Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Druze sad je drugacije,moraju biti fancy,pa piju frape
gdje sad zivis ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- kumkalesic
- Kontakt:
Ma vratio se Lesi kuciharry_90 je napisao/la:Druze sad je drugacije,moraju biti fancy,pa piju frapegdje sad zivis ?
Vratio se u Maocu (jedno selo u opcini Brcko) nakon zavrsetka srednje skole i fakulteta
Joint_fc
Joj brate kad vidim da naruči kafu i JANA vodu pa nabio bi ga/jeharry_90 je napisao/la:Druze sad je drugacije,moraju biti fancy,pa piju frapegdje sad zivis ?
Najbolje je ono zensko koje pije i bambucu tj. da nije probirljiva ni troskali
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- kumkalesic
- Kontakt:
Moze biti, a poslije frapea trce u fitness centar da se ne bi sta primiloharry_90 je napisao/la:Druze sad je drugacije,moraju biti fancy,pa piju frapegdje sad zivis ?
Joint_fc
- kumkalesic
- Kontakt:
To su ti prijatelju tzv. sminkeri i oni koji zele postati... Istina i ja cesto narucujem uz kafu, ali tuzlansku mineralnu (najbolja kombinacija)Frutek je napisao/la:Joj brate kad vidim da naruči kafu i JANA vodu pa nabio bi ga/jeharry_90 je napisao/la:Druze sad je drugacije,moraju biti fancy,pa piju frapegdje sad zivis ?
Najbolje je ono zensko koje pije i bambucu tj. da nije probirljiva ni troskali![]()
Joint_fc
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
sta je bambuca ?Frutek je napisao/la:Joj brate kad vidim da naruči kafu i JANA vodu pa nabio bi ga/jeharry_90 je napisao/la:Druze sad je drugacije,moraju biti fancy,pa piju frapegdje sad zivis ?
Najbolje je ono zensko koje pije i bambucu tj. da nije probirljiva ni troskali![]()
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
cuj bambuca hahahaha 
I mene to nervira,i to naruci JANA vodu,nece onu sa pipe,glumi urbanu djevojku,vadi zadnju marku da plati JANA vodu,stidi se napit one iz pipe,furacice.Meni srce veliko ko pivara kad vidim curu kako pije pivo,al nece da podrigne,kulturnaFrutek je napisao/la:Joj brate kad vidim da naruči kafu i JANA vodu pa nabio bi ga/jeharry_90 je napisao/la:Druze sad je drugacije,moraju biti fancy,pa piju frapegdje sad zivis ?
@kumkalesic
Sto si se vracao,trebao si ostati ovdje ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- kumkalesic
- Kontakt:
Sta ces situacija takva bila, nema posla u Tuzli (mada nije bolja situacija ni u Brckom), a kroz maglu nestale dvije stipendije koje su me drzale na nogamaharry_90 je napisao/la:I mene to nervira,i to naruci JANA vodu,nece onu sa pipe,glumi urbanu djevojku,vadi zadnju marku da plati JANA vodu,stidi se napit one iz pipe,furacice.Meni srce veliko ko pivara kad vidim curu kako pije pivo,al nece da podrigne,kulturnaFrutek je napisao/la:Joj brate kad vidim da naruči kafu i JANA vodu pa nabio bi ga/jeharry_90 je napisao/la:Druze sad je drugacije,moraju biti fancy,pa piju frapegdje sad zivis ?
@kumkalesic
Sto si se vracao,trebao si ostati ovdje ?
Joint_fc

Iz Tuzle s ljubavlju <3 Tuzlanski Pilsner
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- kumkalesic
- Kontakt:
Al' sto zna nekada smrditi kada se prolazi pored tvornice. Svaka cast ljudima koji zive u onom okruzenju, stvarno gusi...
Joint_fc
Slabo sad, nisam ja osjetio al nisam tu dugo ni prošokumkalesic je napisao/la:Al' sto zna nekada smrditi kada se prolazi pored tvornice. Svaka cast ljudima koji zive u onom okruzenju, stvarno gusi...
- kumkalesic
- Kontakt:
Ja sam prije cesto pjesacio kraj tvornice, i taj miris nikada necu zaboraviti. Poslije farme sa pilicima, definitivno najuzasniji miris. Prevrne ti se sve u stomaku, ako si prije toga nesto pojeoFrutek je napisao/la:Slabo sad, nisam ja osjetio al nisam tu dugo ni prošokumkalesic je napisao/la:Al' sto zna nekada smrditi kada se prolazi pored tvornice. Svaka cast ljudima koji zive u onom okruzenju, stvarno gusi...sad koriste ekstrakt ne više prženi ječam
Joint_fc
Medresa u finalu turnira u malom fudbalu maturanata Mostara ...ludilo sutra 
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Lako je sa nekom bezveze najteže je s onim koje ti se pravo sviđaju 
@kivi druže, i ja sam bio u sličnoj situaciji, ako se snjom već duže vremena poznaješ, kada se budete vraćali iz škole sredi se ovo ono, i kad se budete rastajali tj. kad budes ti krenuo svojim putem ona svojim fino je zaustavi i reci joj ovako " De onaaj moram ti nešto reć." kad ona kaže "Reci" ... ti samo iznesi svoje emocije, reci joj da je voliš, reci joj da ti se sviđa od prvog dana, slaži joj nešto pomalo
Reci joj da razmisli do sutra o tome pa da ti javi da vidiš "na čemu si" . Ako si pi'ćkica i nesmiješ uživo, reci joj preko Interneta ali ti to nebi preporučio je to samo rade Pić'kice ... Allaha mi poslušaj ovu budalu
Ako joj nesmiješ ovo sve reći u lice, odsjeci sebi K'urac! Nemoj me pogrešno shvatit, pomažem ti !
Samo mi još reci koji ste godišta ?
Samo mi još reci koji ste godišta ?
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Ponos Torina
- Kontakt:
"Lijepa rijec,zlatna vrata otvara"
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 26 apr 2011, 21:54, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.