Sarajevu prepusti posjed i ne sikiraj se za svoj gol.N3R3D je napisao/la: ↑01 dec 2025, 13:53Da igramo na Koševu, vjerujem da bi nam dali loptu... Ovako u Mostaru, mislim da će izaći visoko na nas.luckystrike je napisao/la: ↑01 dec 2025, 13:52Izaći će visoko i napadački samo ako su glupi ili im je do za7ebancije, u što sumnjam. Dat će nam loptu, mi ćemo je peljati do besvijesti i oni će nas probati riješiti iz tranzicije.
Nisam odavno gledao Velež pa ne znam šta se može očekivati, ali ko je dva puta pogledao Sarajevo u zadnjih 6-7 utakmica, izuzev protiv Borca, vrlo vjerovatno zna kako se treba postaviti.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- napoleon72
- Kontakt:
Ajlah je napisao/la: ↑03 dec 2025, 01:16Oko 40relativizam je napisao/la: ↑03 dec 2025, 00:35Koliko nam bodova treba iz sljedećih 5 kola da budemo konkurenti za titulu
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
PRIJE DOLASKA MARIJA
SARAJEVO radnik 4:4
Sloga SARAJEVO 2:1
SARAJEVO posusje 2:1
Borac SARAJEVO 5:1
SARAJEVO rudar 1:0
Zrinjski SARAJEVO 2:0
Sb SARAJEVO 2:1
SARAJEVO velez 3:0
Zeljo SARAJEVO 2:0
Total
9 utakmica odigrani;10 bodova; 13 golova dali; 18 prumili
Procentualno smo osvoili 1,1 bod po utakmici I PRIMILI 2 gola po utakmici, a davali smo 1,44 gola po utakmici i imali -5 gol razliku
——————-
Po DOLASKU CVITANOVICA
SARAJEVO zrinjski 1-1
rudar SARAJEVO 2-2
SARAJEVO sloga 1-0
Posusje SARAJEVO 0-3
SARAJEVO borac1-0
Rudar SARAJEVO 2-1
SARAJEVO sb 0-0
velez SARAJEVO 0-0
Total;
8 utakmica odigrani ; 13 bodova
PRIMILI 5 golova
Dali 9 golova
Osvajali smo 1,62 bodova po utakmici
Gol razlika +4
DAVALI SMO 1,12 golova po utakmici
PRIMAL SMO 0,62 GOLOVA PO UTAKMICI
Mi smo primili 80% manje golova i dali smo 0,20% manje golova. Sa pobjedom nad zeljeznicarima sa jednim golom razlike nasa statistika bi otisla u nebesa, po svim parametrima remi bi to zadrzo tu negdje u slucaju poraza sa 1-0 (nedo bog) statistika nebi bila sjebana puno
Nakon 2 kruga
Zrinjski borac rudar sb imaju bolji medjusobni omjer, , a od ostali imamo bolji, nebrojeci zelju jer imamo samo jedan mec.. pikao sam go u gostima.
Ja smatram da mi imamo popravit dosta stvari i da ovaj roster ima mnogo prostora za napredovat i igraci pokazuju da je nas roster na neki 70% ono sto moze.
Odbarana koja je primala po 2 gola po utakmici je dosla na to da u 90 minuta protivnik stvori 1 sansu, i ekipa koja je pravila katastrofalne greske iz kojih su protivnici u 80% davali golove svelo se da nismo individualnom greskom primili nijedan go u zadnjih 5 utakmica.
Nijedan go nismo primili sa 18 m +
Za to sve je zasluzan GOLMAN zakojeg smo znalu i treba bit fer dosao je prije Marija nije tu bio RADI POVREDE, al jedan od razloga je i Maroodza. Pored Maridze dobili smo Ignjatova koji je bonus igrac.
Minus pod mariovim vodstvom jeste da stvaramo malo manje gol sansi i samim tim imamo nesto manji procenat dati golova nego pod zekicem i husrefom. Uz to prodali smo najboljeg igraca za 1,8 m€ JATTA, i posudili smo Turkesa..
TAKODJE PO DOKASKU MAMICA I CVITANOVICA IMAMO MNOGO BOLJE SUDJENJE, danas protiv VELEZA je bilo navlacenje za njih al nista strasno kako je prije bilo..
