AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Silvio B
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Silvio B » 26 apr 2011, 14:04

za taiwa i mexesa je skoro 100% a sutra je sastanak vezan za gansa ,ako sve prode kako svi ocekuju imat ce mo 55% gansa jer dolazi njegov agent (posjeduje 10% igraca) i presjednik DIS kompanije(oni posjeduju 45%) a vec smo se sa njima nacelno dog. tako da se santos na kraju nece toliko pitati i zamarati .
A na kraju god. sigurno odlaze ,janku ,papa(posudba)legro,pirlo , a upitan je i dorf koji se jako zagrijao za corihntians.a samo na pirlu cemo ustedjeti 11.5 mil

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 26 apr 2011, 14:21

Olympique de Marseille's Taye Taiwo agrees terms with AC Milan - report

http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... ms-with-ac
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 26 apr 2011, 16:20

robovi88 je napisao/la:Olympique de Marseille's Taye Taiwo agrees terms with AC Milan - report

ovo je super Taiwo na mjesto lijevog beka, a zamjena moze biti Emauelsen, Marek penzija Anttonini LOMACA :D ujak Fester je pokazao da je majstor za malo para dobar igrac uz Mexsesa bice super pojacanje za odbranu, jos Gansa dovesti i jos jednog prosjecnog veznog naravno (dzabe) to bi bilo to...imali bi respektabilnu ekipu za LP

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 apr 2011, 16:22

meskalin je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:Olympique de Marseille's Taye Taiwo agrees terms with AC Milan - report

ovo je super Taiwo na mjesto lijevog beka, a zamjena moze biti Emauelsen, Marek penzija Anttonini LOMACA :D ujak Fester je pokazao da je majstor za malo para dobar igrac uz Mexsesa bice super pojacanje za odbranu, jos Gansa dovesti i jos jednog prosjecnog veznog naravno (dzabe) to bi bilo to...imali bi respektabilnu ekipu za LP
[youtube][/youtube]
:D fijuuuuu
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 26 apr 2011, 16:47

JuveSissoko je napisao/la:
meskalin je napisao/la:

[youtube][/youtube]
:D fijuuuuu
vidim da ima top u nozi, ali me zanima kakav je na poziciji beka??

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 apr 2011, 17:05

slabo sam ga gledao,al znam da ga je Juve htio prije dvije sezone, al bio je preskup, bolji je od onoga sto sada imate na toj poziciji,po mom nekom misljenju, dakle upgrade kako god okrenes
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 26 apr 2011, 19:35

JuveSissoko je napisao/la:

slabo sam ga gledao,al znam da ga je Juve htio prije dvije sezone, al bio je preskup, bolji je od onoga sto sada imate na toj poziciji,po mom nekom misljenju, dakle upgrade kako god okrenes
Taiwo je medju 3 najbolja odbrambena igraca u Francuskoj ligi, definitivno jedan od najboljih lijevih bekova svijeta. Igrac za veliek utakmice definitivno, dao je sve Marseilleu, vrijeme mu je za novi izazov. Ogromno pojacanje za Milan
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 apr 2011, 19:52

oni koji više prate francusku ligu i marseille kažu da taiwo nije imao bog zna kakvu sezonu. ali kako god bit će ogromno unapređenje u odnosu na antoninija koji je daleko najslabija karika u milanu. tu je i zambro koji i danas može odigrati vrhunski samo ritam srijeda vikend je previše za njega. milan zaista dugo čeka na kvalitetnog lijevog beka, vidjet ćemo je li nigerijac najzad riješenje.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 26 apr 2011, 19:56

baresi#6 je napisao/la:oni koji više prate francusku ligu i marseille kažu da taiwo nije imao bog zna kakvu sezonu. ali kako god bit će ogromno unapređenje u odnosu na antoninija koji je daleko najslabija karika u milanu. tu je i zambro koji i danas može odigrati vrhunski samo ritam srijeda vikend je previše za njega. milan zaista dugo čeka na kvalitetnog lijevog beka, vidjet ćemo je li nigerijac najzad riješenje.

u prav u is Barresi kakv god bolji je od Anttoninija.....najbolje deff kad se SIlva dere na Anttoninia i govori mu idi gore, ne kuzi ofside zamku LOL stvar izmisljenja 1965 godine :D

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 26 apr 2011, 20:00

Gledao sam dosta Taiwa ranijih sezona,i poprilicno je stabilan bio,zadnju tekmu sto sam gledao je bila prtoiv Man Utd. u ligi prvaka na old traffordu i bio je dobar,ima odlican jak sut i centasut tzv"kiflu"sto nama fali godinama jos od odlaska serginhna,Oddo je nabije na tribinu svaku put,mislim da ce kod nas napredovati u defanizivi,po meni odlicno rijesenje,plus dzaba doso,ajmo sad Gansa potvrditi :mrgreen:

