FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Velikih devet bodova smo od zone ispadanja a neki su opet nezadovoljni. Doduse sa utakmicom vise ali devet je devet.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Koliko smo tromi 5 kola, bezopasni i letargicni, stvarno ne znam sta treba da se desi kako bi se ova ekipa razbudila. Danas da smo igrali 11 na 8 ne bismo ga zabili, jednostavno se ne vidi volja za pobjedom, od prvog do zadnjeg, a to traje vec predugo.
Iza nas je jos jedno gostovanje na kojem nasi igraci nisu pokazali da su bolji od protivnika. Trenutno, nismo bolji ni od koga u ligi.
Iza nas je jos jedno gostovanje na kojem nasi igraci nisu pokazali da su bolji od protivnika. Trenutno, nismo bolji ni od koga u ligi.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ima li neko da izreze ovaj nas zadnji napad, da ga vanja pinuje na vrh svake stranice umjesto ankete
Ispratit ce Guli i Cvitanovića...trkaca kokoš bez stida. Syebat ce nam sebicnjak i derbi.
Nisu bitne pobjede, igra niti trofej. Bitno je da klub ima "kapitalce" i projekte za prodaju.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Jbg, mi smo tek tri kola prije kraja dočekali da igramo u najjačem sastavu, ne znam stvarno šta je bilo loše toliko danas osim što nismo dali gol pa nije Velež neka kanta igraju fudbal za razliku od lištice na Koševu.fks74 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 22:09Upravo o tome razmišljam, nikada dva dobra sastaviti.DoktorXabaras je napisao/la: ↑02 dec 2025, 21:10Kad utegneš odbranu onda ona neće gol jeboo joj ja mater. Prošlu onaj sa linije sad stativa, neće pa neće a dobri smo bili. Adem majstor samo takav svako njegov dodir smo nešto napravili. Guli zalaganje za 10, ostalo prosjek.
Renan je za deset minuta uradio više nego Mlinarić za 80.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Ver is kiler mr mirvik
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ja znam jednog killera, ima klub, ali kao da nema, pri tome je nas bivsi igrac. Malo je u godinama ali ima žara u njemu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Upravo tako druze, ovde se pise kao da su ovi svi igraci prosli pripreme i niko nije bio povrijdjen i da je trener tu od prvog kola..DoktorXabaras je napisao/la: ↑02 dec 2025, 23:05Jbg, mi smo tek tri kola prije kraja dočekali da igramo u najjačem sastavu, ne znam stvarno šta je bilo loše toliko danas osim što nismo dali gol pa nije Velež neka kanta igraju fudbal za razliku od lištice na Koševu.fks74 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 22:09Upravo o tome razmišljam, nikada dva dobra sastaviti.DoktorXabaras je napisao/la: ↑02 dec 2025, 21:10Kad utegneš odbranu onda ona neće gol jeboo joj ja mater. Prošlu onaj sa linije sad stativa, neće pa neće a dobri smo bili. Adem majstor samo takav svako njegov dodir smo nešto napravili. Guli zalaganje za 10, ostalo prosjek.
0 bodova nismo dobili sudiskom odlukom ( sto je ok)
2 situacije na dvije utakmice zrinjski i radnik tacnije po jedan crveni u obje utakmice situacija kad igrac namjerno rukom zaustavlja cist go, i drugi zuti karton za radnik kad igrac starta 3-4x puta na Gulija na rubu zutog i zadnji start hvata ga objema rukama za noge sa ledja.
Kiks je Rudar
Sb velez u obje utakmice smo bili bolji i protivnicki treneri su cak i rekli to da su zadovoljni sa bodom..
Velez je ekipa koja je u zadnjih 6 utakmica imala 5 pobjeda.
Bili smo bolji od sve IJEDNE EKIPE ODKAD JE MARIO TU, al jos nismo na tom nivou da imamo sbage da dominiramo 90 minuta, a za to Mario nije kriv.
Pripreme ljetne koje je odradio UZASNO ZORAN ZEKIC, koje su uzrokovsale pored lose kondicione spreme i velik broj povrijedjeni igraca.
