Postao/la MrAmarOsim » 04 dec 2025, 16:31
Protiv Veleža izađoh ranije, rekoh sebi to je to od mene, a onda opet jučer sa posla direkt na stadion, jače od mene. Danas majmuniši na poslu, laži i izmišljaj da se izvučeš da sjebanog zdravlja na ovoj hladnoći dođem i gledam tekmu. Kući se umalo ne pobijem sa svojima jer mi govore gdje ćeš na utakmicu takav, a ja opet ko sivonja, jer ne pogledati tekmu na Grbavici je najveći grijeh na svijetu.
I tako dođem, pogledam i imam šta vidjeti. Jaganjac i Rakić da su ljudi svoje plate bi samo proslijeđivali u humanitarne svrhe, jer ovo za šta su oni plaćeni je najveća fudbalska sramota na svijetu. Boljević sa 15 minuta svake 3. utakmice je opet najbolji strijelac ekipe, što je najblaže rečeno zabrinjavajuće, sa obzirom u kakvim prilikama su se pomenute 2 vedete nalazile.
Možda je i do mene pa ne vidim kako treba, ali meni opet Pejić nije toliko loš, dobre pasove dijeli, pomaže i u odbrani, i jedini je koji više želi napraviti asistenciju nego zabiti gol, na njemu se vidi da je timski igrač, ali kao što rekoh, možda samo ja pogrešno vidim.
Muftić je od prošle sezone zreo za klupe, ako ništa da mu se skine kec i da shvati da nije ni on nezamjenljiv.
Za kraj, hoće li ovaj bivol na klupi se sjetiti pa ponuditi ostavku nakon ove katastrofe u zadnjem periodu, ili smo po njemu mi tu negdje iza Zrinjskog.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim