed the highest percentage at 63.9%.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kako volim te Nurkic Jusufe...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
I ovaj se sprda, neće Lakersi nigdje dok god ovog trpe.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
To vam je tzv. "schedule loss". Nista cudno, znaju ovi sto duze prate, naucit ce vas amidza.
Zbog ovakvih stvari današnja NBA izgleda sve više kao kečeri, a ne najbolja kosarka svijeta, pa nigdje rivaliteta borbe, zajebava se a ekipi mu deru guzove. Pa jbt da se ovo desilo u Evropi u trenutku kad ti ekipa gubi 20 razlike, ti se zajebavas sa protivnica totalno nezainteresirano za bilo sta, još trener zove time out a ti ostaneš se zajebavati, niti bi se igrač više vratio u ekipu, niti bi se od navijača mogao vratiti u grad. Ovo bi mu bilo zadnje sto je uradio. Na aerodromu bi ga ostavili. I onda neko dodje i kaze najveći košarkaš ikad.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 11:21
I ovaj se sprda, neće Lakersi nigdje dok god ovog trpe.
Zadnja izmjena: Sport90, dana/u 02 dec 2025, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Ovi se opametili, Pippen igrao za million dollara dok je Jordan uzimao 30. Jer eto Bogati lojalnost ekipi, zrtvuj se da se pobjedi, i na kraju ga Chicago nije ni platio nego Houston. A sta bi bilo da se povrijedio prije Houston-a. Ovi danas pametni, kakva ekipa ne gleda ni tebe niko... A sto se tice LeBrona i te scene, slazem se.Sport90 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 13:32
Zbog ovakvih stvari današnja NBA izgleda sve više kao kćeri, a ne najbolja kosarka svijeta, pa nigdje rivaliteta borbe, zajebava se a ekipi mu deru guzove. Pa jbt da se ovo desilo u Evropi u trenutku kad ti ekipa gubi 20 razlike, ti se zajebavas sa protivnica totalno nezainteresirano za bilo sta, još trener zove time out a ti ostaneš se zajebavati, niti bi se igrač više vratio u ekipu, niti bi se od navijača mogao vratiti u grad. Ovo bi mu bilo zadnje sto je uradio. Na aerodromu bi ga ostavili. I onda neko dodje i kaze najveći košarkaš ikad.
Ma nije problem nek uzimaju lovu i trebaju da uzimaju, ali ne možeš se onako ponašati dok ti ekipa gubi, ali nikako. Ako ti je vec **** penzionisi se bratealemsa je napisao/la: ↑02 dec 2025, 14:00Ovi se opametili, Pippen igrao za million dollara dok je Jordan uzimao 30. Jer eto Bogati lojalnost ekipi, zrtvuj se da se pobjedi, i na kraju ga Chicago nije ni platio nego Houston. A sta bi bilo da se povrijedio prije Houston-a. Ovi danas pametni, kakva ekipa ne gleda ni tebe niko... A sto se tice LeBrona i te scene, slazem se.Sport90 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 13:32
Zbog ovakvih stvari današnja NBA izgleda sve više kao kćeri, a ne najbolja kosarka svijeta, pa nigdje rivaliteta borbe, zajebava se a ekipi mu deru guzove. Pa jbt da se ovo desilo u Evropi u trenutku kad ti ekipa gubi 20 razlike, ti se zajebavas sa protivnica totalno nezainteresirano za bilo sta, još trener zove time out a ti ostaneš se zajebavati, niti bi se igrač više vratio u ekipu, niti bi se od navijača mogao vratiti u grad. Ovo bi mu bilo zadnje sto je uradio. Na aerodromu bi ga ostavili. I onda neko dodje i kaze najveći košarkaš ikad.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ugrubi se to poprilično u playoffu. Ne govorim konkretno za Lakerse, ali je u dosta serija prošle godine (a i prije) došlo do koškanja, umalo tuča. Posebno na istoku.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Ako nije stalo onima koji nista nisu osvojili,sto bi i njemu koji je sve osvojio,uostalom jedna utakmica pocetkom decembra zacas se zaboravi 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Schedule loss a čitava prva petorka igrala 40+ minuta, ima logike
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pa b2b ti stavili s istom ekipom (obje na strani), i to nakon sto smo prvu dobili blowout-om, vodili 40 razlike u jednom momentu. Logicno da ce ljudi ici da se ne obrukaju opet, profesionalci su to ipak.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 14:48Schedule loss a čitava prva petorka igrala 40+ minuta, ima logike![]()
Slicno kao u playoffu, bolje ti je prvu tekmu dobiti 2 razlike nego 30, jer ako dobijes 30, drugu gubis ili ce biti na posjed u dosta navrata. Jer tad porazena ekipa pravi adjustments, dok ti ne pravis. A kad dobijes 2-3 razlike onda ne prave oni neki adjustments jer misle da je posjed mogao otici i u njihovu korist, tad imas vece sanse da ih dobijes sa blowout u drugoj.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
OKC se odvojio na vrhu lige jako. Šta mislite mogu li srušiti rekord Warriorsa 73-9?
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.