Garantujem ako povedemo protiv zelje i zrinjskog da cemo obje ekipe nabit sa vise golova razlike
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Fali jedan napadač, mislili smo da je Mlinarić taj ali izgleda ništa, fula totalna a najviše je imao prilika da igra, zato bi ga ja malo klupirao.Pitar6785 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 23:36Upravo tako druze, ovde se pise kao da su ovi svi igraci prosli pripreme i niko nije bio povrijdjen i da je trener tu od prvog kola..DoktorXabaras je napisao/la: ↑02 dec 2025, 23:05Jbg, mi smo tek tri kola prije kraja dočekali da igramo u najjačem sastavu, ne znam stvarno šta je bilo loše toliko danas osim što nismo dali gol pa nije Velež neka kanta igraju fudbal za razliku od lištice na Koševu.
2 situacije na dvije utakmice zrinjski i radnik tacnije po jedan crveni u obje utakmice situacija kad igrac namjerno rukom zaustavlja cist go, i drugi zuti karton za radnik kad igrac starta 3-4x puta na Gulija na rubu zutog i zadnji start hvata ga objema rukama za noge sa ledja.
Kiks je Rudar
Sb velez u obje utakmice smo bili bolji i protivnicki treneri su cak i rekli to da su zadovoljni sa bodom..
Bili smo bolji od sve IJEDNE EKIPE ODKAD JE MARIO TU, al jos nismo na tom nivou da imamo sbage da dominiramo 90 minuta, a za to Mario nije kriv.
Pripreme ljetne koje je odradio UZASNO ZORAN ZEKIC, koje su uzrokovsale pored lose kondicione spreme i velik broj povrijedjeni igraca.
Garantujem ako povedemo protiv zelje i zrinjskog da cemo obje ekipe nabit sa vise golova razlike
Sad nekao pomalo ostaje žal i za Turkešom.
Ne treba se baviti prošlim trenerima sve ijedan je usro motku na svoj način i do kraja polusezone će se osječat. KAo što je kolega fks74 rekao nikad dva dobr sastavit jbg to je tako i u životu ali doći će i golovi jer ova igra u odnosu na ono što smo gledali npr. u Doboju protiv Sloge i na derbiju je svemirski brod. Dvije ekipe iz vrha tabele u 180 minuta nam nisu šanse napravile najviše što su uradili to je bilo iz naših grešaka (Banić protiv šb i Bralić danas) igramo dobro, fizička sprema je bolja 10X nego na početku sezone, nemamo povreda, samo malo sebičnost da izbiju iz glava i to će biti top! Nabit ćemo željani tri komada za pola sata.
-
DzemoSmjecanin
- Kontakt:
Očepit ce u derbiju
-
DzemoSmjecanin
- Kontakt:
Ne provaljujte se obojica, od koga si bolji, jadan ne bio? Pa sto ne pobijede nekoga kad su bolji.Pitar6785 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 23:36Upravo tako druze, ovde se pise kao da su ovi svi igraci prosli pripreme i niko nije bio povrijdjen i da je trener tu od prvog kola..DoktorXabaras je napisao/la: ↑02 dec 2025, 23:05Jbg, mi smo tek tri kola prije kraja dočekali da igramo u najjačem sastavu, ne znam stvarno šta je bilo loše toliko danas osim što nismo dali gol pa nije Velež neka kanta igraju fudbal za razliku od lištice na Koševu.
Kiks je Rudar
- luckystrike
- Kontakt:
S obzirom kako smo mrljavili protiv lištice, večeras to i nije toliko loše izgledalo. Falilo je malo, samo malo više želje i smjelosti da se poentira. Nažalost ova ekipa djeluje kao u nekoj blokadi.
Naravno, tu je i nestručnost demagoga s klupe.
Ne dobiju li derbi njega vratiti odakle je došao a igrače, ako je uopšte grupa neovisna i funkcionalna, treba dobro naružiti.
Ne dobiju li derbi njega vratiti odakle je došao a igrače, ako je uopšte grupa neovisna i funkcionalna, treba dobro naružiti.
- relativizam
- Kontakt:
Koliko nam bodova treba iz sljedećih 5 kola da budemo konkurenti za titulu
Ma msm solidno je i protiv listice bilo, samo golova nema to na yebeluckystrike je napisao/la: ↑03 dec 2025, 00:32S obzirom kako smo mrljavili protiv lištice, večeras to i nije toliko loše izgledalo. Falilo je malo, samo malo više želje i smjelosti da se poentira. Nažalost ova ekipa djeluje kao u nekoj blokadi.
2 Utakmice protivnici skoro nisu opasnost napravili
Ako dodju golovi to ce biti druga prica
Da nema ovog kupa, gdje imamo finu šansu i prohodnost do polufinala, ja bi raspustio cijeli tim, da akademci zavrse sezonu, sigurno ne bi završili ispod 4 mjesta.

.png)