Ruku na srce uzeli bi oni tad tih 500 komada nego nisu ih mogli sve prodati, da se ne lažemo.Tempero je napisao/la: ↑05 dec 2025, 09:43Vi ste mogli. Dobili ste 5%. Ostatak stadiona je bio pun nasih navijaca i to samo clanovi kluba mogli kupiti kojih ima skoro 12k. Gurate tu pricu a znate da niste upravu. Da je kosevo vazda puno vasih navijaca pa bih i razumio, onako svakako jadno izgleda s par hiljada ljudi.Shategabri je napisao/la: ↑05 dec 2025, 09:17Pa realno u pravu je, ako ne možemo mi kod vas, ne bi trebali ni vi kod nas.
Razlozi zašto ne možemo ne bi trebali biti naš nego vaš problem.
Vi bi trebali da se pobrinete da stvorite uslove za goste.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Sta je smijesno u ovoj recenici?DoktorXabaras je napisao/la: ↑05 dec 2025, 09:49Tempero je napisao/la: ↑05 dec 2025, 09:43Vi ste mogli. Dobili ste 5%. Ostatak stadiona je bio pun nasih navijaca i to samo clanovi kluba mogli kupiti kojih ima skoro 12k. Gurate tu pricu a znate da niste upravu. Da je kosevo vazda puno vasih navijaca pa bih i razumio, onako svakako jadno izgleda s par hiljada ljudi.Shategabri je napisao/la: ↑05 dec 2025, 09:17Pa realno u pravu je, ako ne možemo mi kod vas, ne bi trebali ni vi kod nas.
Vi bi trebali da se pobrinete da stvorite uslove za goste.![]()
![]()
![]()
- DoktorXabaras
- Kontakt:
To što niste uspjeli prodati sve ulaznice a dva dana prije derbija je bila slobodna prodaja.Tempero je napisao/la: ↑05 dec 2025, 10:11Sta je smijesno u ovoj recenici?DoktorXabaras je napisao/la: ↑05 dec 2025, 09:49Tempero je napisao/la: ↑05 dec 2025, 09:43
Vi ste mogli. Dobili ste 5%. Ostatak stadiona je bio pun nasih navijaca i to samo clanovi kluba mogli kupiti kojih ima skoro 12k. Gurate tu pricu a znate da niste upravu. Da je kosevo vazda puno vasih navijaca pa bih i razumio, onako svakako jadno izgleda s par hiljada ljudi.![]()
![]()
![]()
Kakav si sa hororima ?

Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
-
itatabisine
- Kontakt:
Je li istina da su karte za jug 20 KM ?
Napokon da dva najbolja suca sude oba derbija 

Na dan utakmice je bila slobodna prodaja. A da li smo rasprodali pogledaj slike. Istok pune stepenice a i na sjeveru. Ne znam da li si gledao utakmicu ili si mozda i bio.DoktorXabaras je napisao/la: ↑05 dec 2025, 10:13To što niste uspjeli prodati sve ulaznice a dva dana prije derbija je bila slobodna prodaja.
- BiHSportman
- Kontakt:
- Hrammm1921
- Kontakt:
Zrinjski-Velez hendikepom uzima domacin, samo je pitanje jel sa 2 ili 3 razlike
Kvota poklon
Sto se tice karti …
Poslat ce karte, cekaju uplatu Mirve marka po karti (1500km) kad uplati, poslat ce nam karte
Udbaska oyebina 1946
Kvota poklon
Sto se tice karti …
Poslat ce karte, cekaju uplatu Mirve marka po karti (1500km) kad uplati, poslat ce nam karte
Udbaska oyebina 1946
- Shategabri
- Kontakt:
Upravo u tome je problem, vodite se logikom da je to utakmica kao i svaka druga i da je u redu tih 5%.lakilone je napisao/la: ↑05 dec 2025, 09:51Ko kaze da vi kod nas niste mogli?Shategabri je napisao/la: ↑05 dec 2025, 09:17Pa realno u pravu je, ako ne možemo mi kod vas, ne bi trebali ni vi kod nas.
