AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Los_Blanos2
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Los_Blanos2 » 26 apr 2011, 20:09

robovi88 je napisao/la:Berardi skinuo Boatengu dres, a ovaj nosi dres u ruci i šuta iz voleja u potkošulji :lol: :lol:
Boa bez dlake na jeziku odma se hoće udarat :mrgreen: (podsjeća me na Gattusa) :roll:

[youtube][/youtube]
:lol: :lol: Svasta...
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 26 apr 2011, 20:30

kako gledam na http://www.transfermarkt.de/en/ganso/pr ... 67920.html ima vizuelni prikaz i vidi se da je momak klasicni veznjak nesto kao Rui Costa, + moze i lijevo krilo igrati jbg i kreteni na drugom forumu ga klasificiraju kao napadaca.....postovi tipa opet necemo imati kasicnog veznjaka za LP i slicne gluposti...i kaze sto ona ne dolazis vise :roll:

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 26 apr 2011, 20:33

meskalin je napisao/la:kako gledam na http://www.transfermarkt.de/en/ganso/pr ... 67920.html ima vizuelni prikaz i vidi se da je momak klasicni veznjak nesto kao Rui Costa, + moze i lijevo krilo igrati jbg i kreteni na drugom forumu ga klasificiraju kao napadaca.....postovi tipa opet necemo imati kasicnog veznjaka za LP i slicne gluposti...i kaze sto ona ne dolazis vise :roll:
Ganso je tipična kopija Kake (Njegovog stila igre i pozicije) ;)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 26 apr 2011, 20:34

baresi#6 je napisao/la:oni koji više prate francusku ligu i marseille kažu da taiwo nije imao bog zna kakvu sezonu. ali kako god bit će ogromno unapređenje u odnosu na antoninija koji je daleko najslabija karika u milanu. tu je i zambro koji i danas može odigrati vrhunski samo ritam srijeda vikend je previše za njega. milan zaista dugo čeka na kvalitetnog lijevog beka, vidjet ćemo je li nigerijac najzad riješenje.
Pa gledaj si na to ovak. Cjela europa traži lijeve bekove a niko se od tih klubova oko Taiwa nije uzjebo! I ako malo pratiš Milana, uoćit ćeš da prednjaće u transferima sa tim da kupuju otpakte i istrošene igraće...

E sad si ti misli kakav je taiwo...No valjda za 0kn je dobar, no dal je za Milan kao nekakav Cisoko ili Coentrao, e to nije..
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 26 apr 2011, 20:38

Ljudi Ganso je trequartista,klasicna desteka ne bas pretjerano brz ali izvrsna ljevica i maestralni potezi i dodavanja "kroz" igraca hehehhe

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 26 apr 2011, 20:43

Warrick je napisao/la:Ljudi Ganso je trequartista,klasicna desteka ne bas pretjerano brz ali izvrsna ljevica i maestralni potezi i dodavanja "kroz" igraca hehehhe
Upravo tako,propustili ste Hernanesa proslo ljeto nemojte i Gansa,s kojim cete biti sila.Sve najbolje vam zelim!

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 26 apr 2011, 21:01

http://www.acmilan-2011.**** ====> GANSO CE DOCI ! ! !
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 apr 2011, 21:07

anton 1983 je napisao/la: Pa gledaj si na to ovak. Cjela europa traži lijeve bekove a niko se od tih klubova oko Taiwa nije uzjebo! I ako malo pratiš Milana, uoćit ćeš da prednjaće u transferima sa tim da kupuju otpakte i istrošene igraće...

E sad si ti misli kakav je taiwo...No valjda za 0kn je dobar, no dal je za Milan kao nekakav Cisoko ili Coentrao, e to nije..
možda zato što većina vrhunskih timova već ima tu poziciju osiguranu i možda nigerijac ima predugovor sa milanom tako da njegov agent nije ni htio razgovarati sa ostalim. malo klubova daje dobru platu kao što to milan nudi. e sad ti upoređuješ chissokha a ja ti kažem da je taiwo bolji od chissokha. gledao sam alya dosta puta u lyonu i nije me impresionirao. čvrst je u odbrani ali slabo čita igru i često griješi.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 26 apr 2011, 21:16

haris10 je napisao/la:
Warrick je napisao/la:Ljudi Ganso je trequartista,klasicna desteka ne bas pretjerano brz ali izvrsna ljevica i maestralni potezi i dodavanja "kroz" igraca hehehhe
Upravo tako,propustili ste Hernanesa proslo ljeto nemojte i Gansa,s kojim cete biti sila.Sve najbolje vam zelim!

