Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
ne bi me nimalo iznenadilo da i Nenu će neko prozvati da je FGR,trojkaš i maltene četnik
ne vjerujem, koga može pronaći?
neno je sportski heroj! ako ga neko drukcije opise, onda je ta osoba ili zlonamjerna ili samo idiot!
svaki "ne-musliman" koje je bio uz bosnu kad je bilo najteze taj je nas heroj i idol (makar moj)!
hm,hm, on izjavi sta je izjavio. to što je izjavio je na tragu onoga što se na temi piše da kao FGR propagira, da se nije na tribinama trebalo vrijeđati, psovati
Ne izjednačavajte Nenu Markovića sa vašim stranačkim šefovima i njihovim botovima i megafonima koji već tri dana ne prestaju da kenjaju o "divljačkom navijanju na tribinama". Nenu niko nije spomenuo nego vas dužebrižnike i moraliste koji ste se upalili ko kutnjak jer su "divljaci na tribinama zviždali dragim komšijama iz Srbije".
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 02 dec 2025, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ko te plaća fićo?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Mioković, Hadžović, Hadžiomerović, Mustafić, Čengić, Marić... Jasno je iz koje struje dolazi ova propaganda i hajka protiv navijača u Skenderiji.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 02 dec 2025, 22:56, ukupno mijenjano 5 puta.
zašto me persiraš?
ti mene uopće ne poznaješ.
ti ne znaš ko sam ,šta sam, ja ovdje posve logično ne pišem ni o čemju osim o košarci jer je ovo pdf o košarci, i ti pišeš da ja ili nekakva grupa imamo stranačke šefove
ti danima pišeš o FGR, trojci na sportskom forumu
nije tebi lako
ideš na listu gnjavatora jer ne zelim čitati tvoje postove
Sami ste se prepoznali i poistovjetili jer vam je narativ identičan. Naravno da pišem o tome jer ste vi od ovoga napravili slučaj i ne prestajete sa svojim lažnim moralisanjem, pametovanjem i držanjem predavanja.filip13 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 22:19zašto me persiraš?
ti mene uopće ne poznaješ.
ti ne znaš ko sam ,šta sam, ja ovdje posve logično ne pišem ni o čemju osim o košarci jer je ovo pdf o košarci, i ti pišeš da ja ili nekakva grupa imamo stranačke šefove
ti danima pišeš o FGR, trojci na sportskom forumu
nije tebi lako
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 02 dec 2025, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Javio se i Samir Lera povodom utakmice, između ostalih stvari koje je prokomentarisao, napisao je da nije bio faul nad Atićem.
Šta znam, osnova za faul svakako ima. Atić mu jeste ušao u putanju i bio je unutar polukruga. Zakasnio je sa pozicioniranjem i postavljanjem tijela za možda pola sekunde, ako i toliko. Međutim...
Najblaže rečeno, ovo je premehak faul za svirati. Ne bih rekao da je ovo ni 50-50 situacija, nego možda 30-70. Ponajviše zbog obzira na dotadašnji kriterij suđenja gdje jesu uglavnom puštali dosta više kontakta nego što je ovaj bio. Nije problem ni svirati ovo, ali onda sviraj isto na drugoj strani, uz isti kriterij. Ne mogu se sjetiti jesmo li imali challenge u ovom trenutku, ali nije ni bilo više bitno, zbog one neiskontrolisane erupcije Atića koja je uslijedila.
Što se tiče slobodnih bacanja, nažalost, treba to prihvatiti kao karakteristiku ove ekipe. Dugo vremena inferiorni procenti prate reprezentaciju sa linije slobodnih, tako da su onakvi mizerni procenti od 50% protiv Srbije bliže pravilu, nego anomaliji. Pa mi smo na proteklom EB imali 61% realizacije. Među najgorim na cijelom prvenstvu.
Između ostalih, jedan od razloga zbog kojeg i jesam zagovarao da se Roberson pozove za ovaj prozor još od šireg spiska su i slobodna bacanja, između ostalog. Castaneda jeste imao poprilično korektnu utakmicu, ali 5/9, 55% sa slobodnih za playa je neprihvatljivo. Pored stava da mislim da bi Roberson možda imao i bolje procente i iz igre, za slobodna sam još nekako optimističniji. Svakako je kroz cijelu karijeru bolji šuter slobodnih nego Castaneda. Konkretno za našu reprezentaciju je na prosjeku od vrtoglavih 92% kroz godine predstavljanja...