ADEM prva utakmica danas odkad je Mario dosao da je starter
Mujkic je je prve minute upisao protiv sloge
Elezi isto
Krdzalic se povrijedio lom ramena
U SVIM PARAMETRIMA SMO PUNO BOLJI osim po datim golovima.
Takodje treba reci da smo imali laksi raspored al smatram ako budemo uzeli 4 boda u sledece 2 tekme da ce mo bit bolji po svim parametrima i PO TEZIM RADPOREDU jer u tom slucaju cemo imat 2x zrinjski
SARAJEVO radnik 4:4
Sloga SARAJEVO 2:1
SARAJEVO posusje 2:1
Borac SARAJEVO 5:1
SARAJEVO rudar 1:0
Zrinjski SARAJEVO 2:0
Sb SARAJEVO 2:1
SARAJEVO velez 3:0
Zeljo SARAJEVO 2:0
Total
9 utakmica odigrani;10 bodova; 13 golova dali; 18 prumili
Procentualno smo osvoili 1,1 bod po utakmici I PRIMILI 2 gola po utakmici, a davali smo 1,44 gola po utakmici i imali -5 gol razliku
——————-
Po DOLASKU CVITANOVICA
SARAJEVO zrinjski 1-1
rudar SARAJEVO 2-2
SARAJEVO sloga 1-0
Posusje SARAJEVO 0-3
SARAJEVO borac1-0
Rudar SARAJEVO 2-1
SARAJEVO sb 0-0
velez SARAJEVO 0-0
Total;
8 utakmica odigrani ; 13 bodova
PRIMILI 5 golova
Dali 9 golova
Osvajali smo 1,62 bodova po utakmici
Gol razlika +4
DAVALI SMO 1,12 golova po utakmici
PRIMAL SMO 0,62 GOLOVA PO UTAKMICI
Mi smo primili 80% manje golova i dali smo 0,20% manje golova. Sa pobjedom nad zeljeznicarima sa jednim golom razlike nasa statistika bi otisla u nebesa, po svim parametrima remi bi to zadrzo tu negdje u slucaju poraza sa 1-0 (nedo bog) statistika nebi bila sjebana puno
Nakon 2 kruga
Zrinjski borac rudar sb imaju bolji medjusobni omjer, , a od ostali imamo bolji, nebrojeci zelju jer imamo samo jedan mec.. pikao sam go u gostima.
Ja smatram da mi imamo popravit dosta stvari i da ovaj roster ima mnogo prostora za napredovat i igraci pokazuju da je nas roster na neki 70% ono sto moze.
Odbarana koja je primala po 2 gola po utakmici je dosla na to da u 90 minuta protivnik stvori 1 sansu, i ekipa koja je pravila katastrofalne greske iz kojih su protivnici u 80% davali golove svelo se da nismo individualnom greskom primili nijedan go u zadnjih 5 utakmica.
Nijedan go nismo primili sa 18 m +
Za to sve je zasluzan GOLMAN zakojeg smo znalu i treba bit fer dosao je prije Marija nije tu bio RADI POVREDE, al jedan od razloga je i Maroodza. Pored Maridze dobili smo Ignjatova koji je bonus igrac.
Minus pod mariovim vodstvom jeste da stvaramo malo manje gol sansi i samim tim imamo nesto manji procenat dati golova nego pod zekicem i husrefom. Uz to prodali smo najboljeg igraca za 1,8 m€ JATTA, i posudili smo Turkesa..
TAKODJE PO DOKASKU MAMICA I CVITANOVICA IMAMO MNOGO BOLJE SUDJENJE, danas protiv VELEZA je bilo navlacenje za njih al nista strasno kako je prije bilo..
ADEM prva utakmica danas odkad je Mario dosao da je starter
Mujkic je je prve minute upisao protiv sloge
Elezi isto
Krdzalic se povrijedio lom ramena
U SVIM PARAMETRIMA SMO PUNO BOLJI osim po datim golovima.
Takodje treba reci da smo imali laksi raspored al smatram ako budemo uzeli 4 boda u sledece 2 tekme da ce mo bit bolji po svim parametrima i PO TEZIM RADPOREDU jer u tom slucaju cemo imat 2x zrinjski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.