Uprkos radovima na tribini, FK Željeznicar vam je obezbjedio 5% ulaznica, vama je iz nekog razloga to bilo malo, iako vi nama godinama dajete 5% na stadionu koji ima kapacitet 30 hiljada, a naš trenutno ima 10 hiljada.
Kad mi damo 5%, što nismo čitav jug, što nismo dva sektora zapada, svakako zjapi prazno.
Kad vam odgovorimo istom mjerom, onda je do nas i onda smo mi krivi
Koševo Zapad
- BiHSportman
- Kontakt:
20 KM karte??Shategabri je napisao/la: ↑05 dec 2025, 10:38Upravo u tome je problem, vodite se logikom da je to utakmica kao i svaka druga i da je u redu tih 5%.lakilone je napisao/la: ↑05 dec 2025, 09:51Ko kaze da vi kod nas niste mogli?Shategabri je napisao/la: ↑05 dec 2025, 09:17Pa realno u pravu je, ako ne možemo mi kod vas, ne bi trebali ni vi kod nas.
Uprkos radovima na tribini, FK Željeznicar vam je obezbjedio 5% ulaznica, vama je iz nekog razloga to bilo malo, iako vi nama godinama dajete 5% na stadionu koji ima kapacitet 30 hiljada, a naš trenutno ima 10 hiljada.
Kad mi damo 5%, što nismo čitav jug, što nismo dva sektora zapada, svakako zjapi prazno.
Kad vam odgovorimo istom mjerom, onda je do nas i onda smo mi krivi![]()
1921!
- Shategabri
- Kontakt:
Jest, dok se manijaci nikad nisu okoristili sredstvima kluba
Koševo Zapad
Gdje pise to da su karte za simpatizere austrougarske prcije 20 km?
- Shategabri
- Kontakt:
Za ovaj derbi? Ne znam vjeruj. Odakle info?BiHSportman je napisao/la: ↑05 dec 2025, 10:4020 KM karte??Shategabri je napisao/la: ↑05 dec 2025, 10:38Upravo u tome je problem, vodite se logikom da je to utakmica kao i svaka druga i da je u redu tih 5%.
Koševo Zapad
Ne lupajte bgt, niko se nije zalio za ovaj derbi sto je 5%, vec je ciganski staviti karte 20km, a tri dana pred derbi ne poslati iste.Shategabri je napisao/la: ↑05 dec 2025, 10:38Upravo u tome je problem, vodite se logikom da je to utakmica kao i svaka druga i da je u redu tih 5%.lakilone je napisao/la: ↑05 dec 2025, 09:51Ko kaze da vi kod nas niste mogli?Shategabri je napisao/la: ↑05 dec 2025, 09:17Pa realno u pravu je, ako ne možemo mi kod vas, ne bi trebali ni vi kod nas.
Fk Željezničar.
Vjerovatno si padao historiju Austro Ugarska se raspala do 1921 to jest raspali se na kraju prvog svjetskog rata 1918 .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Odgovorite istom mjerom. Dajte 5% i cijenu koja inace bude, a ne da ciganisete sad s 20 maraka i nije problem.Shategabri je napisao/la: ↑05 dec 2025, 10:38Upravo u tome je problem, vodite se logikom da je to utakmica kao i svaka druga i da je u redu tih 5%.lakilone je napisao/la: ↑05 dec 2025, 09:51Ko kaze da vi kod nas niste mogli?Shategabri je napisao/la: ↑05 dec 2025, 09:17Pa realno u pravu je, ako ne možemo mi kod vas, ne bi trebali ni vi kod nas.
Oo hajmo bijeli yebat ce vas sada Rodjeni...
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Kao i inace do sada.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Jet2Holiday, LondonBlues, Morgen19 i 36 gostiju.
.png)