Hernanes je Pirlova pozicija zadnji vezni, a Ganso 10 prednji vezni jbg nidje veze....ali je svakako fantastican igrac :)

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 26 apr 2011, 23:25

Nigdje veze da poredis Hernanesa i Gansa,dobro to je tvoje misljenje,necu se sad raspravljat s tobom.Ali druze,samo da ti kazem da ja gledam Gansa vec 3 godine i gledo sam Hernanesa prije nego sto je doso u Lazio i mogu ti reci da su ti njih dvojica veoma slicni,cak vecina brazilskih medija ti ih uporedjuje stalno kao ko ce biti vodja Brazila 2014. na svjetskom.Upravu si da je Hernanes za nijansu defanzivniji,ali gledajuci njegove nastupe steko sam utisak da igra mnogo bolje kad su mu iza ledja Brocchi i Ledesma,znaci ofanzivna rola mu bas pase ;)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 apr 2011, 23:32

šta ste sad napali momka šta je pogrešno rekao? on nigdje nije rekao da su isti igrači nego samo da je milan propustio priliku da dovede hernanesa koji jeste srednji vezni i kao takav je potrebniji bio prošle sezone bez mvb, često povređenih veterana pirla, gattusa, ambrosinija, nije tad bilo ni boatenga itd. a s druge strane tu je bio ronaldinho prošlo ljeto tako da ofanzivni vezni nije bio toliki prioritet kao npr hernanes koji iz drugog plana često asistira i pogađa.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 26 apr 2011, 23:35

Citam da smo u pregovorima sa Farfanom :roll:

Super vijest je dolazak Taiwa konacno ce biti solidna odbrana..

Abate---Mexes----T.Silva----Taiwo
-RIVALDO-

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 26 apr 2011, 23:36

senad_flamin je napisao/la:Citam da smo u pregovorima sa Farfanom :roll:

Super vijest je dolazak Taiwa konacno ce biti solidna odbrana..

Abate---Mexes----T.Silva----Taiwo
boa---------van boss------------novi cm
-------------ganso----------------
-------ibra---------pato

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 apr 2011, 00:12

po meni Nesta moze jos uvjek pruziti mnogo Milanu, ja ga jos uvjek nebi tek tako odpisao....Maxes je povreden sad i ko zna kakav ce biti na pocetku sezone, tako da bi trebalo razmisljati o Nesti....imat cemo dosta dobru klupu slijedece sezone to je jako bitno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dr.feelgood
Kontakt:

Post Postao/la dr.feelgood » 27 apr 2011, 10:45

Eventualno dovodjenje Taiwa bi mogao biti jos jedan genijalan potez Celavca.
Tesko da ce on biti novi Evra ili Maicon ali bi lagano mogao biti medju top 3 lijeva beka u Calciu.
Prosle sezone je bio jedan od kljucnih igraca u Marseille-u, mislim da je cak u nekoliko utakmica nosio i kapitensku traku. Ove sezone je dosta utakmica presjedio na klupi jer su celnici kluba pokusali da ga natjeraju na produzenje ugovora ali su ga ponovo vratili u prvi tim kad su vidjeli da tesko mogu odbraniti titulu bez njega po toj lijevoj strani.

S parama ustedjenim na dovodjenju lijevog beka i s odsetom koju Rusi daju za Gattusa (ako je istina da ga traze) bi se mogao uzeti neki kvalitetan veznjak kao zamjena za Pirla.

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 27 apr 2011, 16:28

Kakav god da je taiwo bolje nego antonini. Ko zna možda ostvari napredak na psihičkom planu. Zambro koliko god dobar bio, prespor je i to bi sva brža krila koristila.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 27 apr 2011, 22:57

http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ext-season

jao de samo procitajte ovo za left back, sto su napisali za antoninija :lol: :lol:

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 28 apr 2011, 11:02

Copa Libertadores: Ganso donio pobjedu Santosu

Dok agent u Milanu s predstavnicima AC Milana pregovara o njegovu transferu u redove izglednih novih talijanskih prvaka, Paulo Henrique Ganso zabija na južnoameričkim travnjacima...

Krasno je 21-godišnji ljevonogi vezni igrač zabio s ruba 16-erca u daljnji kut u 38. minuti prvog dvoboja osmine finala Cope Libertadores, koji je Santos na svom stadionu Vila Belmiro dobio 1-0 protiv meksičke Americe.

Asistent za gol bio je njegov dvije godine mlađi sunarodnjak Neymar, također velika nadolazeća zvijezda brazilskog nogometa.

Momčad Muricyja Ramalha uzvratni dvoboj u Ciudad de Mexicu, na legendarnom Estadiju Azteca, igra četvrtoga idućeg mjeseca.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 28 apr 2011, 18:07

piše danas na milannews moguća prodaja astorija cagliariju za lazzarija i marchettija....i nije baš taj lazzari loš dapače dosta je dobar...
[youtube][/youtube]

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 28 apr 2011, 20:00

Ganso was in fact charged and happy, he confessed to his staff by phone: AC Milan is close, the bags are ready ...
najnovije špekulacije navodno milan pirla želi zamijeniti aquilanijem.

boateng je sad milanov igrač :)

edit: evo na šta sam naletio
I have some very good friends of the market and awake, by Marchetti in Massara, Di Stefano in Cometti. The latter tells me now that Milan took Krisztian Tamas, 16, left outer Hungarian dell'Haladas, ripped at Tottenham and Arsenal.
ako je arsenal tražio ovog momka mora da je talenat.

nešto kontam, prije godinu dana da mi je neko rekao da će milan imati ovako dobre igrače i da će napokon dovoditi prava pojačanja a ne samo ona koja su jeftina ja bi rekao da je lud. zaista je impresivna lista igrača koji su pojačali milan zadnjih godinu dana. šta reći nego kapa do poda galliani, najjači transfer guru ikad. negdje sam pročitao da je potrošio možda 50m eura na sva pojačanja prošle sezone :shock:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []