Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Prijatelju, znas onu staru ireku: "Ako ne znas sta je dobro, gledaj mu cijenu"Samo F.K.S !! je napisao/la:Ovaj sok razvaljujekumkalesic je napisao/la:Jel to onaj sa sloganom: "Casa vise, bubreg manje."Samo F.K.S !! je napisao/la:odavno ljepsi sok nisam pio vrijedio je one marke
To ona prava bosanska pomijaDAVID VILLA je napisao/la:ko sto sam i reko vratila se macka ahahhahahahaja je opet otjero a macici joj kod mene u basti
u kutiju ih smjestio hahah
To jest,i dan danas je tako,coca cola je brand u svijetu,pa mora biti i kod naskumkalesic je napisao/la:Ja se ne sjecam tog vremena, iako sam zivio u Tuzli od 2001. do 2009. Coca Cola je ipak najprodavanije pice u svim kaficima od Irca do Brcanske Malteharry_90 je napisao/la:Ne znam dal se neko sjeca,pogotov ovi iz Tuzle,prije su se prodavale kenijade u staklenim bocama,to je se prije pilo vise nego coca cola.
Ne prijatelju, cure piju prirodna Jana vodu, da ne bi dobile koju kaloriju viska, bar one u kaficima gdje sam ja najvise navracaoharry_90 je napisao/la:To jest,i dan danas je tako,coca cola je brand u svijetu,pa mora biti i kod naskumkalesic je napisao/la:Ja se ne sjecam tog vremena, iako sam zivio u Tuzli od 2001. do 2009. Coca Cola je ipak najprodavanije pice u svim kaficima od Irca do Brcanske Malteharry_90 je napisao/la:Ne znam dal se neko sjeca,pogotov ovi iz Tuzle,prije su se prodavale kenijade u staklenim bocama,to je se prije pilo vise nego coca cola.danasnje cure u kaficima sve vise piju frape,izgleda da je to in danas
Ma vratio se Lesi kuciharry_90 je napisao/la:Druze sad je drugacije,moraju biti fancy,pa piju frapegdje sad zivis ?
Joj brate kad vidim da naruči kafu i JANA vodu pa nabio bi ga/jeharry_90 je napisao/la:Druze sad je drugacije,moraju biti fancy,pa piju frapegdje sad zivis ?
Moze biti, a poslije frapea trce u fitness centar da se ne bi sta primiloharry_90 je napisao/la:Druze sad je drugacije,moraju biti fancy,pa piju frapegdje sad zivis ?
To su ti prijatelju tzv. sminkeri i oni koji zele postati... Istina i ja cesto narucujem uz kafu, ali tuzlansku mineralnu (najbolja kombinacija)Frutek je napisao/la:Joj brate kad vidim da naruči kafu i JANA vodu pa nabio bi ga/jeharry_90 je napisao/la:Druze sad je drugacije,moraju biti fancy,pa piju frapegdje sad zivis ?
Najbolje je ono zensko koje pije i bambucu tj. da nije probirljiva ni troskali![]()
sta je bambuca ?Frutek je napisao/la:Joj brate kad vidim da naruči kafu i JANA vodu pa nabio bi ga/jeharry_90 je napisao/la:Druze sad je drugacije,moraju biti fancy,pa piju frapegdje sad zivis ?
Najbolje je ono zensko koje pije i bambucu tj. da nije probirljiva ni troskali![]()
I mene to nervira,i to naruci JANA vodu,nece onu sa pipe,glumi urbanu djevojku,vadi zadnju marku da plati JANA vodu,stidi se napit one iz pipe,furacice.Meni srce veliko ko pivara kad vidim curu kako pije pivo,al nece da podrigne,kulturnaFrutek je napisao/la:Joj brate kad vidim da naruči kafu i JANA vodu pa nabio bi ga/jeharry_90 je napisao/la:Druze sad je drugacije,moraju biti fancy,pa piju frapegdje sad zivis ?
Sta ces situacija takva bila, nema posla u Tuzli (mada nije bolja situacija ni u Brckom), a kroz maglu nestale dvije stipendije koje su me drzale na nogamaharry_90 je napisao/la:I mene to nervira,i to naruci JANA vodu,nece onu sa pipe,glumi urbanu djevojku,vadi zadnju marku da plati JANA vodu,stidi se napit one iz pipe,furacice.Meni srce veliko ko pivara kad vidim curu kako pije pivo,al nece da podrigne,kulturnaFrutek je napisao/la:Joj brate kad vidim da naruči kafu i JANA vodu pa nabio bi ga/jeharry_90 je napisao/la:Druze sad je drugacije,moraju biti fancy,pa piju frapegdje sad zivis ?
@kumkalesic
Sto si se vracao,trebao si ostati ovdje ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.