Šta znam, osnova za faul svakako ima. Atić mu jeste ušao u putanju i bio je unutar polukruga. Zakasnio je sa pozicioniranjem i postavljanjem tijela za možda pola sekunde, ako i toliko. Međutim...
Najblaže rečeno, ovo je premehak faul za svirati. Ne bih rekao da je ovo ni 50-50 situacija, nego možda 30-70. Ponajviše zbog obzira na dotadašnji kriterij suđenja gdje jesu uglavnom puštali dosta više kontakta nego što je ovaj bio. Nije problem ni svirati ovo, ali onda sviraj isto na drugoj strani, uz isti kriterij. Ne mogu se sjetiti jesmo li imali challenge u ovom trenutku, ali nije ni bilo više bitno, zbog one neiskontrolisane erupcije Atića koja je uslijedila.
Što se tiče slobodnih bacanja, nažalost, treba to prihvatiti kao karakteristiku ove ekipe. Dugo vremena inferiorni procenti prate reprezentaciju sa linije slobodnih, tako da su onakvi mizerni procenti od 50% protiv Srbije bliže pravilu, nego anomaliji. Pa mi smo na proteklom EB imali 61% realizacije. Među najgorim na cijelom prvenstvu.
Između ostalih, jedan od razloga zbog kojeg i jesam zagovarao da se Roberson pozove za ovaj prozor još od šireg spiska su i slobodna bacanja, između ostalog. Castaneda jeste imao poprilično korektnu utakmicu, ali 5/9, 55% sa slobodnih za playa je neprihvatljivo. Pored stava da mislim da bi Roberson možda imao i bolje procente i iz igre, za slobodna sam još nekako optimističniji. Svakako je kroz cijelu karijeru bolji šuter slobodnih nego Castaneda. Konkretno za našu reprezentaciju je na prosjeku od vrtoglavih 92% kroz godine predstavljanja...
"Your favorite player's favorite player" - MB
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Smiri se, koji ti je vrag. da ne treba pisati balijanderi, ali ti je komentar isuvise zestok. I sam znas da ovo nije bio obicnaBeduin je napisao/la: ↑02 dec 2025, 20:54Qurac se ti moj razumijes, znas i sam da sam u pravu.
Sve mogu prihvatiti, polemisati, ali kad me neko pocne nazivati balijanderom i kako cu sutra izjednacavati nase ljude i patnju sa cetnicima i mrziteljima BiH, krvi bih mu se napio odmah. Zato razmisljajte o cemu pisete.
Jedno je drugacije misljenje, a ovi tvoji ispadi nesto drugo.
Najveci problem je gubitak utakmice i manjak podrske igracima kad je najpotrebnije. J3bes Srbiju, ona je nebitna. Pokazite vi patriotizam gdje treba.
basket-mec. Protiv Turske se yebavala majka ne samo Biberovicu, nego i Sandzaklijama. Da li to odobravas ili te boli neka
stvar za tako nesto. svidjelo se to nekom ili ne dosta ti Sandzaklija je bilo u 102 brigadi, vjv i u ostalim. No to na stranu'.
Nisam cuo ni od Djerdje ni od igraca da im atmosfera nije prijala, dapace, svima zao za poraz zbog te atmosfere.
I ovo sto se pisalo o Aticu je fuji dno-dna. Covjeku otac preselio, a on ostao uz reprezentaciju. Jadno, kao da je boliqrac,
a 1 trening imao sa ekipom. Eto nije mu bitno, anemican i ...Puko covjek ili prodao drzavu.
Imali su podrsku od 1-40 min. Ko kaze da ne, laze. Vrijeme je konacno pokazati onima koji skandiraju gnusno, da im se moze
yebati majka, ali nemamo gnusnog nacina, kao cetnicka bagra(ne Srpska, nisu svi Srbi cetnici). Kako to da se samo Srbi i Rumuni
zale ? Ako te peglam ili nerviram, halali/oprosti i ne obracaj paznju na moj post. ako moze normalna komunikacija, ok.
