Pricamo o drzavi Srbiji..sto se tice srba i cetnika, kad je stani ili kad se pita o necemu nacionalnom 95% su ih cetnici...ne znam sto se pravimo budale i ponasamo ko da postoji ne znam ti kolika masa srba koja osuduje cetnistvoBenjooJutub je napisao/la: ↑02 dec 2025, 12:11Srbe na jednu, Četnike na drugu stranu. To bi trebalo svima biti jasno.invincible1921 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 11:14Reko sam jucer 10 puta najmanje...dal bi ja sve reko na tekmi sto je BHF, mozda i ne bi, mozda ti bi, itdMElloo je napisao/la: ↑02 dec 2025, 11:11
ma vidi
i ja bi im zvizdao na himnu, zvizdao njima
al ne bi navijao vucicu **** i srbijo kurvo balkanska na kosarkaskoj utakmci nego bi pruzio podrsku nasim momcima i viko Edi Atic ili Emire Emiie ili Amare.
Navijanje po meni nije bilo kosarkaski sto se i vidjelo, publika nije znala prepoznat momentum, kad pritisak na sudije,kad na igrace
Poenta je da oni apsolutno ne zasluzju da se prica jel im se nesto trebalo rec ili nije, oni su izgubili svaki kredibilitet i postovanje..sami su se diskreditovali iz civliziranog svijeta...kad su oni u pitanju, apsolutno opravdavam bilo koga i bilo sta da im kaze.
Tako da apsolutno ne vidim potrebu da se iko zgrazava i osuduje skandiranja prema Srbiji, samo im tako dajate argumente da oni nesto uzmu moralisat..isti oni koji su kako rekoh se sami izbacili iz ljudske civlizacije i njenih vrijednosri![]()
Da posotji makar 30%, gencoidi se ne bi desavali bar ne u tolikoj mjeri
Pocnes nesto pricat sa naizgled normala srbinom, dotakni se genocida, agresije, ratnih zlocina u najboljem slucaju ce rec "Upravu si ti, ALI..." ...nema ba ljudino ali,,,,mozemo se mi naduravat politcki gledano ko je sta urafio, dal smo se trebali ocjepit bla bla..medjutim vi ste bez ikakve potrebe i razloga na pravdi boga ubili desetine hiljada neduznih ljudi i sad nam svaki dan porucujete da vam je zao sto niste jos vise
Nemamo mi sta pricat sa njima, a kamol im se pravdat, sto se mene tice, zelim im trenutno da izbije gradjanski rat radi ovih protesta i da se tolko oslabi drzava, sto bi nama dalo
bar 20/30 godina da smo oslobodjeni njihove ujdurme