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 apr 2011, 20:05

nemoj mi odda 8-)
ove sezone kad je god odigrao bio je odličan i centaršutevi su mu bili kao rukom, sve sam se ibretio kad sam gledao. protiv napolija u gostima ušao s klupe i 2 puta ubacio i 2 asistencije. eno i neki dan protiv palerma u kupu bio solidan sa centaršutevima :mrgreen:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 26 apr 2011, 20:09

robovi88 je napisao/la:Berardi skinuo Boatengu dres, a ovaj nosi dres u ruci i šuta iz voleja u potkošulji :lol: :lol:
Boa bez dlake na jeziku odma se hoće udarat :mrgreen: (podsjeća me na Gattusa) :roll:

[youtube][/youtube]
:lol: :lol: Svasta...
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 26 apr 2011, 20:30

kako gledam na http://www.transfermarkt.de/en/ganso/pr ... 67920.html ima vizuelni prikaz i vidi se da je momak klasicni veznjak nesto kao Rui Costa, + moze i lijevo krilo igrati jbg i kreteni na drugom forumu ga klasificiraju kao napadaca.....postovi tipa opet necemo imati kasicnog veznjaka za LP i slicne gluposti...i kaze sto ona ne dolazis vise :roll:

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 26 apr 2011, 20:33

meskalin je napisao/la:kako gledam na http://www.transfermarkt.de/en/ganso/pr ... 67920.html ima vizuelni prikaz i vidi se da je momak klasicni veznjak nesto kao Rui Costa, + moze i lijevo krilo igrati jbg i kreteni na drugom forumu ga klasificiraju kao napadaca.....postovi tipa opet necemo imati kasicnog veznjaka za LP i slicne gluposti...i kaze sto ona ne dolazis vise :roll:
Ganso je tipična kopija Kake (Njegovog stila igre i pozicije) ;)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 26 apr 2011, 20:34

baresi#6 je napisao/la:oni koji više prate francusku ligu i marseille kažu da taiwo nije imao bog zna kakvu sezonu. ali kako god bit će ogromno unapređenje u odnosu na antoninija koji je daleko najslabija karika u milanu. tu je i zambro koji i danas može odigrati vrhunski samo ritam srijeda vikend je previše za njega. milan zaista dugo čeka na kvalitetnog lijevog beka, vidjet ćemo je li nigerijac najzad riješenje.
Pa gledaj si na to ovak. Cjela europa traži lijeve bekove a niko se od tih klubova oko Taiwa nije uzjebo! I ako malo pratiš Milana, uoćit ćeš da prednjaće u transferima sa tim da kupuju otpakte i istrošene igraće...

E sad si ti misli kakav je taiwo...No valjda za 0kn je dobar, no dal je za Milan kao nekakav Cisoko ili Coentrao, e to nije..
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 26 apr 2011, 20:38

Ljudi Ganso je trequartista,klasicna desteka ne bas pretjerano brz ali izvrsna ljevica i maestralni potezi i dodavanja "kroz" igraca hehehhe

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 26 apr 2011, 20:43

Warrick je napisao/la:Ljudi Ganso je trequartista,klasicna desteka ne bas pretjerano brz ali izvrsna ljevica i maestralni potezi i dodavanja "kroz" igraca hehehhe
Upravo tako,propustili ste Hernanesa proslo ljeto nemojte i Gansa,s kojim cete biti sila.Sve najbolje vam zelim!

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 26 apr 2011, 21:01

http://www.acmilan-2011.**** ====> GANSO CE DOCI ! ! !
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 apr 2011, 21:07

anton 1983 je napisao/la: Pa gledaj si na to ovak. Cjela europa traži lijeve bekove a niko se od tih klubova oko Taiwa nije uzjebo! I ako malo pratiš Milana, uoćit ćeš da prednjaće u transferima sa tim da kupuju otpakte i istrošene igraće...

E sad si ti misli kakav je taiwo...No valjda za 0kn je dobar, no dal je za Milan kao nekakav Cisoko ili Coentrao, e to nije..
možda zato što većina vrhunskih timova već ima tu poziciju osiguranu i možda nigerijac ima predugovor sa milanom tako da njegov agent nije ni htio razgovarati sa ostalim. malo klubova daje dobru platu kao što to milan nudi. e sad ti upoređuješ chissokha a ja ti kažem da je taiwo bolji od chissokha. gledao sam alya dosta puta u lyonu i nije me impresionirao. čvrst je u odbrani ali slabo čita igru i često griješi.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 26 apr 2011, 21:16

haris10 je napisao/la:
Warrick je napisao/la:Ljudi Ganso je trequartista,klasicna desteka ne bas pretjerano brz ali izvrsna ljevica i maestralni potezi i dodavanja "kroz" igraca hehehhe
Upravo tako,propustili ste Hernanesa proslo ljeto nemojte i Gansa,s kojim cete biti sila.Sve najbolje vam zelim!

Hernanes je Pirlova pozicija zadnji vezni, a Ganso 10 prednji vezni jbg nidje veze....ali je svakako fantastican igrac :)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.