Nisam psovao, lijepo bi bilo i Ti da ne psujes. LP
edit: BHF , naklon do poda
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
2/3 nemuslimana su mi kumovi, 2/3 su u ARBiH od marta "92(kako je bilo, po haustorima i oko zgrada) do kraja 95.
1/2 90% invalid, pazi imena Aleksandar(vjencani sam mu kum), brat mu Savo i otac Mihajlo. Sva trojica bili u ABiH.
2/2 je bio obicni linijas, kasnije policija. Treci kum kaze bio u Novom Sadu, vidjeli se 2x poslije agresije i nismo vise u kontaktu.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- Beduin
- Kontakt:
Poseres Biberovica, naravno da i njega treba opsovati onako navijacki jer je otisao od nas. Sasvim normalna pojava u svijetu navijanja da se neko takav popljuje. Ali sad podrediti navijanje njemu niposto, banalizujem malo.Samozdravlje je napisao/la: ↑02 dec 2025, 22:22Smiri se, koji ti je vrag. da ne treba pisati balijanderi, ali ti je komentar isuvise zestok. I sam znas da ovo nije bio obicnaBeduin je napisao/la: ↑02 dec 2025, 20:54Qurac se ti moj razumijes, znas i sam da sam u pravu.
Sve mogu prihvatiti, polemisati, ali kad me neko pocne nazivati balijanderom i kako cu sutra izjednacavati nase ljude i patnju sa cetnicima i mrziteljima BiH, krvi bih mu se napio odmah. Zato razmisljajte o cemu pisete.
Jedno je drugacije misljenje, a ovi tvoji ispadi nesto drugo.
Najveci problem je gubitak utakmice i manjak podrske igracima kad je najpotrebnije. J3bes Srbiju, ona je nebitna. Pokazite vi patriotizam gdje treba.
basket-mec. Protiv Turske se yebavala majka ne samo Biberovicu, nego i Sandzaklijama. Da li to odobravas ili te boli neka
stvar za tako nesto. svidjelo se to nekom ili ne dosta ti Sandzaklija je bilo u 102 brigadi, vjv i u ostalim. No to na stranu'.
Nisam cuo ni od Djerdje ni od igraca da im atmosfera nije prijala, dapace, svima zao za poraz zbog te atmosfere.![]()
I ovo sto se pisalo o Aticu je fuji dno-dna. Covjeku otac preselio, a on ostao uz reprezentaciju. Jadno, kao da je boliqrac,
a 1 trening imao sa ekipom. Eto nije mu bitno, anemican i ...Puko covjek ili prodao drzavu.
Imali su podrsku od 1-40 min. Ko kaze da ne, laze. Vrijeme je konacno pokazati onima koji skandiraju gnusno, da im se moze
yebati majka, ali nemamo gnusnog nacina, kao cetnicka bagra(ne Srpska, nisu svi Srbi cetnici). Kako to da se samo Srbi i Rumuni
zale ? Ako te peglam ili nerviram, halali/oprosti i ne obracaj paznju na moj post. ako moze normalna komunikacija, ok.
Nisam psovao, lijepo bi bilo i Ti da ne psujes. LP
edit: BHF , naklon do poda![]()
![]()
Sandze nema potrebe psovati, prije svega oni se vecinski identificiraju kao bosnjaci, vole Bosnu, a i mi u zadnje vrijeme sve vise brstimo tamo po pitanju sportista.
Atic je kita od igraca u nekim ozbiljnijim okvirima kosarkaskim. Nama je medju boljima, sto govori kakvi smo onda mi. Makar ima muda ici na kos, zna ga krenuti, ali eto protiv Srbije uprska onako vruce glave, da li je to sputali nase igrace ne znam, moguce. Ali kad zaseres normalno da ce te se prozivati i popljuvati.
Kad vidis sta sve degenerici pisu protiv Dzeke i kako pojma o fudbalu nema onda sta ocekivati dalje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Malo off topic
Castaneda je opasan luđak kad je potego onu trojku sredinom 1/4 iz kontre odmah se vidi da je lik lud ko struja
Sigurno daćemo imati koristi od njega još kad bi imao redovnu minutažu u Unicaji
Castaneda je opasan luđak kad je potego onu trojku sredinom 1/4 iz kontre odmah se vidi da je lik lud ko struja
Sigurno daćemo imati koristi od njega još kad bi imao redovnu minutažu u Unicaji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.